- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Kilona uygun da kondisyon olarak şuphelerim var.Kiloma uygun olursa olur yapalım öyle nefesimi kesecek kadar zorlaması beni yeter aslında gidicem diye leslie 3mil indirmek istedim yapamadım
Jumping jack yap sen de 20 az zaten hemen yaparsınBugün Elmalı tarçınlı suyla yeme isteğimi köreltmeye çalışıyorum kızlar
Onun dışında yaptığım birşey Yok.
Cuma gününe göre hala 500 gr fazlayım
60 tane yaptım bu vakte kadar kaptanımJumping jack yap sen de 20 az zaten hemen yaparsın
Super60 tane yaptım bu vakte kadar kaptanım
Diyete ilk başladığım zamanlar çok zorlanıyordum bunuyaparken ama artık -15 olduğum için baya zorlanmıyorum
Kızçem eşim indirdi hemde telefondan indirdi pc ye gerek kalmadan artık telde leslie de var sırtım yere gelmez yaparım artıkınVideo indirmek istediğinizde iosta olmuyor ama adroidde olabilir. Pcde kesin oluyor biliyorum. Yoputubeden istediğiniz bir videoyu üstte adres çubuğundaki link kısmının www.youtube yazan kısma ss ekliyorsunuz. Www.ssyoutube şeklinde. Enter yapıyosunuz programsız indirme kısmında mp4 seçiyosunuz indire basıyosunuz. Bilgisayarın indirilenler klasörüne iner. Telefonun ara kablosuylada telefona atabilirsiniz. Kablo yoksa pcden drive indirip videoyu drivee yüklersiniz. Teldende drive hesabınıza girdiğinizde telden tekrar indirirsiniz. Yazayım bari faydası olur belki
Bugün hafta sonu ortalık durgunlemonade17
kozalakperisi nerelerdesiniz
Her hafta bir olmuyor kendi adıma diyorum iki hafta çok güzel verdim bu hafta durdu diye moral bozmuyorum vazgeçmek yok
Ev işi bitmez yap yap ertesi gün yine aynı iyi yapmışsın bende yemegimi yedim 2 saat sonra spora başlıycamSporu temizlige tercih ettim napim yarin aksam isten gelince bi supururjm cokta kirli degil zaten aksamdan aksama evdeyiz
Anlamadım canım neyi alırdın neye ceza kesicem.
Aşırdım olacaktıAnlamadım canım neyi alırdın neye ceza kesicem.
Allah kabul etsin benim 5tanede duruyor ama yer yatarım akşamdan kilo yapar diye korkuyorumSelam kızlar nasilsiniz ben bugün oruca başladım inşallah devami gelir ve kiloma etki eder 62 benim direnç kilom bu grupta kırmak istiyorum bu sefer son olsun inşallah
Bende bişey anlamamıştım valla dedim ne diyo bu kız ama kesin giden gelen oldugu için bizimle jumping yapamıyo onun için ceza kes anladımAşırdım olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?