Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bugün kayın validemin erkek kardeşine gittik beni görenler senin yarın nerde diye sordular maşallah çektiler aynı aileden bi gelinimiz var dedi seni gördüm psikolojim bozuldu oturma yanıma kendimi senin yanında çok iri hissediyorum dedi millete sordu hangimiz daha zayıfız diye gülümse senden daha zayıf dediler bende bugün diyete başlıyorum dedi ben elimden çay bardağını bıraktım oda bıraktı beraber diyet yapıyoruz dedi bugünden sonra ama çok mutlu oldum bugünkü yorumlara hatta diyeti bırak yeter dediler bune azim sen hala diyettemisin diyorlar
Bugün aferin aldım

Sabah kahvaltım saat 11.00
4tane kepekli parmak galeta
1küp peynir
Yarım elma
1fincan yeşil çay

Öglen ve akşam misafirlikte saat 15.00
3kaşık kısır
3kaşık patates salatası
2kaşık kapya biber salatası
2tane sigara böregi
1dilim kek

2.litre su

Yaa ne kadar güzel bi duygu yarın nerde ne demek o kadar fark ediliyor demekki böyle yorumler geldikçe kendine güvenin dahada artıyordur. Siz daha durun gülümse bomba gibi olacak

17 Ocak menü

Sabah
2 Etimek
1 kk peynir
5 zeytin
9lu çay
Yarim muz

Ara
Grissini
Yeşil çay

Öğlen
Kuru börülce yemeği
Cacık

Ara
10 badem
1 çorba kaşığı kuru üzüm

Akşam
1 kase tarhana
3 köfte
1 YK kereviz
2 YK pilav
1 bardak ayran

16/1/18
Kahvaltı domates salatalık peynır bır yumurta
Ara 7 badem
Öğlen bır lavaş 50 grm et ızgara
Ara yoğurt
Akşam
Ikı parça brokoli 4 küçük köfte bır kepçe çorba

17/1/18
Kahvaltı domates salatalık peynır 1 yumurta bıtki çayı
Akşam (17:00) 9 küçük parça tavuk şiş bı çk pilav bır ayran

DüZenim hiç yok iki gündür toplasan 1 lt anca içebilmişimdir

Kızlar kusura bakmayın, oğlanın ilaçlarına dün başladığımız halde hala sıkışık ve ateşi de daha yüksek eskiye göre. Ufakligin buhar makinasına el koyduk, fısfıs yetmiyor belki diye. Sadece menü paylasip gideceğim. Beni mazur görün bugünlük.

Yaa ne kadar güzel bi duygu yarın nerde ne demek o kadar fark ediliyor demekki böyle yorumler geldikçe kendine güvenin dahada artıyordur. Siz daha durun gülümse bomba gibi olacak

Gelin msj atmış akşama ne yedin dedim ben yediklerimi eritmek için spor yapıyorum daha ne yemesi diyo ben çayın yanına gömdüm yaş pastayı dedim bizimle diyilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…