- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bildirim yap bildirimBizim soframız da kapımızda her daim dostlara açıktır lafımı olur yeniden kurarız senin canın sagolsun ne demek
Kaptanım bak 2haftadır ilk 3.koruyoruz sıra 1.geldi orda kesin sabitiz şansınız yok sanırım ama umutta fakirin ekmegi size hak veriyorumAnka insallah bu hafta hem bireysel hemde takim olarak birinci olursunuz bizde ikinci oluruz ama sonra hep biz birinciyiz insallah. Bu hafta size tolerans gostercez
SeneneeeeeBildirim yap bildirim
Seneneeeee
Otur oturduğun yerde elim tetikte ona göre biz burdayız Senenee kimin diskalifiye oldugundan sen uşaklarına sahip çıkHoşgeldin canımmmm
Birincilik ikincilik değil canım sorun hak yenmesin yeter. Şu diskalifiye olayını çözemedim ya ben hala onu düşünüyorum z
E hadi bakalım bu hafta %1 aşağı gelmesin kimseKaptanım bak 2haftadır ilk 3.koruyoruz sıra 1.geldi orda kesin sabitiz şansınız yok sanırım ama umutta fakirin ekmegi size hak veriyorum
Niye kilo alanı diskalifiye edicem belki. Bizim takımda diskalifiye olamaz mıOtur oturduğun yerde elim tetikte ona göre biz burdayız Senenee kimin diskalifiye oldugundan sen uşaklarına sahip çık
sende benim gibi kapat tv yi insanların beynini sulandırmak için yapiliyor bunlar tüketime özendirmek olmayan hayatları oldurmak icinKizlar ya hangi kanali acsam magazin ozellikle seda sayan fatih urek demet akalin kerimcan bunlarin birbirlerine hediyesi cikiyo hep gorgusuzluk en cokta kerimcana sinir oluyorum evini gezdiriyo muhabire dolabini gosteriyo bunlarda hep fransiz kumasi diyo daha elinde tuttugu kumasin adini bilmiyo iyice sinir olmaya basladim bunlara
Sagolasin cnm yemis kadar oldum :)Bizim soframız da kapımızda her daim dostlara açıktır lafımı olur yeniden kurarız senin canın sagolsun ne demek
Kaptanım bak 2haftadır ilk 3.koruyoruz sıra 1.geldi orda kesin sabitiz şansınız yok sanırım ama umutta fakirin ekmegi size hak veriyorum
E hadi bakalım bu hafta %1 aşağı gelmesin kimse
1 biz 2 4. Takım
Yani ikiside bizim takım burda bildirim yaptıktan sonra gidip orada bildirim yapalımE hadi bakalım bu hafta %1 aşağı gelmesin kimse
1 biz 2 4. Takım
Aynenn kiz acmicam artiksende benim gibi kapat tv yi insanların beynini sulandırmak için yapiliyor bunlar tüketime özendirmek olmayan hayatları oldurmak icin
Amannn sağlıklı gitsin de kaö gittiği önemli değil. Boşver. Ben %0,70 üzerini başarı sayıyorum. Yoksa 8 e kadar aç kalıp birinci olmanın benim gözümde hükmü yok.Sagolasin cnm yemis kadar oldum :)
gorusuruz cuma gunu
ask olsun brn siz birinci biz ikinci dedim sen ikinciyr 4 u soktun hemen yok size birincilik
saka maka haftada 3 4 kilo verenler varken birinci olmak zor anacim
Kapatma tuşu yok mu. Kerimcan kim onu bile bilmiyorum. Bizde de çocuklar selana izliyor. Se-le-na selena selenaKizlar ya hangi kanali acsam magazin ozellikle seda sayan fatih urek demet akalin kerimcan bunlarin birbirlerine hediyesi cikiyo hep gorgusuzluk en cokta kerimcana sinir oluyorum evini gezdiriyo muhabire dolabini gosteriyo bunlarda hep fransiz kumasi diyo daha elinde tuttugu kumasin adini bilmiyo iyice sinir olmaya basladim bunlara
Ben de gideceğim birazdan. 1000 ip hedefimNeyse ben kacar spora
1 saat koşu var planimda bakalım yapabilirmiyimBen de gideceğim birazdan. 1000 ip hedefim
Yaparsın sen1 saat koşu var planimda bakalım yapabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?