Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka insallah bu hafta hem bireysel hemde takim olarak birinci olursunuz bizde ikinci oluruz ama sonra hep biz birinciyiz insallah. Bu hafta size tolerans gostercez
Kaptanım bak 2haftadır ilk 3.koruyoruz sıra 1.geldi orda kesin sabitiz şansınız yok sanırım ama umutta fakirin ekmegi size hak veriyorum

Hoşgeldin canımmmm
Birincilik ikincilik değil canım sorun hak yenmesin yeter. Şu diskalifiye olayını çözemedim ya ben hala onu düşünüyorum z
Otur oturduğun yerde elim tetikte ona göre biz burdayız Senenee kimin diskalifiye oldugundan sen uşaklarına sahip çık

Kizlar ya hangi kanali acsam magazin ozellikle seda sayan fatih urek demet akalin kerimcan bunlarin birbirlerine hediyesi cikiyo hep gorgusuzluk en cokta kerimcana sinir oluyorum evini gezdiriyo muhabire dolabini gosteriyo bunlarda hep fransiz kumasi diyo daha elinde tuttugu kumasin adini bilmiyo iyice sinir olmaya basladim bunlara

sende benim gibi kapat tv yi insanların beynini sulandırmak için yapiliyor bunlar tüketime özendirmek olmayan hayatları oldurmak icin

Bizim soframız da kapımızda her daim dostlara açıktır lafımı olur yeniden kurarız senin canın sagolsun ne demek
Sagolasin cnm yemis kadar oldum :)
Kaptanım bak 2haftadır ilk 3.koruyoruz sıra 1.geldi orda kesin sabitiz şansınız yok sanırım ama umutta fakirin ekmegi size hak veriyorum
gorusuruz cuma gunu
E hadi bakalım bu hafta %1 aşağı gelmesin kimse
1 biz 2 4. Takım
ask olsun brn siz birinci biz ikinci dedim sen ikinciyr 4 u soktun hemen yok size birincilik

saka maka haftada 3 4 kilo verenler varken birinci olmak zor anacim

Sagolasin cnm yemis kadar oldum :)

gorusuruz cuma gunu
ask olsun brn siz birinci biz ikinci dedim sen ikinciyr 4 u soktun hemen yok size birincilik

saka maka haftada 3 4 kilo verenler varken birinci olmak zor anacim
Amannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.

Kapatma tuşu yok mu. Kerimcan kim onu bile bilmiyorum. Bizde de çocuklar selana izliyor. Se-le-na selena selena

Benim yine hızlı acıkmalarım başladı
Sanırım regl etkisi
9 buçukta kahvaltı yaptım normalde akşam 16:30 A kadar durabilirim bir meyveyle falan

ama şu an herşeye saldırıyorum
bunu durdurmak için öğle yemeği yiyecem 3 saat arası olur ama napıyım

önümde duran profiterol çikolata açma ve kurabiye den iyidir demi 1 tabak pırasa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…