Cuma olay vardı sen arada kaynamışsınsağol kuzuumm amin inşallahh darısı tüm isteyenlere
komplo mu kurdularo zaman bize kimse dokanmaz kendi kendimize takılıyoz orta halli
aaa cuma kimseler farketmedi paylaşım alanında simdi mi farkettiniz bakim
Veririm inşallahh takıma kilolu hanımlar beklıyorummmBende 82 kilo ile başladım verirsin bacim
İnşallahhhh 79 a bı düşeyimm de hayırlısıylaBen takıma girdiğimde de bendim valla kötü duygu ama geçecek canım hanımağalığın kısa sürer inşallah
Kurban olam sen düşünme
Çok bencilce olacak ama
Mümkünse 4. Takımı da bırak valla
Senin kasların yeter canımVeririm inşallahh takıma kilolu hanımlar beklıyorummm
Verirsin veririsinVeririm inşallahh takıma kilolu hanımlar beklıyorummm
Inşallah en kısa zamandaİnşallahhhh 79 a bı düşeyimm de hayırlısıyla
Aynen valla geçen hafta bı bunalmıştım ayrılayım diyordum ama dün böyle olunca moralim bozuldu çok alışmışız burayaTakımımızda sorun yok çok şükür. Aksine güçlenince korktular
Cuma gunu karisikti ortalik goremedik
bende liste paylaşıp kaçtımdı zatenCuma olay vardı sen arada kaynamışsın
tamam bakalım ortalık durulsun bi
Yok canım söz verdim artık kaptan bulunana kadar yardım edicem
Senin kasların yeter canım
Canım aç kalıp sağlığından olma lütfen. Hem böyle hızlı verirsen hem listeye girip hep mezun mu olacaksın
Dogurup bana verecekAaaaa hamile misin hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin
Bizim soframız da kapımızda her daim dostlara açıktır lafımı olur yeniden kurarız senin canın sagolsun ne demekKahvalti hazirlamaya usendim de gelim burda yapim dedim gec mi kaldim yoksa
Inşallah canimİnsallah tatlim sende geliceksin listeye birlikte orda dursun isimlerimiz insallah
Aynen valla geçen hafta bı bunalmıştım ayrılayım diyordum ama dün böyle olunca moralim bozuldu çok alışmışız buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?