- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Bizim gece de ateş nöbeti tutmakla geçtigünaydınn oğlum yine ateşlendi ya moral motivasyon sıfır haftasonu yola çıkacaktık böyle nasıl giderim yola
aynen ya deli oldum bizimki ilk kez anaokuluna başladı kreşe felan gitmemişti ondanda toparlayamıyo bi türlüBizim gece de ateş nöbeti tutmakla geçti
Nasıl bi hastalık bu anlamıyorum ya geçmek bilmedi
Günaydın canımGünaydin millet..
Nasilsiniz?
Gece uyku tutmadi simdi de gozumu acamiyorum. Tekrar kafayi vurup bi saat daha yatsam mi diye düşünmekteyim.
Allah şifalar versin inşallahaynen ya deli oldum bizimki ilk kez anaokuluna başladı kreşe felan gitmemişti ondanda toparlayamıyo bi türlü
saol cnm sizede çok geçmiş olsun ben iş yerine getirdim muayene olsun diyeAllah şifalar versin inşallah
Benim kızımda dünden beri ağzına giren her lokmayı geri çıkardı, gece de ateşlendi yine bize hastane yolu göründü
Geçmiş olun canım rabbim şifa versin.Allah şifalar versin inşallah
Benim kızımda dünden beri ağzına giren her lokmayı geri çıkardı, gece de ateşlendi yine bize hastane yolu göründü
kolay gelsin cnmGünaydın kızlar. Benim biraz telaşım var şu sıralar. Fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. Babam da bende malum gelen giden oluyor
Sağolun kızlarGeçmiş olun canım rabbim şifa versin.
bende gün içine yayıyorum squat da öyleKızlar 1000 ip atlayanlar tek seferde mi atlıyor. Ben 200 200 akşama kadar 1000 yapayım diyorum faydası olur mu?
aynen hemen soluyolar çiçek gibiÇocuklar hastalanmasın çok üzülüyorum. Biz nasıl yataklara düşüyoruz onların şuncacık canı var
Birde kışın başı yani yazık kuzucuklaraaynen hemen soluyolar çiçek gibi
yaz gelsin biranönce diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?