- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Sizleri çok beğeniyorum gülüm ne yapamİkiside yok niloya yeterin gıı bildirim tavan yaptı
Bende yaptım kızıma video çektirdim 10sn sonra toto yerle bir
Benim canım. Diyetisyene gideceğim ya bugün tahlil baktiririm. Kağıda göre minimum değer 12 ama internette 20 yazıyor. Uzun zamandır avuç avuç saçım dökülüyordu, ay neler yazıyor nette.Kac yasinda normal dvit damlada olur
Nete bakma sen dr a gosterBenim canım. Diyetisyene gideceğim ya bugün tahlil baktiririm. Kağıda göre minimum değer 12 ama internette 20 yazıyor. Uzun zamandır avuç avuç saçım dökülüyordu, ay neler yazıyor nette.
Bilmiyom daha yeni okumaya basladimKaratay b12yi kaç olunca düşük sayıyordu?
Ben bile amaliyattan sonra 3.şişeye başladım devit 3Dvit basla hemen cnm
Benim canım. Diyetisyene gideceğim ya bugün tahlil baktiririm. Kağıda göre minimum değer 12 ama internette 20 yazıyor. Uzun zamandır avuç avuç saçım dökülüyordu, ay neler yazıyor nette.
Ben amaliyattan sonra 2şişe damla verdiler dün doktora dedim oda ampul yazmış eczanede fark ettim geri gitmedim ampulü kırdım içtim haftalık dediler evde var ona devam ederim artık devit damlayaYarın gideyim de yazsın. Var mı aranızda kullanan? Ampul veriyorlar genelde içmek için ama ne kadar süre sonra kontrol ya da 2. Doz gerekli.
İyi geceler kızçeler bende yatar sırtım çok agrıyo anam sporumu yazmadım unuttumBilmiyom daha yeni okumaya basladim
Herkese iyi geceler tatli rutalar ben biraz su kitabi okuyup yatam
ama çok faydali bence yürüyüş bandıyla 1 saate yapacağını onunla 20 dk da yaparsın ben onunla güzel inceldim özellikle basen problemim çoktu simdi gidiyor çok şükürEliptik te sıkılıyorum kolu bandı daha gelen eli geliyo aldım kenarda duruyor bin pişman oldum aldıgıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?