Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm kizlar bugun heryerim agriyor bende mi salgina yakalandim naptim uyku duzenimde bozuldu hemen simdi yapiyorum 100 tane kaptanjm ev temizligi yapamadim o koltuktan o koltuga yatiyorum

Slm kizlar bugun heryerim agriyor bende mi salgina yakalandim naptim uyku duzenimde bozuldu hemen simdi yapiyorum 100 tane kaptanjm ev temizligi yapamadim o koltuktan o koltuga yatiyorum
Geçmiş olsun kuzum dikkat et bide seni kaybetmeyelim

13 ocak menum
sabah
2 haşlanmış yumurta
domates roka salatalık
peynir
ekmek yok
ara
1 tarcinli elma
ara
7 8 kaşık pancar salatasi ( elma nar pancar yogurt)
akşam
tavuklu makarnaliı salata
ara
1 tane çığ kestane

Benim yaptıklarımda size zor gibi gelmiş olabilir ama aynılarını büyüklerede veriyor hoca. Tabiki rahatsızlıklara göre değiştirdiği oluyor ama hemen hemen aynı. Ben sürekli aynı hareketleri aynı sayıda yapıyorum şimdilik. Alıştım düzenime

Hepimizden canım. Aslında ben bi ara spor hocasına kendime ozel program hazırlatmıştım. Yanıma kimseyi bulamayınca yapmadım. Zor gelmezse onu yapalım beraber. :
Kiloma uygun olursa olur yapalım öyle nefesimi kesecek kadar zorlaması beni yeter aslında gidicem diye leslie 3mil indirmek istedim yapamadım

Bilgisayarın varmı
PC götüremem yanımda hergün telden leslie 3.mil yapsam gelene kadar internetim yetmez bi kaç tane Google pley den video indirdim onları yaparım biri kalça bacak biride 30günde zayıflama programı onlar bana yeter kendi bildiklerimle beraber

Hayır indirip telefona atmak için sordum

Video indirmek istediğinizde iosta olmuyor ama adroidde olabilir. Pcde kesin oluyor biliyorum. Yoputubeden istediğiniz bir videoyu üstte adres çubuğundaki link kısmının www.youtube yazan kısma ss ekliyorsunuz. Www.ssyoutube şeklinde. Enter yapıyosunuz programsız indirme kısmında mp4 seçiyosunuz indire basıyosunuz. Bilgisayarın indirilenler klasörüne iner. Telefonun ara kablosuylada telefona atabilirsiniz. Kablo yoksa pcden drive indirip videoyu drivee yüklersiniz. Teldende drive hesabınıza girdiğinizde telden tekrar indirirsiniz. Yazayım bari faydası olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…