Aynen oyle cnm sende daha cok hirslanBana diyoki sen hala benim gözümde 100kilosun boşuna kendini aç bırakıyon sinirlerimi zıplatıyo bende dedim zatin ben kimse için degil kendim için zayıflıyorum hele senin için hiç degil
Migrosta da gördüm 20lira bişey degildi ama geçen gün kesin alıyordum sauna eşofman bakarken bulmuştum kız eşimin kafasını karıştırdı oda almadıeğer öyle olacak olsa ne kadınlar var spor salonuna gelen bikaç kilo vereyim vücudum sıkılaşsın bırakıcam diyen. onlara yaptırmazdı ilginç. asıl sıkılaştırmıyormu bunlar yakız beden öğretmeniymiş o daha iyi biliyodur tabi. sen bilirsin abla teklif var ısrar yok
kötü olmuşMigrosta da gördüm 20lira bişey degildi ama geçen gün kesin alıyordum sauna eşofman bakarken bulmuştum kız eşimin kafasını karıştırdı oda almadı
Inzibat is basinda
öyle deme kız utanıyorumInzibat is basinda
Bende yaptım kızıma video çektirdim 10sn sonra toto yerle birNiloyabebe beğenilerini görünce aklıma geldi wall sit demiştin bakıcaktım şimdi baktım. bu o muymuş dedim. ne etkisi var ki ben seviyorum yaparım bunu hep
kaptanın misafiri gelecekti dimi yine@anka_misali sen nerelerdesin kaptanım buralardaysan bi ışık gönder
en az 14 birde ne kadar düşükmüş ki önemlide dvitaminiTahlil sonuçlarını çıkmış, baktım şimdi. En az 14 olması gereken dvitamini 6.4 çıkmış.
Dvit basla hemen cnmTahlil sonuçlarını çıkmış, baktım şimdi. En az 14 olması gereken dvitamini 6.4 çıkmış.
Yarın gideyim de yazsın. Var mı aranızda kullanan? Ampul veriyorlar genelde içmek için ama ne kadar süre sonra kontrol ya da 2. Doz gerekli.Dvit basla hemen cnm
Kac yasinda normal dvit damlada olurYarın gideyim de yazsın. Var mı aranızda kullanan? Ampul veriyorlar genelde içmek için ama ne kadar süre sonra kontrol ya da 2. Doz gerekli.
Göbek bacak eritmede en etkili spormusNiloyabebe beğenilerini görünce aklıma geldi wall sit demiştin bakıcaktım şimdi baktım. bu o muymuş dedim. ne etkisi var ki ben seviyorum yaparım bunu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?