- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla oraya buraya koşma skandal diye dua et tümünü yemedim çok mutsuzdum çünküSen de mi
Kız kozalak perisi270 puan 1.5 saat yuzme
Sabah kirmizi smonite
Ara yogurt kivi bir tane
Oglen kirmizi smonite
Ara yok
Aksam kirmizi smonite
3 litre su rezene cayi bir kupa
Herkes kendini yemelere vermiş moral bozukluğundanKahvaltı 11:00
1 halka sucuk
1 lokma yumurtasından
Salatalık domates
Zeytin kaşar
4 yk ıspanak kavurması
1 dilim tb ekmeği
Çay
Akşam 16:30
2 haşlanmış tavuk butlu salata
1 i.köfte
19:00 yarım çikolatalı gofret
20:30 4 küp şeker kadar balkabağı
Sabahtan beri oturuyorum koşayım bacaklarım açılsınValla oraya buraya koşma skandal diye dua et tümünü yemedim çok mutsuzdum çünkü
Yüzme mi270 puan 1.5 saat yuzme
Sabah kirmizi smonite
Ara yogurt kivi bir tane
Oglen kirmizi smonite
Ara yok
Aksam kirmizi smonite
3 litre su rezene cayi bir kupa
valla diyetten önceki halime dönmeme ramak kalmıştıHerkes kendini yemelere vermiş moral bozukluğundan
Gercektenmi kaptanim iki saattir yazilanlari okuyorum bitiremedim yola cikicaz diye hasta halimle utu yapip valiz hazirliyorum ve bugun uzuntumden diyet felan gitti cikolata cezerye kokorec kendimi yemeye verdim deli oldum yaTamam kızlar kaldığımız yerden devam
Aha bi tane daha yiyen geldi vallaGercektenmi kaptanim iki saattir yazilanlari okuyorum bitiremedim yola cikicaz diye hasta halimle utu yapip valiz hazirliyorum ve bugun uzuntumden diyet felan gitti cikolata cezerye kokorec kendimi yemeye verdim deli oldum ya
Şansını kaybettin biz bugün dokuz dogurdukAynen yaaaa bi yere kadar takip edebildim de gerisini yakalayamadim
Neyse bugün de dogurmadik darısi sonraki Günlere :)
Al benden de o kadar canım yaa öğlen tutmaya çalıştım kendimi ama akşam tutamadımvalla diyetten önceki halime dönmeme ramak kalmıştı
Can sıkıntısından
Neyse canım olan olduAl benden de o kadar canım yaa öğlen tutmaya çalıştım kendimi ama akşam tutamadım
Kaptanım bir ben yememisimSabahtan beri oturuyorum koşayım bacaklarım açılsın
Kim dedi öyle hiç hatırlamıyorumAllahtan detox yapalım dedik yani yoksa ne ypcaktınız merak ediyorum
Hem suçlu hem güçlü olunca benKim dedi öyle hiç hatırlamıyorum
4 gün mü yapak kaptanım sende şimdi
Oyyy kuzum her zaman gel, sohbete de beklerizSizin takımı hep okuyorum diyet adına başka farklı neler öğrenebilirim diye
Ve yaşınızın benden büyük olduğunu biliyorum
Ve sadece saygı adına elinizi öpüyorum bu mesajınız için.
Ve temiz kalbiniz için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?