Videosunu paylaşa bilirmisin kaptanım ben varımİsteyen yapsın başka canım. Ben ortak heyecan olsun diye şey ettim
Hayır ilk başlyanlar için çok bile gelir belki.20 az degilmi kaptanim
bi dkVideosunu paylaşa bilirmisin kaptanım ben varım
Beni 8le 10da unutun eşim evde yarın pazar alt kattakiler beni binadan sürgün eder ben size 12de katılırımTamam ilk 8 de yapalım. Sonra 8 10 12 14 16 18 20 olsun. Ben bu saatlerde topiğe yazmaya çalışırım
Ok benim icin no problemo daha fazla yaparim puani kactiHayır ilk başlyanlar için çok bile gelir belki.
Gülümse totoyu kaldırana kadar sen dağları aşarsın anacım senle ben birmiyimBen gulumse den fazla yapicam :)
O zaman 2 tane 1 saat araya sokarsın canımBeni 8le 10da unutun eşim evde yarın pazar alt kattakiler beni binadan sürgün eder ben size 12de katılırım
Dün ( squat) yaptım ya bugün diyom benim bacaklar niye agrıyo valla eşşek tepmişe döndüm yeni kendine geldi bacaklarımHayır ilk başlyanlar için çok bile gelir belki.
5 tanesi 1 puanOk benim icin no problemo daha fazla yaparim puani kacti
Aynen ben de 150 yapıyorum tek sette ama yeni başlayanlar için 20 iyiBen seviyorum bu hareketi 50yapıyorum en az güzel terletiyor
Bu kız gibi olacakmıyım peki hergün yaparsam
Burda kızlar bilmeyenler için
Yemedin dimi cıssBen seviyorum bu hareketi 50yapıyorum en az güzel terletiyor
Benim bunada ihtiyacım var hergün yapalım iyi olur valla eliptik cardio sıkıldım ya hergün degişik şeyler yapalım hep beraber
Burda kızlar bilmeyenler için
Evettttt sonra başka hareketlerde ekleyeceğiz hepimiZ incecik olacağızzzzBu kız gibi olacakmıyım peki hergün yaparsam
Sen iste canım ben sana her gun değişik hareket veririm.Benim bunada ihtiyacım var hergün yapalım iyi olur valla eliptik cardio sıkıldım ya hergün degişik şeyler yapalım hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?