Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tamam cnm varim ben sen zaman soyle kaptanim kizmasin
Kız bu detoks degil diyet Danimarka diyeti instegramda yaşam koçları fitnıs hocaları bile yapıyo onların tavsiyesi bu diyet ben katılmadım ama bugün3. Günleri baya kilo veren var greyfurt var ögünlerinde yumurta çok var et var tost var

14 ocak menum
Sabah
2yk menemen
El buyuklugunde sade katmer esmer unlu
Ara turk kahvesi
Bir bitki cayi bir kucuk bitter

Oglen
Bir kase kirmizi tarhana corbasi
yarim kase yogurt
Ara bir ceviz iki avuc maras tarhanasi
Maras tarhanasi: yogurt ve asurelik bugdaydan ve kekik eklenir pisirilir kurutulur :)
Aksam
4 yk bulgur pilavi
Coban salata yarim kase yogurt

Greyfurtu kullanabilirmiyim bilmiyorum ben guatr ilaci kullaniyorum surekli bi dr a sorayim cnm

Sabah kahvaltım saat 11.00
1tane yumurtadan yulaflı omlet
2 küçük dilim sucuk
Yarım carli biber
3tane zeytin

Ara ögün saat 13.00
1tane küçük mandalina
2tane ceviz

Akşam yemegi saat 16.00
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı karnıbahar yemegi
1tahta kaşık şehriyeli bulgur pilavı

Ara ögün acıktım saat 19.30
1büyük kase karışık salata limonlu

1.5litre su

14 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
1000 twister 200 puan
210 squat 210puan
100 mekik 100 puan
200 jj 40 puan
1000 bolgesel 200 puan
30 dk interval cardio 120 puan
5 dk wall sit 30 puan
Toplam 900 puan
2 lt su

Afiyet olsun cnm

Bugun temuzlik yapmadigima degdi doya doya spor yaptim cok mutluyum

Sabah sahura nasıl kalkım 06.20ezan 6da zatin çocuklara kalkıyorum imsak 04.30 olsa imsaktan önce yemek lazım ramazan haricinde imsak vakti girince yemek yenilmez
Allahım sen beni oldureceksin bir gun. Baktım ben 5:59 imsak. Akşamdan hazırla 5:30 da kalk tutasın varsa.

Allahım sen beni oldureceksin bir gun. Baktım ben 5:59 imsak. Akşamdan hazırla 5:30 da kalk tutasın varsa.
İmsak 05.44 saat 5de kalksam yesem bide saat 6da çocuklar kalkacak onları bekle gönder eşimi gönder saat. 7.30 2.5saat var arada napim ben o kadar saat 8de geri yat sersem gibi olurum geri yatmadan akşam olmaz bana en güzeli akşam yatarken yemek

Sen bilirsin. 5 gun azmış zaten bekletmeden tut 15 tatilde de tutabilirsin. Ben de başlayacağım babam durumumuz netleşmedi daha bakalım

Herkresin zayıf düştüğü durduğu zaaf gösterdiği dönemler olur olacaktır kul hakkı çok ağır bir ifade ben toparlamak desteğinizi görmek için beni atın dedim sen yaparsın hadi toparla spora yüklen erit falan bekledim aynı durumda kim gelse ben bunu söylerdim neyse bu hafta mezun olup daha fazla hakka girmemem gerek
inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…