Ya bu ara eşimle fazla takılıyoruz oda eşittir dışarda yemek demek aslinda Benim kilomu etkiliyor bu menüler bu hafta hiç veremedim ;(Kizzzz o nasil menu canimi cektirdin sabah sabah ama aksamla dengelemissin aslinda dusundugun zaman protein deposu olmus
Yediğimiz baklavalar uçup gidiyor ama zayiflamak yanımıza kaliyorŞimdi kvden döndük. Kadın koca bir tepsi baklava açmış. Ye diye ısrar etmeyen kalmadı. Kadında çok güzel açıyor yaw. Normalde bir oturuşta ayıp mayıp dinlemeden 15 tane yutardım. Ama bu sefer dayandım zorlandım ama dayandım. Şimdi açım ama huzurluyum
Yaa benim de hiç durmadi heleki aksam felaket geçti bugün oglenden beri 3 ev oturmasına gittim çokta frenleyemedim berbat hissediyorum ya başarısız bir hafta oldu birazda tatilden kaynakli ayy aglicam galibaaaBugün kaçamak günü gibi olmuş. Benimse boğazım hiç durmadı bugün.. Menü yazmayacağım.
Ben de ağlayacağımYaa benim de hiç durmadi heleki aksam felaket geçti bugün oglenden beri 3 ev oturmasına gittim çokta frenleyemedim berbat hissediyorum ya başarısız bir hafta oldu birazda tatilden kaynakli ayy aglicam galibaaa
Bizim iş zor yaaAllah kolaylık versin canım. Ben de mutfak topladım çamaşır astım şimdi tam yatcaktım anneeeee diye bir ses geldi bebek uyanmış
Bende bakayım canim
Canım sagolsun canimKız valla ben bugün pek aktif olamadım ablam ve kardeşim sitem etti diye ara sıra geldim baktım kim var kim yok pek farkında olmadım kusura bakma kuzum ya
Sporların iyi gidiyor. Menümü ekledim]23 Ocak spor-su listesi
1. Hamzakifzulal
500 ip 100
400 jj 80
100 squat 100
100 mekik 100
Toplam 380 puan
Su 1.5 lt
2.gülümse25
40dk yürüyüş =40
500ip =100
200jj=40
50mekik=50
100squat=100
45dk halay =50
Toplam =380
2litre su
3.bulutungokyuzu
10dk yürüyüş 10
650bölgesel 130
210 mekik 210
200jj 40
100 twister 20
500 ip 100
100 squat
Toplam 610 puan
Hayırlı olsun. Bizimde arımız olduHuuu Huuu benim profilimde bi değişiklik görüyonuzmu
Yanında ismimde iyi olmuş fotomu çeksemNeyi canım
Gördüm GördümHayırlı olsun. Bizimde arımız oldu
Aynen spor yapiyorum ara verdimGördüm Gördüm
Hadi bakalım arı gibi çalışın
Bu saatteAynen spor yapiyorum ara verdim
Akşam yapılan spor çok kalori yakarmisBu saatte
Sen tr demisin cnmAkşam yapılan spor çok kalori yakarmis
EvetSen tr demisin cnm
Kız sen akşam değil gece yapmış oluyosun :))
Ben akşam çocuklarla uğraşıyorum 11 gibi başlayıp dinlene dinlene bu saatlere kadar yapiyorum birde uyandigimdaKız sen akşam değil gece yapmış oluyosun :))
Valla maşallah ne diyim
Ne güzelllBen akşam çocuklarla uğraşıyorum 11 gibi başlayıp dinlene dinlene bu saatlere kadar yapiyorum birde uyandigimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?