90yok hep 95+98+100maşallah senin kuzucuga da sınıfta 1.olmuş babasının oglubenim oğlanın da hepsi 90 -100 takdir getirdi maşallah kuzulara
Kız da anasının kızı90yok hep 95+98+100maşallah senin kuzucuga da sınıfta 1.olmuş babasının oglu
Dans et et. Okul zamanı seni cildirtmalarini ne çabuk unuttunbenim oğlanın da hepsi 90 -100 takdir getirdi maşallah kuzulara
0.95 canım.Arkadaşlar benim kilom 62.4 geçen hafta 63 kim hesaplar yuzdemi
Aynen benim o takdir zatenDans et et. Okul zamanı seni cildirtmalarini ne çabuk unuttun
Bilgisayarın varsa ekleyiversen canım0.95 canım.
Aynen, benim oğlanın ki de öyle. Baksana okulistikte kampanya varmış, 6 ay 99 lira iken 1 yıl 99 lira, bu ay sonuna kadar. Ödemeyi yapıyorsun, aktiflestirmeyi eylulde yapabilirsin.Aynen benim o takdir zaten
Cok teşekkür ederim0.95 canım.
Teşekkür ederim canım hamza da gelsin son halini yapacağım.Rastgele yazdım liste durumunu bilmiyorum, sen bir el atarsınAnka en son.
Sen ona hamza diyorsun ya ben de her baktığımda hamzakafalızülal diye okuyordum. Sonra bir gün heceleyerek okudum. Kafa falan yokmuşTeşekkür ederim canım hamza da gelsin son halini yapacağım.
Sen ona hamza diyorsun ya ben de her baktığımda hamzakafalızülal diye okuyordum. Sonra bir gün heceleyerek okudum. Kafa falan yokmuş
Ver annen giysin. Canım menü kontrol tablosu yaptın mı bi baksakGardropstan etek almıştım geldi bugün 42giyiniyodum etekte 40 büyük oldu belime çuval gibi. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Annem ne dese beğenirsiniz şişmanlarsın sen zaten tekrar. Bu ne demek ya çok sinirlendim annemsin sen destek olucağına köstek.
Şimdi haber versenHerkes yemeğe çıktı. Ben geç yediğim için tekim. az squat yapayım, yakalanmasam bari :) Akşam yemeğini nerede yiyeceğim belli değil. Belki görümcemde belki misafirlikte. Kadına dün haber de vermedik geliyoruz diye, sorarsa tokum diyeceğim mecburen. Hiç sevmem habersiz yemekli misafir gelmesini de gitmeyi de... Süt, peynir, domates ve biberim kaldı sabahtan. Çıkmadan atıştırayım diyorum..
Eşimin arkadaşının hanımı. Numaraları bende yok. Yemek yaptıysa yerim yapmadıysa yemem. Aç mısınız diye sorarlar burada misafire mutlaka, açım diyemem ben utanırım. Bebek hayırlamaya gideceğiz, 6-7 aylık var bebiş. İlla yiyelim derse de mutfağa yardım ederim artık...Şimdi haber versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?