Sabah sahura nasıl kalkım 06.20ezan 6da zatin çocuklara kalkıyorum imsak 04.30 olsa imsaktan önce yemek lazım ramazan haricinde imsak vakti girince yemek yenilmezOlmaz sabah sahura kalk
Tamam cnm varim ben sen zaman soyle kaptanim kizmasinDiyetin listesi var 14 günlük liste dışına çıkmak yok 14.gün yapıcaz instegramda yapan ve sonuç alan çok kişi var
Kız bu detoks degil diyet Danimarka diyeti instegramda yaşam koçları fitnıs hocaları bile yapıyo onların tavsiyesi bu diyet ben katılmadım ama bugün3. Günleri baya kilo veren var greyfurt var ögünlerinde yumurta çok var et var tost varTamam cnm varim ben sen zaman soyle kaptanim kizmasin
Greyfurtu kullanabilirmiyim bilmiyorum ben guatr ilaci kullaniyorum surekli bi dr a sorayim cnmKız bu detoks degil diyet Danimarka diyeti instegramda yaşam koçları fitnıs hocaları bile yapıyo onların tavsiyesi bu diyet ben katılmadım ama bugün3. Günleri baya kilo veren var greyfurt var ögünlerinde yumurta çok var et var tost var
İlaç kullananlar bu diyeti yapamaz greyfurt ilacın bazılarını düşürüp bazılarının etkisini yükseltiyomuş öyle yazıyoGreyfurtu kullanabilirmiyim bilmiyorum ben guatr ilaci kullaniyorum surekli bi dr a sorayim cnm
Afiyet olsun cnmSabah kahvaltım saat 11.00
1tane yumurtadan yulaflı omlet
2 küçük dilim sucuk
Yarım carli biber
3tane zeytin
Ara ögün saat 13.00
1tane küçük mandalina
2tane ceviz
Akşam yemegi saat 16.00
1kase dügün çorbası
1kase kıymalı karnıbahar yemegi
1tahta kaşık şehriyeli bulgur pilavı
Ara ögün acıktım saat 19.30
1büyük kase karışık salata limonlu
1.5litre su
Dr a sorucam iste yarin sorarim benim dr aİlaç kullananlar bu diyeti yapamaz greyfurt ilacın bazılarını düşürüp bazılarının etkisini yükseltiyomuş öyle yazıyo
Tşk ederim canım benimAfiyet olsun cnm
Allahım sen beni oldureceksin bir gun. Baktım ben 5:59 imsak. Akşamdan hazırla 5:30 da kalk tutasın varsa.Sabah sahura nasıl kalkım 06.20ezan 6da zatin çocuklara kalkıyorum imsak 04.30 olsa imsaktan önce yemek lazım ramazan haricinde imsak vakti girince yemek yenilmez
Bak cuma tartıya çıkınca iyiki yememişim diyeceksin az sabırTamam öyleyse
İmsak 05.44 saat 5de kalksam yesem bide saat 6da çocuklar kalkacak onları bekle gönder eşimi gönder saat. 7.30 2.5saat var arada napim ben o kadar saat 8de geri yat sersem gibi olurum geri yatmadan akşam olmaz bana en güzeli akşam yatarken yemekAllahım sen beni oldureceksin bir gun. Baktım ben 5:59 imsak. Akşamdan hazırla 5:30 da kalk tutasın varsa.
Konyanın imsak vaktinemi baktın sen bizim 05.44 ayrıca niye bana öle didinAllahım sen beni oldureceksin bir gun. Baktım ben 5:59 imsak. Akşamdan hazırla 5:30 da kalk tutasın varsa.
Sen bilirsin. 5 gun azmış zaten bekletmeden tut 15 tatilde de tutabilirsin. Ben de başlayacağım babam durumumuz netleşmedi daha bakalımİmsak 05.44 saat 5de kalksam yesem bide saat 6da çocuklar kalkacak onları bekle gönder eşimi gönder saat. 7.30 2.5saat var arada napim ben o kadar saat 8de geri yat sersem gibi olurum geri yatmadan akşam olmaz bana en güzeli akşam yatarken yemek
Konyanın imsak vaktinemi baktın sen bizim 05.44 ayrıca niye bana öle didin
Gerçekten bu hafta eşin için kaptanım göz yumdu ama bile bile lades olmaz kuzum yedim diyosun hemde yemeye bilirdin benimde canım çok şey istiyo herkesin canı birşeyler istiyo ama yemiyoruz yemememiz lazım Çünki burda herkesin herkese sorumlulugu var emekler çöpe gidiyo neden birinci olmayalım buna sebep nedir olan takımların bizden üstünlüğü ne lütfen daha özen gösterelim kimsenin hakkına girmeyelim kızların canı çikolata çekip yemiyorsa senin Yemen kul hakkına girer
15tatilde memlekete gidiyom olmazSen bilirsin. 5 gun azmış zaten bekletmeden tut 15 tatilde de tutabilirsin. Ben de başlayacağım babam durumumuz netleşmedi daha bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?