Bugun ispanak gunu bende de ispank var yanina corba yaparim eve gidinceBende mercimekli ıspanak var misss
Kaptanım annemlere gidicem orda listeme başlarım pazara kadar buna başlim zatin 7günlükYa listene uysana sen
Pırasa favorim ıspanak çok sevmiyorumBugun ispanak gunu bende de ispank var yanina corba yaparim eve gidince
Ben de yeni öğrendim soğan sarımsak az zeytin yağında olduruyorsun uzerine domates ekliyorsun uzerine ıspanak ekliyorsun biraz sulanınca 2 kaşık yeşil mercimek ekliyorsun. Ben komşu domates sos verdi onla yapıyorum dehşet güzel oluyorMercimekli ıspanak o nasıl oluyo benim ögrenecek çok şeyim var sizden
Bende deneyeyim degişik tarifler istiyorum aynı ıspanak yemegi gibi sarımsakla bulgurun yerine mercimek güzel olur denerim bigünBen de yeni öğrendim soğan sarımsak az zeytin yağında olduruyorsun uzerine domates ekliyorsun uzerine ıspanak ekliyorsun biraz sulanınca 2 kaşık yeşil mercimek ekliyorsun. Ben komşu domates sos verdi onla yapıyorum dehşet güzel oluyor
Ben de yemiyordum borekte falan yiyince migrenimi azdırıyordu ama boyle yapınca bişey olmadıPırasa favorim ıspanak çok sevmiyorum
Ispanak çabuk pişer mercimeği haşlıyomusunBen de yeni öğrendim soğan sarımsak az zeytin yağında olduruyorsun uzerine domates ekliyorsun uzerine ıspanak ekliyorsun biraz sulanınca 2 kaşık yeşil mercimek ekliyorsun. Ben komşu domates sos verdi onla yapıyorum dehşet güzel oluyor
Ben yeşil mercimeği dehşet sevdiğim için beğendim. Sen de dene beğenmezsen yapmazsın bi dahaBende deneyeyim degişik tarifler istiyorum aynı ıspanak yemegi gibi sarımsakla bulgurun yerine mercimek güzel olur denerim bigün
Dudukluye koyuyorum ben hepsi bir pişiyor. İstersen haşla oncedenIspanak çabuk pişer mercimeği haşlıyomusun
Eşim yumurtalı seviyo yemegini sadece ben yerim ıspanagınBen de yemiyordum borekte falan yiyince migrenimi azdırıyordu ama boyle yapınca bişey olmadı
Düdüklü riskli onu yapamam susuz oldugu için çok pişer müdahale edemem tencerede yaparım haşlanmış koyarım ıspanagın ömrü 5dk da pişerDudukluye koyuyorum ben hepsi bir pişiyor. İstersen haşla onceden
Ben kendim yapacağım valla onlar yemesinEşim yumurtalı seviyo yemegini sadece ben yerim ıspanagın
Yumurta sabah yedim nohut da çok kalori lidir diye karnabahar haşlıyorum yoğurt lu bol biber liAkşam nohut yemeği var onu mu yesem yumurta salatası mı yapsam bilemedim
Ben degil eşim yemiyo ben yiyince de kavga çıkıyo geçen eltim lerde yedim yine anladı yatakta araya paravan koymak gerekSen sarımsak yemiyodun dimi. Bunun sırrı sarımsakta bence
İşte zaten havası çıkınca 2 dk durup kaptıyorum. Fissler kullanıyorum ben.Düdüklü riskli onu yapamam susuz oldugu için çok pişer müdahale edemem tencerede yaparım haşlanmış koyarım ıspanagın ömrü 5dk da pişer
Afiyet olsunYumurta sabah yedim nohut da çok kalori lidir diye karnabahar haşlıyorum yoğurt lu bol biber li
Gelmeyi düşünüyorum zaten@zeynepbbb nerdesin kız. Gel yamacıma
prensesmat sen nerelerdesin bi gittin bi daha gelmedin. Kilolar ne durumda. Duruyorsa gel bitmiştir senin 6 ay artık
Canım sen hangi ildesinSimdiden menumu paylasayimda aksam iftarda kacamak yapmiyim degisiklik olursa paylasirim Allahn izniyle iftarim bu sekilde olacak
Sabah 06.30(sahur)
2 yumurtadan omlet
Yarim dilim tb ekmek
1 kucuk domates ve salatalik
1 kucuk dilim peynir
1 cay bardagi sut
Aksam 18.15(iftar)
1 kase corba
3 yemek k.ispanak yogurtlamasi
3 y.kasigi Domates salatasi
Saat 20.00
1 yesilcay
Saat 22.00
1 cay bardagi tarcinli sut
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?