- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Öyle ama8/25
Senin canın yiyim ben
Teşekkür ederim canım desteğiniz sayesinde açıldı. Çok iyisiniz. Ne çok sevenim varmış bu olayla anladımAnka küllerinden şimdi gerçekten doğdun
Unutma her el dost değildir ankacim sen kaptansin senin kuralların senin takımın kimseye haddini aşmasına izin verme kurallar acik ortalama değişti bireysel degisti vs vs
Diskalifiye uyedede sen zaten takımını tanıyorsun tanımadığın bir takım olduğu için bunlar yaşandı yoksa gelmeyen üyeyi kimse beklemez
acilmaniza cok sevindim bütun kaptanlar aynı fikirde bir cift gözle yaşıyoruz
Bol kilo vermeler
Burdayım canım gece hiç uyutmadı kız 2 gibi bir kalktı sabaha kadar bağırdı. Komşular tak tak vurdular akşam çok moralim bozuldu. Rabbim imkan verir de müstakil eve taşınırım inşallah.Anka nerdesin canım iyimisin ?
Benim ufaklıkta hiç uyumadı sabaha kadar oturdukBurdayım canım gece hiç uyutmadı kız 2 gibi bir kalktı sabaha kadar bağırdı. Komşular tak tak vurdular akşam çok moralim bozuldu. Rabbim imkan verir de müstakil eve taşınırım inşallah.
Aaaaa hamile misin hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinhersey yolundaysa hala rakibimizsinizbol çikileta yemeler biz diyet yapıyok size yeeneceezz
Kahvalti hazirlamaya usendim de gelim burda yapim dedim gec mi kaldim yoksaOooo kimleri görüyorum hoş geldiniz kaptanım
İkindi çayına bekliyordum ama sabah kahvaltısına geldiniz
Afiyet olsun
kız kıyamamLütfen kötü örnek olmayalımsen hamilesin sen ye çikiletayı biz saglıklı zayıflıyoz 1.lik için çabalıyoz çikileta neki biz onun tadını çoktan unuttuk
Takımımızda sorun yok çok şükür. Aksine güçlenince korktularcoook sevindim
arada oluyo öyle ama iyide oluyo çürükler temizleniyo gönülsüzler ayrılıyo fln takım temizleniyo
Hosgeldin kaptanimKahvalti hazirlamaya usendim de gelim burda yapim dedim gec mi kaldim yoksa
Aaa keptincim hayirli olsun. Saglikla kucagina al insallahhersey yolundaysa hala rakibimizsinizbol çikileta yemeler biz diyet yapıyok size yeeneceezz
Canım aç kalıp sağlığından olma lütfen. Hem böyle hızlı verirsen hem listeye girip hep mezun mu olacaksınKizlar bugun kilo bildirimi vardi ben yazayimda biseyler yiyeyim iki gundur detoksdayim acliktan ölüyorum
Cuma 61.5 bu sabah 59.8
Hayırlı evlâd olsun insallah.kız kıyamambende simdi yiyemiyorum midem bulanıyo ama gecsin söz senin için yicem en sevdiğinden
Hosbulduk canim :)Hosgeldin kaptanim
Nasilsin kaptancimHosbulduk canim :)
Otursak razıyım canım valla hiç oturmadık sabaha kadar ya ayağımda salladım ya gezdirdim durdumBenim ufaklıkta hiç uyumadı sabaha kadar oturduk
Iyim cok sukur kahvalti yapicam bi bakim dedim. Sen nasilsinNasilsin kaptancim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?