Maşallah allah bağışlasın.Bebek demeyelim. Koca sıpa oldu. 25.5 aylık. 1.5 ayda kademeli bıraktık.
Emziriyomusun halaEmerken yutkunma miktarına bakılırsa belki de 1 kilodur. Kötü durumdalar çünkü.
Bende diyodum akşama kadar popom yer görmüyo ben nasıl kilo alıyom diye her ögün de yarım ekmek yersem Gitmez şimdi anlıyorum nerde hata yaptım diye şimdi sende bogazı tutmak zorundasıntam seviniyorum iş bitti diye yine mutlaka çıkarıyor bir iş
Benim şimdiye bi deri bi kemik kalmam lazımdı da gitmiyor boğazım iyi
Açıkta ne işi var kızMaşallah allah bağışlasın.
Erkek mi? Bizim sipa da hemen hemen 25.ayda bıraktı 22 bitince baslamistim kademeli kesmeye ancak tamamlamistik.
Ama cok düşkün hala açıkta gorurse affetmez yapışır. Emermis gibi yapar.
Benimki 38 aylık hala unutmadi
Benimki biraz karışık kuzum verdim aldım verdim öyle gidiyo işte başlama tarihim 28temmuztşk ederim cnm maşAllah çok iyi vermişsin nekadar sürede verdin
çok sağol canımHoşgeldin bu arada.
aynen Zaten o ekmek makarna yapıyor kiloyu. Bende çoklu gıda alerjisi yüzünden birşey yiyemiyor gidip gelip ekmek yiyordum ki ekmek ağzıma sürmezdimBende diyodum akşama kadar popom yer görmüyo ben nasıl kilo alıyom diye her ögün de yarım ekmek yersem Gitmez şimdi anlıyorum nerde hata yaptım diye şimdi sende bogazı tutmak zorundasın
Açıkta ne işi var kız
Çok iyi 6 ayda 19 kilo maşAllahhhhBenimki biraz karışık kuzum verdim aldım verdim öyle gidiyo işte başlama tarihim 28temmuz
Hayır. Günde 1 kez emzirdigimde öyleydi.Emziriyomusun hala
Sık sık, limonun yağ yakma etkisi var, ise yarar.bende muhabbete limon sıkayım azz
6ayın 2.5ayını çık orası çok karışık orda diyet yapmadımÇok iyi 6 ayda 19 kilo maşAllahhhh
İspanak, tavuklu bulgur pilavı.Akşama ne Pişiriyoz millet
Dukan birası yap ödem içindiğer aile uyelerine çiğköfte kendime yağsız kabak yoğurtlaması ödem söktürsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?