Bu hafta dışarıdaydım hep ev baktım su içemedim bu hafta inşallah suya daha çok yüklenicem bır ayda 6.9kg gitti bıdahakı ay da böle gitmez zaten tahmınımceBaktirsana troitlere canim spor yaparken vucud çok su kaybediyor ılık su iseydin keşke senden de bir bomba bekliyordum olsun biraz suya önem versen bence harika kilolar vereceksin
aynen öyle olacak moral bozma lütfen kırılma noktasını geçersen rahatsın bende buraya geldiğimde 66 da takılın kalmıştım bir ay gram oynamadı deli olmuştum ama bak şimdi hedefe çok yakınımİnşallah kuzum yaaa
Aynen iyi gelıyor amaa çok teşekkür ederimm ben bır verıyosam sen 2 ver inşallahhhayır ya ben hipotridimle veriyosam herkes verir moral bozmak yok aynen devam daha bir ay oldu gamze az sabır ben eylülden beri uğraşıyorum
bende bugün takımın psikolog ve motivasyon hocası gibi oldum valla bana kim moral verecek
Gider gider yeterki iste canim. Benim kilo sonradan çok gitmeye basladiBu hafta dışarıdaydım hep ev baktım su içemedim bu hafta inşallah suya daha çok yüklenicem bır ayda 6.9kg gitti bıdahakı ay da böle gitmez zaten tahmınımce
Kiz flo sen hemsire degilmiydin? Ne yapiyon ofiste?Ben de çok susadım. Ofisin mutfağı kalabalık. Utandım bardak bardak su içmeye..
saol cnm benim hep beraber verelim inşallahAynen iyi gelıyor amaa çok teşekkür ederimm ben bır verıyosam sen 2 ver inşallahh
Sabrım zorlanıyor ama yeniden azmettim sayenizde.aynen cnm emin ol sen kazanacaksın az sabır ve azim
aynen cnm azim ve sabır mukafatını göreceksin emin olSabrım zorlanıyor ama yeniden azmettim sayenizde.
Bugün itibariyle artik + yok 100 gr bile olsa eksi olmak zorunda.
Hedefe kalan 9.4 kg.
bence vermeye başlamışken devam etmelisinKızlar acaba mezun mu olsam %80 kuralı ile yoksam 1 hafta dahamı beklesem bilemedim
Tesekkur ederiz canım desteğin içinhayır ya ben hipotridimle veriyosam herkes verir moral bozmak yok aynen devam daha bir ay oldu gamze az sabır ben eylülden beri uğraşıyorum
bende bugün takımın psikolog ve motivasyon hocası gibi oldum valla bana kim moral verecek
% 80 kuralı nasil oluyo bacim?Kızlar acaba mezun mu olsam %80 kuralı ile yoksam 1 hafta dahamı beklesem bilemedim
ne demek herzaman arkadaşlarım aynı yola baş koyduk neden biz kazanmayalım kilolar mı kazansın azimle devamTesekkur ederiz canım desteğin için
İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevim canım, idari personelim.Kiz flo sen hemsire degilmiydin? Ne yapiyon ofiste?
Ya canım sana iyi geliyorsa boşver sabiti ve düşük yüzdeyi , evet seni anlıyorum bu hafta bende çok üzüldüm bu vakte kadar ama nasılsa artıyım diyip umutsuzluğa kapılıp yerdim takımda olmasam...Ya sanırım sabitim diye benim moralim bozuldu kaptanim o yüzdenaslında takımdan çıkmak istemiyorum ama yavaş kilo veriyorum takımı etkilerim diye düşünüyorum. Dün akşam çok düşündüm burayı bırakmak istemiyorum aslında tek uzuntum sabit ve ya düşük yüzde gelerek takımı etkilemek
Kız sen hem iş yerinde ol evde böyle vakit bulamıyodun bacımGeç de olsa kahvaltımı yaptım. Yakında fırın ve market var burada. Gittim domates, biber, peynir, süt, maydanoz ve kepek ekmeği aldım. Bir güzel kahvaltı tabağı hazırlayıp yavaş yavaş yedim. Ev koşuşturması yok ya, gevis getire getire yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?