- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Tabiki de buralar da ol canımAnka Ayy ben de özledim canım ya, ne güzel kiloyu koruyayım vs diyordum , insilün çıktı başıma , olur canım ya geleyim valla, zaten yememe içmeme dikkat ediyorum mecbur, sporu da aksatmıyorum zaten , en azından daha çok motive olurum
Aaa neyki merak ettim. Hemen kazeni etiketle kendi takımında söyle. Ben de başka takımda dedim biz arıyı rezerve edelim kimse seçmesin diye yapmış hemen sağolsun.Hee oyle miii :) ay ben simgemo sectim bile bizden once yapan olmazsa guzel olcek
Anka'm şakaaaGerçekten mi.
Kafama sıksaysın şunu demeseydin.
Gel o zaman canım listede gibi devam et sen.Anka Ayy ben de özledim canım ya, ne güzel kiloyu koruyayım vs diyordum , insilün çıktı başıma , olur canım ya geleyim valla, zaten yememe içmeme dikkat ediyorum mecbur, sporu da aksatmıyorum zaten , en azından daha çok motive olurum
Çok sağol kuzum, canım burdan izine ayrıldıktan sonra dikkat etmeye devam ediyordum aslında ,sonra ara ara tatlı krizlerim olmaya başladı, şekerli şey yersem uyku bastırıyordu, midem birden kazınıyordu falan ama çok umursamadım, spora da düzenli devam ediyordum, sonra iki haftada birden o kadar kilo alınca normal gelmedi, doktora gittim, o da zaten direk insilünden şüphelendi, tahlilden de çıktı zatenTabiki de buralar da ol canım
Çok geçmiş olsun
Normal kontrol de mi çıktı yoksa bi şikayetin mi oldu da öğrendin
Simdk soylersem baskasi yapar fln du dedigin gibi kazeni etiketleyip soylim iyi fikirAaa neyki merak ettim. Hemen kazeni etiketle kendi takımında söyle. Ben de başka takımda dedim biz arıyı rezerve edelim kimse seçmesin diye yapmış hemen sağolsun.
Ben gülmedim ama ya kalp krizi geçirseydim çok korktumAnka'm şakaaa
Tamam canım ben günlük menü de spor paylaşımı da yaparım o zamanGel o zaman canım listede gibi devam et sen.
Söylediklerinin hepsi var bendeÇok sağol kuzum, canım burdan izine ayrıldıktan sonra dikkat etmeye devam ediyordum aslında ,sonra ara ara tatlı krizlerim olmaya başladı, şekerli şey yersem uyku bastırıyordu, midem birden kazınıyordu falan ama çok umursamadım, spora da düzenli devam ediyordum, sonra iki haftada birden o kadar kilo alınca normal gelmedi, doktora gittim, o da zaten direk insilünden şüphelendi, tahlilden de çıktı zaten
Ben gülmedim ama ya kalp krizi geçirseydim çok korktum
O zaamaaaaaaannnnTamam canım ben günlük menü de spor paylaşımı da yaparım o zaman
Yakışırrrr
Canım o zaman bir tahlil yaptırmanda fayda var, bu arada benim 59 lardan aşağılara düşememe sebebim de ideal kilomun 60 olmasıymış, yağ oranım azmış çünkü, gerçekten yağ kas oranlarını ölçtürmek de fayda varmış, ben 55'lere düşmek istiyordum ama yağ oranını biraz daha düşürüp spor da yaparsan zaten zayıf görünürsün dediSöylediklerinin hepsi var bende
Resmen gözüm dönerek elim ayağım titreyerek şekerli şey yemek istiyorum
Hoş bulduk canımmmO zaamaaaaaaannnn
Hoşgeldin janeeee
Canım bende de insulin direnci var gelAnkacığım, uzun zamandır giremiyordum,aslında geri dönecektim topiğe ama şöyle bir durum var, ben de insilün direnci çıktı maalesef, yemek olayını abartmamama rağmen iki haftada birden 3 kilodan fazla aldım, diyetisyene gidiyorum şimdi, perhiz yapmaya başladım,şu an 62 kiloyum maalesefO yüzden izne ayrıldığım kiloya dönebilirsem tekrar başlamak istiyorum aslında, ama bilmiyorum çok ağır veriyorum kiloyu da
Sende insülin direnci olsa bu kadar kilo veremezdin canım ama yine de baktır aklından çıksın.Söylediklerinin hepsi var bende
Resmen gözüm dönerek elim ayağım titreyerek şekerli şey yemek istiyorum
Benim de 13 tü çok yüksek bir rakam en son 2.5 çıktı. Karatayla yendim :Canım bende de insulin direnci var gel
İlaç kullanıyor musun? Moralini bozma yeme ataklarını atlatabilirsen kilo veriliyor, çok zor biliyorum kendinle savaşmak zorunda kaliyorsun resmen tatlı konusunda özellikle
Siyah çay bana çok şişkinlik yapıyor gibi geliyor ya özellikle akşamları. Benim çok alışkanlığım yok ama eşim çok seviyor her akşam çay demlenir mutlaka bizim evdeÇay içen varmı çay
Ama siyah
Keyif için yeşil çay içmeye alışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?