Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende alıcam da kendime güvenemiyorum içe bilirmiyim diye tadı nasıl

Kapı süsü yaptım boncukla mutfak kapısı kemer oraya yaptım renkli boncuklarla o yüzden sizlerden ayrı kaldım eee nörüyonuz bakim kızçeler anlatın hele

11 ocak menum
sabah
1 buçuk dilim tam b ekmegi
50 gr kadar peynir
domates salatalık roka
2 başlamış yumurta 5 zeytin
ara
1 elma 1 avuçta biraz fazla kayısı ici
öğlen
______

akşam
3 yk tavuk sote
3yk makarna
yoğurtlu brokoli
yogurtlu pancar salatası
ara
tarcinli süt

Menüyü okuyunca agzımın suyu aktı yazık beneeee

Valla kızlar grup benim hoşuma gidiyo sadece bi hafta kalabildim aranızda ama sevdim sizi uzaktan uzaktan takip ediyorum okudukça gaza geliyom hiç bu kadar diyet yapma isteğim olmamıştı ama tabi şuan yapamıyorum belkide yapamıyorum diye gaza geliyo da olabilirim benim gelme vaktime kadar grup dağılmazsa yine bu gruba gelmek isterim tabi o zamana herkes mezun olur

Kız herkes gitsene ben burdayım canın yiyim sıkma canını benim daha verilecek kilom çok baktın hamile kaldım kilolar geri geldi yine burda diyete başlıycam ben demir başım bu gidişle kızçemmmmm yeğenim nasıl cinsiyet belli oldumu

Yok daha belli olmadı cnm biraz sıkıntılıyım bu aralar çok kanamam oldu bi gece hastanede yattım falan düşük tehlikem varmış yatıyom evde devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…