100 değil 60 tane çıkıntılık yapmasanaSlm kizlar bugun heryerim agriyor bende mi salgina yakalandim naptim uyku duzenimde bozuldu hemen simdi yapiyorum 100 tane kaptanjm ev temizligi yapamadim o koltuktan o koltuga yatiyorum
Başka hareketlerde koyalımTamam olar hergün artıralım zatin memlekete gidicem haftaya orda spor aletim yok bunları yaparım
Akşam öyle konuştuk zatin sen iste ben sana hareket gösteririm dedinizya yapalım işte ortaya karışık 2saat fazla bi süre aralarda başka bişey yapalımBaşka hareketlerde koyalım
Geçmiş olsun kuzum dikkat et bide seni kaybetmeyelimSlm kizlar bugun heryerim agriyor bende mi salgina yakalandim naptim uyku duzenimde bozuldu hemen simdi yapiyorum 100 tane kaptanjm ev temizligi yapamadim o koltuktan o koltuga yatiyorum
O sadece senin için gibi algılanmasın diye tekrar edeyim dedim.Akşam öyle konuştuk zatin sen iste ben sana hareket gösteririm dedinizya yapalım işte ortaya karışık 2saat fazla bi süre aralarda başka bişey yapalım
100 yaptim ustunede 30 dk cardio az mola devam kendime geldim azcik o neydi oyle100 değil 60 tane çıkıntılık yapmasana
Biran once hedefe ulasmak icin herseye varim ben bende haftaya yokum ancak bokgesel jj squat yaparim firsat buldukca gerci ben wc de bile yaparim kacmaz bendenO sadece senin için gibi algılanmasın diye tekrar edeyim dedim.
Saol cnmcm bilmiyorum dun misafirlikte herkes gripti bide regl olacam insallah ondan heryerim agriyor basim cok kotu agriyordu ilac almadim dirdndim cardio ile gecti sukurGeçmiş olsun kuzum dikkat et bide seni kaybetmeyelim
Yaptıkça alışıyorsun benim akşam dilim dışarı çıktı ama şimdi hiç zorlanmadım Allah razı olsun10 tane yapıyorum nefesim kesiliyor
Hepimizden canım. Aslında ben bi ara spor hocasına kendime ozel program hazırlatmıştım. Yanıma kimseyi bulamayınca yapmadım. Zor gelmezse onu yapalım beraber. :
Kiloma uygun olursa olur yapalım öyle nefesimi kesecek kadar zorlaması beni yeter aslında gidicem diye leslie 3mil indirmek istedim yapamadımHepimizden canım. Aslında ben bi ara spor hocasına kendime ozel program hazırlatmıştım. Yanıma kimseyi bulamayınca yapmadım. Zor gelmezse onu yapalım beraber. :
Bilgisayarın varmıKiloma uygun olursa olur yapalım öyle nefesimi kesecek kadar zorlaması beni yeter aslında gidicem diye leslie 3mil indirmek istedim yapamadım
PC götüremem yanımda hergün telden leslie 3.mil yapsam gelene kadar internetim yetmez bi kaç tane Google pley den video indirdim onları yaparım biri kalça bacak biride 30günde zayıflama programı onlar bana yeter kendi bildiklerimle beraberBilgisayarın varmı
Hayır indirip telefona atmak için sordumPC götüremem yanımda hergün telden leslie 3.mil yapsam gelene kadar internetim yetmez bi kaç tane Google pley den video indirdim onları yaparım biri kalça bacak biride 30günde zayıflama programı onlar bana yeter kendi bildiklerimle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?