60 saniye wallsit ve 60 sn plank ne yaa. Ben adımı değiştirmeye nüfusa gidiyorum.
sevgili kaptanım mesajıma cvp vermedinizsevgili kaptanım bi arkadaşım gelebilirmi takıma çok kilosu yok ama menu ve spor konusunda desteğe ihtiyacı var burda motive olur diye düşündüm
Benim adım Ahu. Size yalan söyledim
Aynılarından bende de var yalnız değilsin canım60 saniye wallsit ve 60 sn plank ne yaa. Ben adımı değiştirmeye nüfusa gidiyorum.
Tamamdır çok sağolcanim yakuba tarcin dokunmuyorsa elmayı küp küp dogra üstüne tarçın serp açlık krizlerine birebir
Gelsin canımsevgili kaptanım mesajıma cvp vermediniz
keşke atabilseydin bizde bakardık iyi oldurdu cnm yaBende bugün 30 günlük bir challenge a başlayacağım sizinle de paylaşmak istedim belki yapmak isteyenler olur diye ama tel den buraya ekran görüntüsü ekleyemiyorumdosya yükle resim ekle kisimlarindan yapmaya çalıştım olmadı
tamam tşekkürler kaptanımGelsin canım
Ben de sahurumu 6 bucukta yaptim su icmeye vaktim kalmadi alelacele oldu hic acıkmadım fakat su icemiyorum o kafama takiliyo.ne dersnKızlar iftara yakın tartılacağım
Nur Hanım adım yine kısa değil yaniGülenyüzümsünse bulutungokyuzu nedcek asıl
Benim adım bu günlük anka olsa olmamıEki Görüntüle 2094682 Kızlarrrr bakın ne buldummmmw hafi herkes adını harflerine gelen sporu yapsın @Hamzakifzulal veGulumse24 anam siz yandınız bir sürü harf var adınızda
süt ürünleri ve yumurta kullaniyormusun artikTamamdır çok sağolartık yiyorum herşeyden sadece uykusuzluk pişik kaşıntı kaldı. İnş onlarda geçer biran önce
mate çayını kullandım pek etkisini göremedim ama matcha yı merak ediyorum yeşil çay etkisi zaten biliniyor yağ yakmada ama yaprakları atılıyor ama matcha çayında yeşil çay direk vucuda giriyorMatcha yı duymadım ama mate çayı öyle aslında yeşil çaydan daha çok etkili diyolaaa :))
Kızzzz hoş geldin aramıza kızçem arada kaynadın kusura bakmaİştah için yaptığınız birşey varmı bu aralar çok iştahlıyım
Flonun rekorunu kimse alamaz zorlamayın*12.TAKIM pazartesi tartı kontrol
gulenyuzumsunsen (71/72.2/-1.2)
İnnuk (61.7/
Niloyabebe (74//73.2//0.800gr
Elmira2017 (60.7)
Gulumse25(81.1/80.6/0.5)
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/74.2/0.6)
hCrb (77.4
glstn99(62/63
Ecembal (64.5/64.4/0.1
Gamzemdwf(79/sbt)
soffty(67,5/67.1/0.4)
@feyzax (63.0/
@kozalakperisi (64.3
Florence_N(72.5/73.1/-0.6)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?