Kaçta okunuyor ezan nasıl yiyip yatacaksın. Burda 6 ya gelmeden okunuyorAllah kabul etsin benim 5tanede duruyor ama yer yatarım akşamdan kilo yapar diye korkuyorum
Yoldan çıktım bayaBende bişey anlamamıştım valla dedim ne diyo bu kız ama kesin giden gelen oldugu için bizimle jumping yapamıyo onun için ceza kes anladım
Meger suçu daha böyükmüş seni seni
Valla bu hafta sabit gelerek kızların yuzdesini ne kadar düşürdüğünün farkındasın dimi canım. Yuzdemiz 2 ye yakın olacaktı innuk sen ve elmira düşürdünüz. Ceza olarak innuku listeden çıkardım. Senin eşinden dolayı diye seslenmedim. Hala aşılabiliyorsan afiyet olsun ben ne cezası vereyim sanaAşırdım olacaktı
Atsak da bu hafta mecburen ortalamayı etkileyeceksinYoldan çıktım baya
Atın beni en iyisi
Benim tam 30 gün var aksam 6 gibi iftar gece 1 den önce de yatamıyorum yakiyorum yaniAllah kabul etsin benim 5tanede duruyor ama yer yatarım akşamdan kilo yapar diye korkuyorum
Benim çok başlasam iyi olacakBenim tam 30 gün var aksam 6 gibi iftar gece 1 den önce de yatamıyorum yakiyorum yani
Valla bu hafta sabit gelerek kızların yuzdesini ne kadar düşürdüğünün farkındasın dimi canım. Yuzdemiz 2 ye yakın olacaktı innuk sen ve elmira düşürdünüz. Ceza olarak innuku listeden çıkardım. Senin eşinden dolayı diye seslenmedim. Hala aşılabiliyorsan afiyet olsun ben ne cezası vereyim sana
Yani napayım içimden geçenlerBu çok acı oldu be kaptan istesen de daha fenası olmazdı
O neki kizMemlekete gidim gelim senle Danimarka diyeti yapalım kızçe
Akşam sahur gibi yiyip yatıcam ondan bahsediyorum kaptanım akşam ezanı 17.19 da okunuyor sabah 06.20de okunuyorKaçta okunuyor ezan nasıl yiyip yatacaksın. Burda 6 ya gelmeden okunuyor
İftardan iftara mı yiyeceksin sahur yapmıyomusunBenim tam 30 gün var aksam 6 gibi iftar gece 1 den önce de yatamıyorum yakiyorum yani
Diyetin listesi var 14 günlük liste dışına çıkmak yok 14.gün yapıcaz instegramda yapan ve sonuç alan çok kişi varO neki kiz
Gerçekten bu hafta eşin için kaptanım göz yumdu ama bile bile lades olmaz kuzum yedim diyosun hemde yemeye bilirdin benimde canım çok şey istiyo herkesin canı birşeyler istiyo ama yemiyoruz yemememiz lazım Çünki burda herkesin herkese sorumlulugu var emekler çöpe gidiyo neden birinci olmayalım buna sebep nedir olan takımların bizden üstünlüğü ne lütfen daha özen gösterelim kimsenin hakkına girmeyelim kızların canı çikolata çekip yemiyorsa senin Yemen kul hakkına girerBu çok acı oldu be kaptan istesen de daha fenası olmazdı
Afiyet olsunHerkese selam :) 2 gündür giremedim kızlar hemen menulerimi yazayım
14 Ocak menü
1 simit
1 kk peynir
4 zeytin
Domates
3 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı incir reçeli
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata 2 çiğ köfte
Bugünü böyle kapatırım herhalde akşama bır bitki çayı veya Yeşilçay içerim
Soğan halkası kızartma değil mi canım. Köfte ızgaraysa ye ama kızartmaysa yeme sakın2 kaşık pilav
3 küçük köfte
3soğan halkası yedim. 1 köfteyle iki soğan halkası daha yesem çok mu olur. Size sorayım öyle yiyim dedim
Olmaz sabah sahura kalkAkşam sahur gibi yiyip yatıcam ondan bahsediyorum kaptanım akşam ezanı 17.19 da okunuyor sabah 06.20de okunuyor
Tamam öyleyseSoğan halkası kızartma değil mi canım. Köfte ızgaraysa ye ama kızartmaysa yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?