Ben eşofmanla yatmayı düşünüyordum bu hiç iyi olmadıGule gule kullan canım inşallah faydasını görürsün. 1 saatten fazla kullanma günde ve mutlaka suyu çoğalt canım.
Ben yatıyorum vallaBen eşofmanla yatmayı düşünüyordum bu hiç iyi olmadı
Misafirlikte geldim hafiften kaçamak oldu spora başlim eşofman larım beni bekliyoBen yatıyorum valla
Başla başla sucuk gibi olursunMisafirlikte geldim hafiften kaçamak oldu spora başlim eşofman larım beni bekliyo
Yaa ne kadar güzel bi duygu yarın nerde ne demek o kadar fark ediliyor demekkiKızlar bugün kayın validemin erkek kardeşine gittik beni görenler senin yarın nerde diye sordular maşallah çektiler aynı aileden bi gelinimiz var dedi seni gördüm psikolojim bozuldu oturma yanıma kendimi senin yanında çok iri hissediyorum dedi millete sordu hangimiz daha zayıfız diye gülümse senden daha zayıf dediler bende bugün diyete başlıyorum dedi ben elimden çay bardağını bıraktım oda bıraktı beraber diyet yapıyoruz dedi bugünden sonra ama çok mutlu oldum bugünkü yorumlara hatta diyeti bırak yeter dediler bune azim sen hala diyettemisin diyorlar
Bugün aferin aldım
Tabii ki gelebilirAnka kaptanım spor salonunda bir bayanla tanıştımda onunda dört aylık bebişi varmış çok istiyor zayıflamak takımımızdada anneler çok ya ona iyi geleceğini düşündüm. Gelebilir mi takımımıza
Teşekkürler kaptanımTabii ki gelebilir
Yaa ne kadar güzel bi duygu yarın nerde ne demek o kadar fark ediliyor demekkiböyle yorumler geldikçe kendine güvenin dahada artıyordur. Siz daha durun gülümse bomba gibi olacak
Kızçe sen yine nerelere kayboldun hayırdır annen nasıl sen nasılsınHayırlı akşamlar kızlar. Çok özledim sizi. Hem sizi hem eski gunlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?