Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Su içemediğim için su topluyorum bu hafta hiç içemedim yada troitlerimde bi sıkıntı var valla moral sıfır boşuna o kadar spor diyet gibi gelıyo
Hayır hepsi stresten bende bu hafta çok stresliydim pazartesi - 500düm cuma oldu sadece 100gr gitmiş bende stres çok etkiliyor

Sen sütlaça devam maşallah akşam menüde 3kase gördüm
Bu 4oldu nerene sığdırdın o kadarı
Ara yiyince çok güzel oluyo sütlaca doydum hemde kilo verdim azda olsa bugün 59 altına düşücem çok mutluyum

Hem emziriyorum hemde akşama kadar 1 dk ama 1 dk kendim için oturmuyorum anca bebek ayağımdayken oturuyorum ondada sızıp kalıyorum yorgunluktan yada çamaşır katlıyorum
Aslında spor birincisi benim olmam lazımdı dermişim

Hemen kilona etki etmez canım
Önümüzdeki günler de etkiler
Sen bilirsin ama yine de biraz azalt

Ona bakarsan ben birinciyim sabahtan beri bi kız bi bebek evin olmayacak yerlerine çişlerini yaptılar. Artı ev işleri de var tabii halı parke silmekten kas yaptım resmen

Kız sen hem iş yerinde ol evde böyle vakit bulamıyodun bacım
Sorma valla. Benim bicirik çok düştü telefona. Elimde gördükçe istiyor, ağlıyor. Mecbur telefonu kaldırıyorum. Evde olunca illa yapılacak bir iş oluyor. Masa başında boş boş oturuyorum. Uyusam yeridir..

***12.TAKIM 553. Etap***

gulenyuzumsunsen (71/70.6/0.4/%0,56)
Niloyabebe (74/71.1/2.9//%3.9)
Elmira2017 (60.7) izine ayrılmak istiyor
Gulumse25(81.1/80.6/0.6/%0.74)
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(67.8/67.8/sbt
bulutungokyuzu (74.8/72.7/2.1/%3.6)
hCrb (77.4/ 76,8
glstn99(62/61.6/0.4/0,64)
Ecembal (64.5/63.9
Gamzemdwf(81/81/sabit)
soffty(67,5/66.8//0.7%1.03

12. Takım Ortalaması:

Yeni gelen üyeler

F feyzax 63.0
kozalakperisi (64.3/61.5/2.8/%4.35)
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.7/61.4/0.3/%0.49)
şevimli 2015 (60/59.8/0.2/0.33

Son düzenleme:
Canim cok tesekkur ederim. Haklısın takımı bırakırsam bu disiplini kaybederim diye korkuyorum bende ara ara iniş çıkışlarimiz oluyor ama biz hep istiyoruz ki çıkış olsun hiç iniş olmasın ama tabi vücudumuz metabolizmamiz zihnimiz gibi değil. Kilo verince kendini korumaya alıyor o da . Bende sanırım böyle bir dönemden geçiyorum . Ama kararımı verdim pes etmeyeceğim. sadece bu hafta kendimi çok hırpaladim sürekli tartılarak Belki de psikolojik olarak ben yaptım bunu kendime. bundan sonra sadece pazartesi ve cuma tartilacagim. Buradayım hiçbir yere gitmiyorum :)) iyi ki varsiniz

lemonade17 herkes sabit gelebilir canım sabit geldim diye takım mı bırakılır. Sen gayet sorumluluklarının bilincindesin. Benim senden yana hiç şikayetim yok ama son karar senin tabii ki
Tesekkur ederim kaptanim desteğiniz ve inanciniz icin pes etmeyeceğim, kilolar gidene kadar buradayım inşallah

Hemen kilona etki etmez canım
Önümüzdeki günler de etkiler
Sen bilirsin ama yine de biraz azalt
ya uzun zamandır tek tip beslendim bebeğin alerjisinden dolayı ondan bu çoşma almadığıma şükrediyorum. Biraz daha hasret gidersem uzun zamandır yemediğim şeylerle hızlıca vermeye başlarım inş.

Ona bakarsan ben birinciyim sabahtan beri bi kız bi bebek evin olmayacak yerlerine çişlerini yaptılar. Artı ev işleri de var tabii halı parke silmekten kas yaptım resmen

Ha şöyle yaa pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın kız bak geçen hafta %dem tavanken bu hafta dibin dibiyim ee ben ne yapim şimdi demi sabır stresten uzak durmamız lazım

Kizlar karne almaya gidiyorum. Ogleden sonra vakit bulabilirsem ugrarim aksama kocam geliyor haliyle pazartesiye kadar telefondan uzun sure ayri kalicam.
Firsatini yakalarsam gelirim eksiyle kalin
Hadi bakalım kızın karnesi yabancı dil iyi diger dersler çok iyi geldi oglan taktir getirdi darısı senin kuzucuga inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…