Bugün başla, niye yarına bırakacaksın ki? Son kez cıs cos mu yiyeceksin?Okudum yarın mı paylaşım yapim.
cıss cossBugün başla, niye yarına bırakacaksın ki? Son kez cıs cos mu yiyeceksin?
abur cubura hayır sağlıklı beslenme ewet cnm hiç yemicem dersen kaptan seni kovar diyim ben yaniYok asla yemek istemiyorum.
Sen akşam olup da son lokmanı yedikten sonra saatleri ile birlikte yaz menünü. 1. Sayfada bir link var en başlarda, oradan bakabilirsin nasıl paylastigimiza. Ha menünü bir de orada paylaşmayı unutma.Yok asla yemek istemiyorum.
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun cnm
Ya evet öyle tabi ama insan üzülüyor
Üzme üzme. Haşlayip mercimeği ye. Uğraşmana bile gerek yok.Ya evet öyle tabi ama insan üzülüyor
Evet cok dikkat etmek gerek hastane çocuk dolu hemde dirençli bir virüs mus daha igneleri yeni bitti yaa ama yine yakalandilarGeçmiş olsun kuzum salgın var dikkat etmek gerek büyükler bile zor atlatırken yazık o yavrucaklara kıyamam ya Rabbim şifa versin dert etme yemwk ilini hallolur bi şekilde
Aksam kardesimdeyim yemekte kurufasulye salata ile kapatcam sanırımÜzme üzme. Haşlayip mercimeği ye. Uğraşmana bile gerek yok.
nasıl ya birincilik gittimiŞimdiki haliyle 2.ciyiz dua edin 2.lik elden gitmesin
İyi bak bir de yemekle ugrasmayacaksin. Ah anam babam. Bir bacım olsaydı keşke.Aksam kardesimdeyim yemekte kurufasulye salata ile kapatcam sanırım
Evet 7.takımın %desi bizden yüksek çıktınasıl ya birincilik gittimi
Anladım canım inşallah yetişir yaşıtlarına. Ben bir donem çok paylaşım yaptım bu konuda ama şimdi bıraktım.ne kadar dikkatlisiniz teşekkür ederim. Ben birazda sizi bundan takip ediyordum. Suan için sadece gelişim geriliği diyorlar.
Sagol canım@gulenyuzumsunsen,
Niloyabebe
Gulumse24
@hCrb
glstn99
@Gamzemdwf
Tebrik ediyorum arkadaşlar. Kıskandıracak kadar imrendirdiniz beni. Hepiniz harikaydiniz bu hafta.
ınsallah kaptanın biliyorum paylasimlarinizi ben sizi diğer konularından tanıdığım için bu takımı takip ettim ben ilk günden beri takip ediyorum kaptanligi aldığınızdan.Anladım canım inşallah yetişir yaşıtlarına. Ben bir donem çok paylaşım yaptım bu konuda ama şimdi bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?