Şükür evleri süpürdüm wc yıkayayım bide toz alırsam tamamdırAllah gönlüne göre en hayırlısından versin canım
Spor Birinciliğini de tebrik ederim
yok cnm hiç sana kırılırmıyım ben
aaaaa çok geçmiş olsun canım yat yat aman dikkat et tuh yaa
Ay ağlıcamm yaa abla gidip adamı dövmek istiyorum nelerle uğraştırıyo benı ne guzel bıtmişti geçicek sporumu diyetimi yapıcaktım koşu bandımı bıle özledim bi tane ev beğendik 600 bin kredide kısıtlı çektiriyolar dibimiz düştü ev fiyatları uçmuşşİnş bulursun diyet ve sporuna kendi evinde devam edersin kuzucum
Ne demiştik nasip degilmiş kuzum hakkında hayırlısı olsun inş 600bin ev mi alınır kız ömür boyu öde bitmezAy ağlıcamm yaa abla gidip adamı dövmek istiyorum nelerle uğraştırıyo benı ne guzel bıtmişti geçicek sporumu diyetimi yapıcaktım koşu bandımı bıle özledim bi tane ev beğendik 600 bin kredide kısıtlı çektiriyolar dibimiz düştü ev fiyatları uçmuşş
teşekkürler cnmgulenyuzumsunsen ,
Niloyabebe
Gulumse24
hCrb
glstn99
Gamzemdwf
Tebrik ediyorum arkadaşlar. Kıskandıracak kadar imrendirdiniz beni. Hepiniz harikaydiniz bu hafta.
gulenyuzumsunsen ,
Niloyabebe
Gulumse24
hCrb
glstn99
Gamzemdwf
Tebrik ediyorum arkadaşlar. Kıskandıracak kadar imrendirdiniz beni. Hepiniz harikaydiniz bu hafta.
Ayy maşallah canım. Neden olmuş peki. Cinsiyeti belli oldu muSağol cnm yatıyorum işte bugün gittim yine doktora bebeğim sağlıklı çok şükür takla atıyodu içerdebi hafta daha rapor aldım yatmaya devam
Hoşgeldin canım ben seniii taaa ekim kasım gibi etiketlemiştim gel aramıza diye. Çok şükür geldin :))bende katılmak istiyorum.
aynen bende takım arkdaşıma yolluyorum tüm enerjimi@Elmira2017 sana butun pozitif enerjimi yolluyorum gel gayriiiiii gellll
Listeye yanlış mı yazmış acaba. + Gibi gördüm de..
Pufff bana da hep Çıtırlar geliyor. Kız senin ideal kilon kaç zaten.Boy : 162
Kilo :60
Hedef: 53
O eski üye olduğu için ben yazdım. Bu hafta %3 lu bi yüzdesi var aslında.Listeye yanlış mı yazmış acaba. + Gibi gördüm de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?