- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Ya sanırım sabitim diye benim moralim bozuldu kaptanim o yüzdenNaptın tatlım kararını değiştirdin mi
maşallah bak okadar sıkıntı ettin bide devamı gelecek merak etme cnm kırılma noktasıydı o spora asılalım hepberaberçok teşekkür ederim canım benim
Şükür eksideyim evet
sen dikkat edip sporunu yaptıktan sonra verirsin takma kafana ve gitme bi yere cnm olur böyle vazgeçmeden yılmadan devamYa sanırım sabitim diye benim moralim bozuldu kaptanim o yüzdenaslında takımdan çıkmak istemiyorum ama yavaş kilo veriyorum takımı etkilerim diye düşünüyorum. Dün akşam çok düşündüm burayı bırakmak istemiyorum aslında tek uzuntum sabit ve ya düşük yüzde gelerek takımı etkilemek
maşallah cnm tebrikler100 gr daha gitti.lavabodan gonra 71 olmuşum
Canim ya o kadar spor yapıyorsun neden gitmemiski çokmu yiyorsun acaba**12.TAKIM 553. Etap***
gulenyuzumsunsen (71/70.6/0.4/%0,56)
Niloyabebe (74/71.1/2.9//%3.9)
Elmira2017 (60.7
Gulumse25(81.1/80.6/0.6/%0.74)
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/72.7/2.1/%3.6)
hCrb (77.4/
glstn99(62/61.6/0.4/0,64)
Ecembal (64.5/
Gamzemdwf(81/81/sabit)
soffty(67,5/
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
F feyzax 63.0
kozalakperisi (64.3/61.5/2.8/%4.35)
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.7
Su içemediğim için su topluyorum bu hafta hiç içemedim yada troitlerimde bi sıkıntı var valla moral sıfır boşuna o kadar spor diyet gibi gelıyoCanim ya o kadar spor yapıyorsun neden gitmemiski çokmu yiyorsun acaba
aynen cnm emin ol sen kazanacaksın az sabır ve azimBu da gol olmadi kizlar..
Ne yapsam ne etsem olmuyoo
Bu rakam gayet riskli yani ben 60.9 gormedikce direnç kirildi diyemiycem.
Ama moralimi de bozmuycam kilo direniyorsa bende direnirim bakalim kim kazanacak.
takılma dönemine girdin demekki cnm moral bozma bi kırarsan direnci tıkır tıkır gidecek emin ol aynen devamBugün bir ay oldu diyete başlayalısabit geldiğim için özür dilerim totalde iyi kilo verdim ama bu hafta çok kötü
Baktirsana troitlere canim spor yaparken vucud çok su kaybediyor ılık su iseydin keşke senden de bir bomba bekliyordum olsun biraz suya önem versen bence harika kilolar vereceksinSu içemediğim için su topluyorum bu hafta hiç içemedim yada troitlerimde bi sıkıntı var valla moral sıfır boşuna o kadar spor diyet gibi gelıyo
İnşallah kuzum yaaatakılma dönemine girdin demekki cnm moral bozma bi kırarsan direnci tıkır tıkır gidecek emin ol aynen devam
Ben de çok susadım. Ofisin mutfağı kalabalık. Utandım bardak bardak su içmeye..Ayyy ben cok aciktim
Ben de çok susadım. Ofisin mutfağı kalabalık. Utandım bardak bardak su içmeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?