Kesin yanlış yaptın inanmam30 saniye durdumya gııı valla
Ama bacaklar çok acıyo
Aferin sana tebrikler hergun yaparsan artacak o zaman30 saniye durdumya gııı valla
Ama bacaklar çok acıyo
10 saniye 1 puanKaptanim bunun puani varmi
Ok azmis zaten yazmayada gerek yokmusBen 10 saniye 1 puan
Valla eşim elimden tuttu duvara yaslanırken çökünce bıraktı niye inanmıyom ya resim atimmiKesin yanlış yaptın inanmam
Bende ilk totomun üzerine düştüm sonra spor ayakkabımı giydim dura bildim valla parkede Ayagım kaydı çorapla50 saniye ama bacaklarim cok yorgun bide parkeden kaydim kayinca konstrasyon gitti daha baska denemem is yerinde cok yapiyorum ayagimda ayakkabi varken daha rahat oluyo ama hic saniye tutmadim
Haa yardımlı o zaman olur. Yardımsız zor çünkü. Video çek at.Valla eşim elimden tuttu duvara yaslanırken çökünce bıraktı niye inanmıyom ya resim atimmi
Bacaklar cardio ile incelirmiş bacak hareketiyle bacak incelmezmiş öyle diyo spor hocaları
Ben yabancı videoları seviyorum daha eğlenceliler ya da dorisin videolarını yapıyorum.
Eşim kitap okuyo kendim yaptım yapamadım yardımla yaptım bu son dedi daha gel ben yapim sen çek diyemem beni vurur kitap okurken o o degilHaa yardımlı o zaman olur. Yardımsız zor çünkü. Video çek at.
Sekilleniyor cnm nssil etkisi olmazBacaklar cardio ile incelirmiş bacak hareketiyle bacak incelmezmiş öyle diyo spor hocaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?