Trend konulardaBdv nerede
Sanane ve yaaa. Salla gitsin ya.Erkek arkadaşının evinde kalmaktan rahatsız oluyomuş binadakiler giriş çıkışta bakıyomuşlar
Kız diyolarki kafana göre takıl kime ne bakarlar baksınlar biri yazmış ama korun mutlaka acaba bunları yazanlar kendi kızlarınadamı aynı nasihatı veriyorlar merak ediyorumSanane ve yaaa. Salla gitsin ya.
Aman ben yazdımYaz yaz
Kız adını yazamadımYaz yaz
Doğru demişler. Herkes istediği hayatı yaşar. Tasvip etmiyir olusumuz bu durumu degistirmez. Özel şeyler yaşanıyorsa da korun denmesi mantıklı bence. Gerçi öyle bir şey yok demişti konu sahibi ama bilmem, bugün olmasa yarın olur. Eşim öğrenciyken çok gittim geldim evine, ben bişi diyemem.Kız diyolarki kafana göre takıl kime ne bakarlar baksınlar biri yazmış ama korun mutlaka acaba bunları yazanlar kendi kızlarınadamı aynı nasihatı veriyorlar merak ediyorum
Ben ilk gunlerde yuruyemiyorfum hile baytak baytak yuruyordum guluyorlardi banaDün ( squat) yaptım ya bugün diyom benim bacaklar niye agrıyo valla eşşek tepmişe döndüm yeni kendine geldi bacaklarım
Video atinda bakiyim biOoo Ankanin bir de işkence hareketi var. Adı wallsit. Bir denesenize hehehe.
Bildigim hareket ewet zor ama ben yapiyorum extradan onu yazmiyordum spor listesine puani kactiUğraştırma beni ya kuzu. Google emmiye sor wall sit diye
Totomun üstüne otururum duramam kiUğraştırma beni ya kuzu. Google emmiye sor wall sit diye
Bişeyide bilme beee ne olurki gerçi tuvalette bile squat yapan onuda yapar nolcakBildigim hareket ewet zor ama ben yapiyorum extradan onu yazmiyordum spor listesine puani kacti
İzledim puanı kaçAA bu da neymiş hahayt demeyin. Deneyin de paytak yürüme nasılmış bir görün. Squat da ne ya..
Bişeyide bilme beee ne olurki gerçi tuvalette bile squat yapan onuda yapar nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?