- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
listeyi paylasirmisiniz kaptanimBu haftaki listemde var benim. 1 hafta kullanalım diğer listede olmazsa içmeyiz :)
Atayım canım özelden şimdi dışarı çıktım.listeyi paylasirmisiniz kaptanim
Evet canım kayısılı formgulenyuzumsunsen sendeki kayısı çayı mı kayısılı form çayı mı. Form çayı olmayacak.
Kaptanim kâhvalti orneklerinizi de paylaşır misinizBenim de aynı olurdu hep peynir zeytin yumurta yeşillik falan. Listeye her güne farklı kahvaltı yazmış. Ben yapamam dedim o da her gun aynı şeyleri yerseniz meta alışır yavaşlar dedi
Aynen öyle bitmedi vallaKızlar Allah şifa versin yavrularınıza biranönce mahvoluyorlar hastalıkta bu senenin hastalığı çok kötü hiç bitmiyor
İsterizKaptanim kâhvalti orneklerinizi de paylaşır misiniz
Kayısı çayı bulamadım ben de form aldım. Gunde 1 tane içebilirsin dedi.Evet canım kayısılı form
Bende senden sonra kayısı çayı diye aradım ama bulamadım nette canım demekki yokmuşKayısı çayı bulamadım ben de form aldım. Gunde 1 tane içebilirsin dedi.
Kahvaltı harici ve ekmekler hariç geneli benim yaptığım gibi..Kızlar listem bu ama bu koruma ve emziren anne menüsü onu unutmayalım
İlk aradaki yeşil çayı kayısıyla değiştirdi
Cok pahali onlardaSadece wc olarak değil bağırsak sağlığı için probiyotik önemliymiş. Karatayda söyler hep de o kefir ve ev yapımı turşu falan derdi. Ben onları içemedim hiç. Bu şasenin tadı çok kötü değil.
Muzu ben de hayatimdan cikardim bana cok guclumus gibi geliyor kahvaltilar da standart yani ayni gibi ne yenir ki kahvaltida acil ye evden cık bizim isimizKahvaltı harici ve ekmekler hariç geneli benim yaptığım gibi..
Ben muzu canım çok istese de hayatımdan çıkarmış gibi oldum nedense
Halbuki kahvaltı da yesem olur aslında demi kaptanım ..
Şu cumaya bi artısız gelsem başka bişi istemiyorum
Kayisili formu 3 gunde 1 iciyorum cok alismasin mide diye hergun icmiyorumKayısı çayı bulamadım ben de form aldım. Gunde 1 tane içebilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?