Haydi hayırlı olsun güle gule kullan. Insallah en kisa zamanda altida bol gelir.Benimde az önce sauna eşofmanım geldi kargoyla sagolsun kaptanımAnka gönderdi şuan üzerimde onunla dolanıyorum evde inş banada çok etkisi olur alt güzel oldu üstüm bol geldi altında bi an önce beni terk etmesi lazım çok sinir bozucu
Gule gule kullan canım inşallah faydasını görürsün. 1 saatten fazla kullanma günde ve mutlaka suyu çoğalt canım.Benimde az önce sauna eşofmanım geldi kargoyla sagolsun kaptanımAnka gönderdi şuan üzerimde onunla dolanıyorum evde inş banada çok etkisi olur alt güzel oldu üstüm bol geldi altında bi an önce beni terk etmesi lazım çok sinir bozucu
Aslında canım belediyeye başvursanız komşularla falan. Ben burda hangisine gitsem diye karar veremiyorum neden yani oraya yapmıyorlarKadınların gidebileceği spor salonu bile yok babam olmasa bende gidemezdim Allahtan sporcu ailem var ordan yirttim
Hayırlı olsun canım inşallah iyi gelirBenimde az önce sauna eşofmanım geldi kargoyla sagolsun kaptanımAnka gönderdi şuan üzerimde onunla dolanıyorum evde inş banada çok etkisi olur alt güzel oldu üstüm bol geldi altında bi an önce beni terk etmesi lazım çok sinir bozucu
Bilmem ki canım ya aslında olabilirAslında canım belediyeye başvursanız komşularla falan. Ben burda hangisine gitsem diye karar veremiyorum neden yani oraya yapmıyorlar
Dilekçe yazıp altına imzalatırsınız belediyeye götürürsünüz. Yani istanbula bu kadar yatırım yapacaklarına her ilçede üç beş tane olacağına bi tanede oraya yapsınlar çok muBilmem ki canım ya aslında olabilir
Evet haklısın da bizim bayanlar çok pasif malesef ama bir gün yaparlar oooo çeşit çeşit :)Dilekçe yazıp altına imzalatırsınız belediyeye götürürsünüz. Yani istanbula bu kadar yatırım yapacaklarına her ilçede üç beş tane olacağına bi tanede oraya yapsınlar çok mu
Çok güzel bilgiler kaptanımKızlar alıntı yapmıştım silindi teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bu arada Diyetistyenin söylediklerini ileteyim
1. Her gun aynı kahvaltı yapılmayacak aynı olunca meta alışıyormuş.
2. Her gün ikindi öğününe ayran veya süt içine mutlaka probiyotik şase eklenecek.
3. Eğer kaçamak yapıldıysa ertesi gün mutlaka telafi edilece. 1 küçük paket balık kraker için 2 dilim ekmek kesti ertesi günü. Valla baya zor geçiyor
4. Aklıma geldikçe yazarım :)
bende kendime gelemiyorum birisi kahve yapıp getirseBir saat diye yattim bi açtım gözümü 11.23 yuhhhh bana.
Kahvaltim simdi bitti ama hala miskinim yaww.
Olur canım. Afiyet olsun.Doktordan geldik öğle yemeği yiyeceğim bugün protein ağırlıklı olsun diye çabalıyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta yedim
Şimdi 4 mantarı az tereyağ da çevirip yoğurtla yiyeceğim
Akşam da köfte salata düşünüyorum.
Acaba olurmu bi işe yarar mı kaptanımAnka
Probiyotik sen de al canım. Bir de ara öğünlerden birinde kayısı çayı koymuş bana. Hazır poşet çaylardanDoktordan geldik öğle yemeği yiyeceğim bugün protein ağırlıklı olsun diye çabalıyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta yedim
Şimdi 4 mantarı az tereyağ da çevirip yoğurtla yiyeceğim
Akşam da köfte salata düşünüyorum.
Acaba olurmu bi işe yarar mı kaptanımAnka
benim kahvaltilarim aynı oluyor hep bide probiyotik sase anlayamadım aç ye çıkmak icinmiKızlar alıntı yapmıştım silindi teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bu arada Diyetistyenin söylediklerini ileteyim
1. Her gun aynı kahvaltı yapılmayacak aynı olunca meta alışıyormuş.
2. Her gün ikindi öğününe ayran veya süt içine mutlaka probiyotik şase eklenecek.
3. Eğer kaçamak yapıldıysa ertesi gün mutlaka telafi edilece. 1 küçük paket balık kraker için 2 dilim ekmek kesti ertesi günü. Valla baya zor geçiyor
4. Aklıma geldikçe yazarım :)
Sadece wc olarak değil bağırsak sağlığı için probiyotik önemliymiş. Karatayda söyler hep de o kefir ve ev yapımı turşu falan derdi. Ben onları içemedim hiç. Bu şasenin tadı çok kötü değil.benim kahvaltilarim aynı oluyor hep bide probiyotik sase anlayamadım aç ye çıkmak icinmi
Benim de kahvaltı diyince aklıma hiç farklı birşey gelmiyorBenim de aynı olurdu hep peynir zeytin yumurta yeşillik falan. Listeye her güne farklı kahvaltı yazmış. Ben yapamam dedim o da her gun aynı şeyleri yerseniz meta alışır yavaşlar dedi
Evde 5 tane var onları kullanayım inşallah canımProbiyotik sen de al canım. Bir de ara öğünlerden birinde kayısı çayı koymuş bana. Hazır poşet çaylardan
Bu haftaki listemde var benim. 1 hafta kullanalım diğer listede olmazsa içmeyiz :)Evde 5 tane var onları kullanayım inşallah canım
Kayısı çayı da var ama o sık kullanım da bağırsak tembelliği yapıyor diye içmiyorum hiç nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?