Spor yapiyordum simdi bitirdimmMillet nerdesiniz hayırdır ya
Sabah
Yarım haşlanmış patates
Bol yeşillik
Pekmez dut
2 dilim tam bug. Ekmeği
Öğlem
1 haşlanmış patates
Salata domates
Aralarda bir iki lokum ve ceviz
Akşam
Bir kase çorba
2 tane patatesli börek
bol yeşillik
domates, salata
Yoğurt bikaç kaşık
Çay
3 litreye yakın su uyuyana kadar 4ü geçer
Menüne yorum yaptım canım dikkat edersen başarırsın inşallahKızlar böyle olmuyor yaa gitmiyor ve git gide alıyorum anlamadım gitti iyice şiştim. Ne güzel 57 kilo olmuştum ama şimdi 59uda geçiyorum. Ne yapmam lazım. Menüme bakarmısınız neyi kesebilirim. Hiç bir dk durmuyorum da arada squat yapıyorum sayısını hatırlamıyorum zayıflık için değil ama yürüyorum merdiven çıkıyorum
Baya sade yazmışsın canımafiyet olsun da ben en çok kısırın miktarını merak ettim :)17 Ocak menüm
Sabah
Zeytin
Peynir
Çay
Ara
Süt
Öğlen
Kısır
Turşu
Marul
Akşam
Süt
Su iki yaparım inşallah
Ben çok seviyorum ama korkumdan yiyemez oldumMuzu ben de hayatimdan cikardim bana cok guclumus gibi geliyor kahvaltilar da standart yani ayni gibi ne yenir ki kahvaltida acil ye evden cık bizim isimiz
Bol patatesli bir gun gecirmissin ben diyetteyken yemem lokum falanSabah
Yarım haşlanmış patates
Bol yeşillik
Pekmez dut
2 dilim tam bug. Ekmeği
Öğlem
1 haşlanmış patates
Salata domates
Aralarda bir iki lokum ve ceviz
Akşam
Bir kase çorba
2 tane patatesli börek
bol yeşillik
domates, salata
Yoğurt bikaç kaşık
Çay
3 litreye yakın su uyuyana kadar 4ü geçer
Patatesten uzak dursan
Veya sabah yediysen öğle deki patatesle akşam daki böreği yemesen iyi olur canım
Bi de lokum demişsin
Sanki dün de vardı menü de
Canın tatlı istiyorsa tarçınlı ılık süt iç
Veya 2 tane kuru hurma ye
Veya da bir tane kırmızı elma ve bir çubuk tarçını 8 bardak suda 10 dk kaynat akşama kadar o suyu iç , tatlı isteğinin kesildiğini göreceksin ...
Bu dediklerime dikkat edersen Menün toparlanır baya...
Sabah ki patates =1 dilim ekmek
2 dilin ekmek
Öğle ki patates=1 dilim ekmek
Bir kase çorba =1 kepçesi 1 dilim ekmek
2 börek =2 dilim ekmek
Toplam =7 dilim ekmek olmuş
Daha çok sebze yemekleri haşlanmış etler ve yoğudu kat listene herşey daha güzel olacak
tşk ederim canım tavsiyeler için dikkat edeyim daha önce açlıkla diyet yapıp gün sonunda ne istersem yiyordum o yüzden diyet düzeni yok ama emzirdiğim için şimdi hem tok olup hem kilo vermek için değişiklik şart. Hedef 54 birazcık öyle galiba yok olmak 54 halime ablam uçan ferace derdi yani ferace var ben yokumMenüne yorum yaptım canım dikkat edersen başarırsın inşallah
59 um demişsin hedefin kaç canım
Yokmu olmak istiyorsun yoksa
Allahım sizi görünce kendimi dövesim geliyor
patates artı lokum çıkıcak tatlı çıkarmak çok zor. Yarın sütlaç yapıcam eğer onu yersem gün boyu bol su içmeyi hiçbirşey yememeyi düşünüyorum tüm gün aç kalacak kadar seviyorum tatlıyıBol patatesli bir gun gecirmissin ben diyetteyken yemem lokum falan
Sütlaç yerine daha saglıklı şeyler ye sütlaç seni tok tutmaz yine acıktırır tatlıdan uzak dur merak etme sütün kesilmez hep dogru bilinen yanlışlar yüzünden emzirme döneminde hamilelikten daha çok kilo alıyo kadınlartşk ederim canım tavsiyeler için dikkat edeyim daha önce açlıkla diyet yapıp gün sonunda ne istersem yiyordum o yüzden diyet düzeni yok ama emzirdiğim için şimdi hem tok olup hem kilo vermek için değişiklik şart. Hedef 54 birazcık öyle galiba yok olmak 54 halime ablam uçan ferace derdi yani ferace var ben yokum
patates artı lokum çıkıcak tatlı çıkarmak çok zor. Yarın sütlaç yapıcam eğer onu yersem gün boyu bol su içmeyi hiçbirşey yememeyi düşünüyorum tüm gün aç kalacak kadar seviyorum tatlıyı
Yok aylardır hasretim süt ve süt ürünlerine ve çoğu şeye bebeğin alerjisinden dolayı zaten hiçbirşey yemiyordum şimdi diyeti açar açmaz 15 günde 3 kilo aldım. Sütlaçıda sırf özlemden yemek istiyorum. Çok Zor olucak kendimi tutmam onun için gün boyu aç kalıp sütlaç yemeyi düşündüm salata ve sütlaç olsun yarınki menümSütlaç yerine daha saglıklı şeyler ye sütlaç seni tok tutmaz yine acıktırır tatlıdan uzak dur merak etme sütün kesilmez hep dogru bilinen yanlışlar yüzünden emzirme döneminde hamilelikten daha çok kilo alıyo kadınlar
Bana mı sordun kısırıBaya sade yazmışsın canımafiyet olsun da ben en çok kısırın miktarını merak ettim :)
tşk ederim canım tavsiyeler için dikkat edeyim daha önce açlıkla diyet yapıp gün sonunda ne istersem yiyordum o yüzden diyet düzeni yok ama emzirdiğim için şimdi hem tok olup hem kilo vermek için değişiklik şart. Hedef 54 birazcık öyle galiba yok olmak 54 halime ablam uçan ferace derdi yani ferace var ben yokum
patates artı lokum çıkıcak tatlı çıkarmak çok zor. Yarın sütlaç yapıcam eğer onu yersem gün boyu bol su içmeyi hiçbirşey yememeyi düşünüyorum tüm gün aç kalacak kadar seviyorum tatlıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?