- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Birtane ilacı var 3 günde 1 içiyorsun sütü kesiyorflorence_N soguk su tut goguslere. Sut kanallarini daraltip süt üretimini azaltiyor.
Normal e dönmesi 4-5 gun sutun tamamen kesilmesi 20 gun surebiliyormus.
Dayanamatyacak kadar gergin ve ağri durumu yoksa sakin sağma. En ufak bir uyari bile sut uretimini tetikler.
Lahana yaprağı gerginligi alir. Birde bebisten ayri bir kac saat gecirebiliyorsan. Hormonlara iyi gelir.
Benim biraktigim donemde emzirme danismani arkadasimin tavsiyeleri bunlardi.
Bende kademeli birakmistim.
Benim adım Ahu. Size yalan söyledim
dünkü gibi yapacaksan git cnm by byKızlar ben sahaya gidiyorum spora
tşk ederim cnm maşAllah çok iyi vermişsin nekadar sürede verdinKızzzz hoş geldin aramıza kızçem arada kaynadın kusura bakma
Bende güya yapıcaktım oğlanın mutfağı boyadığj kakao tozlarını temizledim spora vakit kalmadıKızlar ben sahaya gidiyorum spora
tşk ederim cnm maşAllah çok iyi vermişsin nekadar sürede verdin
İnş birde bazen göbek çalıştırabilsem süper olucak. Bekarken hafta da 2 kere workout yapıyordum çok iyidi ama şimdi nerdeeeHedefimiz ve kilolar aynı inşallah veririz
Bebeği gördükçe de mi süt yapılıyor. Lahanam yok, dün pazardan alırdım bilseydim. Sıcacık evde üşüyen bir yaratığım, soğuk nasıl yaparım bilemem. Ara ara kalorifere yaslanıp yapayım bari.florence_N soguk su tut goguslere. Sut kanallarini daraltip süt üretimini azaltiyor.
Normal e dönmesi 4-5 gun sutun tamamen kesilmesi 20 gun surebiliyormus.
Dayanamatyacak kadar gergin ve ağri durumu yoksa sakin sağma. En ufak bir uyari bile sut uretimini tetikler.
Lahana yaprağı gerginligi alir. Birde bebisten ayri bir kac saat gecirebiliyorsan. Hormonlara iyi gelir.
Benim biraktigim donemde emzirme danismani arkadasimin tavsiyeleri bunlardi.
Bende kademeli birakmistim.
Canim, ben komşunun ineği durumundayim şuan. 2.5 günlük süt birikmiş durumda. Sagsam yarım kilodan fazla gelir.Flonun rekorunu kimse alamaz zorlamayın
Hehehe benimki de geçen gün yatak odamdaki aynayı el kremiyle boyanmış, sılaseptin diye okunuyor ya, onunkamBende güya yapıcaktım oğlanın mutfağı boyadığj kakao tozlarını temizledim spora vakit kalmadı
Yarım kilodan fazla demeyeydin iyiydi şimdi diyecek bişey bulamadımCanim, ben komşunun ineği durumundayim şuan. 2.5 günlük süt birikmiş durumda. Sagsam yarım kilodan fazla gelir.
masallah benim çok azdıCanim, ben komşunun ineği durumundayim şuan. 2.5 günlük süt birikmiş durumda. Sagsam yarım kilodan fazla gelir.
Evet canim bebegin sesi prolaktin salgilatiyormus. Ağlaması gulmesi vs.Bebeği gördükçe de mi süt yapılıyor. Lahanam yok, dün pazardan alırdım bilseydim. Sıcacık evde üşüyen bir yaratığım, soğuk nasıl yaparım bilemem. Ara ara kalorifere yaslanıp yapayım bari.
Emerken yutkunma miktarına bakılırsa belki de 1 kilodur. Kötü durumdalar çünkü.Yarım kilodan fazla demeyeydin iyiydi şimdi diyecek bişey bulamadım
Demek hepsi sütün suçu
tam seviniyorum iş bitti diye yine mutlaka çıkarıyor bir işHehehe benimki de geçen gün yatak odamdaki aynayı el kremiyle boyanmış, sılaseptin diye okunuyor ya, onunkam
Bebek demeyelim. Koca sıpa oldu. 25.5 aylık. 1.5 ayda kademeli bıraktık.Evet canim bebegin sesi prolaktin salgilatiyormus. Ağlaması gulmesi vs.
Soğuk su tutamazsan soguk kompress te yapabilirsin üst ve yanlara. Lahana sadece gerginlik için. Şart değil yani. Zaten yarinida atlatirsan rahatlarsin insallah.
Aynen. Sabah balkonu siliyorum, mutfak balkona bakıyor, çıkmış pencereye (mutfak tezgahına tırmanarak) bana el sallıyor cama vurup. Çok fena. Emmesine kural koymaya başladığımdan beri çok değişti hareketleri. Çok hareketlendi.tam seviniyorum iş bitti diye yine mutlaka çıkarıyor bir iş
Benim şimdiye bi deri bi kemik kalmam lazımdı da gitmiyor boğazım iyi
Hoşgeldin bu arada.tam seviniyorum iş bitti diye yine mutlaka çıkarıyor bir iş
Benim şimdiye bi deri bi kemik kalmam lazımdı da gitmiyor boğazım iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?