- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
InsallahBide doneyim haftaya hedefimizi biraz daha dusurelim
60 larda olsunda kaç olursa.Verirsin sen masallahin var cnm
Saolasin Allah razi olsunGeçmiş olsun bacım
Sendende canim.Saolasin Allah razi olsun
Hayırlı yolculuklar canim.Musadenizle ben yatayim artik dinleneyim biraz sabahta erken yola cikicaz ben sabitim sabah giremeyebilirim
Cumartesiye kadar bildirim felan yapamam kusura bakma anka kaptanimAnka cumayada sabit yazariz demistin hepinizi cok ozlicem yola gidenin isi belli olmaz hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum hepinizi cok seviyorum iyiki gelmisim buraya ve sizleri tanjmisim
Tesekkur ederim cnmcmHayırlı yolculuklar canim.
İyi yolculuklar yolun açık olsunMusadenizle ben yatayim artik dinleneyim biraz sabahta erken yola cikicaz ben sabitim sabah giremeyebilirim
Cumartesiye kadar bildirim felan yapamam kusura bakma anka kaptanimAnka cumayada sabit yazariz demistin hepinizi cok ozlicem yola gidenin isi belli olmaz hakkinizi helal edin dualarinizi bekliyorum hepinizi cok seviyorum iyiki gelmisim buraya ve sizleri tanjmisim
Sabit yazarız demedim bildirimde bulunmadı yazarız sabit gibi yüzdeye dahil olursun dedimMusadenizle ben yatayim artik dinleneyim biraz sabahta erken yola cikicaz ben sabitim sabah giremeyebilirim
Yüzme misu hayatta en en en sevdiğim şeylerden biridir sanırım yüzme. Ama koca şehirde doğru düzgün havuz bulamadım kolay ulaşılabilir ya da ihmal ettim hep yazın su dan cikmam ama haftasonlari günde iki kez gider yuzerim benim yerime de yüz canım bı daha gidersen
Gercektenmi kaptanim iki saattir yazilanlari okuyorum bitiremedim yola cikicaz diye hasta halimle utu yapip valiz hazirliyorum ve bugun uzuntumden diyet felan gitti cikolata cezerye kokorec kendimi yemeye verdim deli oldum ya
İyi yolculuklar canımMusadenizle ben yatayim artik dinleneyim biraz sabahta erken yola cikicaz ben sabitim sabah giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?