- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Biz çizgi film izledik ve bırakmadı uyuyayım gözüm kapanınca ağladı durduOtursak razıyım canım valla hiç oturmadık sabaha kadar ya ayağımda salladım ya gezdirdim durdum
Biraz uykusuzum çocuktan ama hamd olsun iyim tsk ederimIyim cok sukur kahvalti yapicam bi bakim dedim. Sen nasilsin
Hoşgeldin canımmmmAnka insallah bu hafta hem bireysel hemde takim olarak birinci olursunuz bizde ikinci oluruz ama sonra hep biz birinciyiz insallah. Bu hafta size tolerans gostercez
Maşallah12.TAKIM Pazartesi Kontrol Tartısı
gulenyuzumsunsen (70.6/71/0.4)
Niloyabebe (71//70//1)
Gulumse25(80.6
hamzakifzulal (69.3
Lemonade17(67.8
bulutungokyuzu (72.7/73.3/-0.6)
hCrb (76,8
glstn99(61.6
Ecembal (63.9
Gamzemdwf(81/sbt)
soffty(66.8/66.3/0.5/0.74)
Feyzax (62.4
kozalakperisi (61.5/59.8/1.7)
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.4/
şevimli 2015 (59.8
sağol kuzuumm amin inşallahh darısı tüm isteyenlereAaaaa hamile misin hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin
komplo mu kurdularTakımımızda sorun yok çok şükür. Aksine güçlenince korktular
aaa cuma kimseler farketmedi paylaşım alanında simdi mi farkettiniz bakimAaa keptincim hayirli olsun. Saglikla kucagina al insallah
Kurban olam sen düşünmeHoşgeldin canımmmm
Birincilik ikincilik değil canım sorun hak yenmesin yeter. Şu diskalifiye olayını çözemedim ya ben hala onu düşünüyorum z
Ahh ahh o bendede var alistim artik uykusuzluga 24 saat uyumasam bisey olmazBiraz uykusuzum çocuktan ama hamd olsun iyim tsk ederim
olsun siz yine birinci olun :) diskalifiye olayi biraz ucu acik bi konu. Belli bi kural yok onunla ilgili ama yapcak biseyde yok. Dusunme bosver olan oldu. Sen yenisin o takimda. Kendi takimin olsaydi zaten cumaya birakmaz onceden diskalifiye ederdinHoşgeldin canımmmm
Birincilik ikincilik değil canım sorun hak yenmesin yeter. Şu diskalifiye olayını çözemedim ya ben hala onu düşünüyorum z
Cuma gunu karisikti ortalik goremediksağol kuzuumm amin inşallahh darısı tüm isteyenlere
komplo mu kurdularo zaman bize kimse dokanmaz kendi kendimize takılıyoz orta halli
aaa cuma kimseler farketmedi paylaşım alanında simdi mi farkettiniz bakim
12.TAKIM Pazartesi Kontrol Tartısı
gulenyuzumsunsen (70.6/71/0.4)
Niloyabebe (71//70//1)
Gulumse25(80.6
hamzakifzulal (69.3
Lemonade17(67.8
bulutungokyuzu (72.7/73.3/-0.6)
hCrb (76,8
glstn99(61.6
Ecembal (63.9
Gamzemdwf(81/sbt)
soffty(66.8/66.3/0.5/0.74)
Feyzax (62.4
kozalakperisi (61.5/59.8/1.7)
İzindeki güzellerimiz
asya_01(
Florence_N(72.2
İnnuk(61.4/
şevimli 2015 (59.8
aynn valla yıllardır boyleyimAhh ahh o bendede var alistim artik uykusuzluga 24 saat uyumasam bisey olmaz
olsun siz yine birinci olun :) diskalifiye olayi biraz ucu acik bi konu. Belli bi kural yok onunla ilgili ama yapcak biseyde yok. Dusunme bosver olan oldu. Sen yenisin o takimda. Kendi takimin olsaydi zaten cumaya birakmaz onceden diskalifiye ederdin
Bende 82 kilo ile başladım verirsin bacimTakımın en kilolusu benim ya
Hanım ağa benim
Onlar iyi olsunda bi kac sene sonra guzelce uyuruzaynn valla yıllardır boyleyim
Hayırla kucağınıza alın sağlıkla büyütün inşallah rabbim tamamına erdirsinamin inşallahhhh canııım
bizimkine kendi uyudu ama beni unutmadıBenim ufaklıkta hiç uyumadı sabaha kadar oturduk
Inşallah. Hayırlısı ile büyüsünler 3 gün uyuyacam hiç kalkmadanOnlar iyi olsunda bi kac sene sonra guzelce uyuruz
Ben takıma girdiğimde de bendim valla kötü duygu ama geçecek canım hanımağalığın kısa sürer inşallahTakımın en kilolusu benim ya
Hanım ağa benim
Inşallah. Hayırlısı ile büyüsünler 3 gün uyuyacam hiç kalkmadan
Yetmez aslında gözüm yukarlarda değil3 gun yetecek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?