- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
WawwwO eski üye olduğu için ben yazdım. Bu hafta %3 lu bi yüzdesi var aslında.
Amaaa çokk güzellllNe demiştik nasip degilmiş kuzum hakkında hayırlısı olsun inş 600bin ev mi alınır kız ömür boyu öde bitmez
Ederiz tabii canım.. Sen söz dinlersen biz de sana yardım ederiz.Ramazanda 55 idim sonra kilo aldım gitmiyor.
listeye girmesemde olur sadece yardım edin.
Ayy senin boyuna göre kilon çok iyi gerçekten tabi takdir senin canım hoşgeldin aramiza :)Ramazanda 55 idim sonra kilo aldım gitmiyor.
listeye girmesemde olur sadece yardım edin.
çok geçmiş olsun cnmBende hastanedeyim çocukların ikiside hasta hava verdiler aksam yemegim gecikecek cok üzgünüm
Sevimli hoş geldin canım benimBoy : 162
Kilo :60
Hedef: 53
Geçmiş olsun kuzum salgın var dikkat etmek gerek büyükler bile zor atlatırken yazık o yavrucaklara kıyamam ya Rabbim şifa versin dert etme yemwk ilini hallolur bi şekildeBende hastanedeyim çocukların ikiside hasta hava verdiler aksam yemegim gecikecek cok üzgünüm
ne kadar dikkatlisiniz teşekkür ederim. Ben birazda sizi bundan takip ediyordum. Suan için sadece gelişim geriliği diyorlar.Ederiz tabii canım.. Sen söz dinlersen biz de sana yardım ederiz.
Ben senin mesajlarına baktım da çocuğun için teşhis kondu mu merak ettim.
Benim de kızım var otizmli dikkatimi çekti.
Bende bi yerden hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım gözüm biyerden ısırıyo amaHoşgeldin canım ben seniii taaa ekim kasım gibi etiketlemiştim gel aramıza diye. Çok şükür geldin :))
teşekkur ederiz inşallah bizde senin gibi mezun oluruz cnmCanlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınız ama özellikleGamzemdwf
Gulumse24 glstn99 Niloyabebe bu hafta sonuclariniz müthiş
1. Sayfayı baştan sona dikkatlice oku önce. Sonra sorun olursa cevaplayalim.Kızlar şimdi ilk nerden başlıyorum kısaca bir özet geçebilirmisiniz. İlk sayfayı okudum. Dışarıdan sizi takip etmek kolaymış ama şimdi zorlandım nedense.
Okudum yarın mı paylaşım yapim.1. Sayfayı baştan sona dikkatlice oku önce. Sonra sorun olursa cevaplayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?