canım regl oldum şimdi ınş yarini etkilemez eksilerdeyim ama bakalim yarin ne cikacak
Bende alıcam da kendime güvenemiyorum içe bilirmiyim diye tadı nasıl11.01.2018 perşembe
Sabah 11.30
Yulaf ezmesi içine küçük muz küçük yarım nar ekledim
Öğle 16.30
4-5 yk kadar haşlanmış tavuk didilmiş kavurdum baharatla.
2-3 yk yoğurt
1 mandalina
19.00
1 çay bardağı kefir (şekersiz katkısız olsun dye sade aldım ama zor içtim maalesef alışkın değilimde)
Yatmadan form çayı içerim.
tatsız ya koyu kıvamlı birşey içiyosun ama yani meyvelileri daninonun sıvısı gibi ondan alsaydım keşkeBende alıcam da kendime güvenemiyorum içe bilirmiyim diye tadı nasıl
Menüyü okuyunca agzımın suyu aktı yazık beneeee11 ocak menum
sabah
1 buçuk dilim tam b ekmegi
50 gr kadar peynir
domates salatalık roka
2 başlamış yumurta 5 zeytin
ara
1 elma 1 avuçta biraz fazla kayısı ici
öğlen
______
akşam
3 yk tavuk sote
3yk makarna
yoğurtlu brokoli
yogurtlu pancar salatası
ara
tarcinli süt
Ciplak ayaklakızla evde leslie yaparken ayakkabı giyormusuz yoksa çıplak ayakla mi??
Cikmayan candan umit kesilmez cnm sende mi detox yaptin menu az gibi11 ocak persembe menu
Sabah 8.30
3 hurma +su
Oglen 13.00
1 bardak sut
Saat 15.30
1 elma
Aksam 18.30
1 pors tavuk sote
Salata
1dilim tb ekmek
Yani bu hafta umutlu degilim kendimden pek
Kız herkes gitsene ben burdayım canın yiyim sıkma canını benim daha verilecek kilom çok baktın hamile kaldım kilolar geri geldi yine burda diyete başlıycam ben demir başım bu gidişle kızçemmmmm yeğenim nasıl cinsiyet belli oldumuValla kızlar grup benim hoşuma gidiyo sadece bi hafta kalabildim aranızda ama sevdim sizi uzaktan uzaktan takip ediyorum okudukça gaza geliyom hiç bu kadar diyet yapma isteğim olmamıştı ama tabi şuan yapamıyorum belkide yapamıyorum diye gaza geliyo da olabilirimbenim gelme vaktime kadar grup dağılmazsa yine bu gruba gelmek isterim tabi o zamana herkes mezun olur
Çakma detoks yapmışCikmayan candan umit kesilmez cnm sende mi detox yaptin menu az gibi
Masallah cnmSabah 9;30 1 tane omega 3
10:00 bb yeşil çaylı süt
12:00 "
2 fındık
14:00 "
2 ceviz
16:00 "
2 badem
18:00 "
20:00 "
22:00 "
3 lt su içtim daha 4 e tamamlarım
Senin nasıldı suyu tamamladınmı 2 bucuğa 3 eMasallah cnm
Aynen benTamam insallah simdi de yapacagim dun aksam misafirlerden yapamadim.Eve aksam 6 da zor atiyorum kendimi colugu cocugu doyur topla sabah 8 de evden cik git haftaici boyleyizzz .
Masallah poponu kasi nazarimuz degmesinSağol kuzum toplamda 900 kalori felan aldım acıktıkça spor yaptım 850 kalori harcadım
Ewet cnm 2.5 oldu yatana kadar 3 olur is yerinde sular kesikti wc sikinti ondan icemedim cokSenin nasıldı suyu tamamladınmı 2 bucuğa 3 e
sen bugun sut diyetindeydin demiri ondannn....Menüyü okuyunca agzımın suyu aktı yazık beneeee
Kız herkes gitsene ben burdayım canın yiyim sıkma canını benim daha verilecek kilom çok baktın hamile kaldım kilolar geri geldi yine burda diyete başlıycam ben demir başım bu gidişle kızçemmmmm yeğenim nasıl cinsiyet belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?