Eğlenceli duruyor bu aslında deneyeyim bakalım yaparken de eğlenceli miBacaklar ve kollar icin en guzel bunu buldum bunu yapiyorum kaptanim hergun
Det eklediği videoya bak gece gece
Tamam gidiyorum beni ozliceksiniz biliyorum bende sizi ozlicem iyi geceler herkese opuldunuzKafa gitmiş hareketigit yat gari de olur
Valla eşim gösterdi tesadüf bu çıktı kendine gönderdi whatsapta onda resimli çıkmadı adres olarak çıktı dedim bakim burda olacakmı ben ne oldugunu bile görmedim yeminleDet eklediği videoya bak gece gece
Kiz biz spor ekliyoz senin ekledigine bak ilahi ayrica hic ilgimi cekmedi by byDet eklediği videoya bak gece gece
Valla istem dışı oldu youtube de bu vardı eşim deneme amaçlı kendine attı bende buraya yaptım ne bilim bu oldugunuKiz biz spor ekliyoz senin ekledigine bak ilahi ayrica hic ilgimi cekmedi by by
Valla eşim gösterdi tesadüf bu çıktı kendine gönderdi whatsapta onda resimli çıkmadı adres olarak çıktı dedim bakim burda olacakmı ben ne oldugunu bile görmedim yeminle
Hayirdir? Bişi yok inşallah. Hoşgeldin tekrar.Günaydın kızlar
Bir kaç gündür aranızda olamadım bugün den itibaren ayarlarıma dönüyorum inşallah 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?