Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haydi hayırlı olsun güle gule kullan. Insallah en kisa zamanda altida bol gelir.

Gule gule kullan canım inşallah faydasını görürsün. 1 saatten fazla kullanma günde ve mutlaka suyu çoğalt canım.

Hayırlı olsun canım inşallah iyi gelir

Dilekçe yazıp altına imzalatırsınız belediyeye götürürsünüz. Yani istanbula bu kadar yatırım yapacaklarına her ilçede üç beş tane olacağına bi tanede oraya yapsınlar çok mu
Evet haklısın da bizim bayanlar çok pasif malesef ama bir gün yaparlar oooo çeşit çeşit :)

Çok güzel bilgiler kaptanım
İnşallah size de bize de faydası olur

Olur canım. Afiyet olsun.

Probiyotik sen de al canım. Bir de ara öğünlerden birinde kayısı çayı koymuş bana. Hazır poşet çaylardan

benim kahvaltilarim aynı oluyor hep bide probiyotik sase anlayamadım aç ye çıkmak icinmi

benim kahvaltilarim aynı oluyor hep bide probiyotik sase anlayamadım aç ye çıkmak icinmi
Sadece wc olarak değil bağırsak sağlığı için probiyotik önemliymiş. Karatayda söyler hep de o kefir ve ev yapımı turşu falan derdi. Ben onları içemedim hiç. Bu şasenin tadı çok kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…