- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Iyi geceler.Ne güzelll
Çocuk derdi olmayıp spor yapmayanlar utansın :))
Hadi iyi geceler cnm bende ystıyorum
Ankacığım, uzun zamandır giremiyordum,aslında geri dönecektim topiğe ama şöyle bir durum var, ben de insilün direnci çıktı maalesef, yemek olayını abartmamama rağmen iki haftada birden 3 kilodan fazla aldım, diyetisyene gidiyorum şimdi, perhiz yapmaya başladım,şu an 62 kiloyum maalesefjane eyre_ arada uğrasana canım nereye gittin.
Ayy sen ne güzel kilo vermişsin öyle canım yaa maşallah vallahi sanaGünaydın arı vız vız lar
Teşekkür ederim canıııııımAyy sen ne güzel kilo vermişsin öyle canım yaa maşallah vallahi sana
Kaptanım şu an 4 dilim börek yedim ve çay içiyorumGünaydın canlarımmmm
Gunaydin kizlar. Yada arilar mi demeliyimnasil oldu bi is bizde niye yok
Ankacığım, uzun zamandır giremiyordum,aslında geri dönecektim topiğe ama şöyle bir durum var, ben de insilün direnci çıktı maalesef, yemek olayını abartmamama rağmen iki haftada birden 3 kilodan fazla aldım, diyetisyene gidiyorum şimdi, perhiz yapmaya başladım,şu an 62 kiloyum maalesefO yüzden izne ayrıldığım kiloya dönebilirsem tekrar başlamak istiyorum aslında, ama bilmiyorum çok ağır veriyorum kiloyu da
Ayy sen ne güzel kilo vermişsin öyle canım yaa maşallah vallahi sana
Gerçekten mi.Kaptanım şu an 4 dilim börek yedim ve çay içiyorum
Kız şaka kızGerçekten mi.
Kafama sıksaysın şunu demeseydin.
Evet 4 dilim yedim amaaaaaaaaaaaGerçekten mi.
Kafama sıksaysın şunu demeseydin.
Hee oyle miii :) ay ben simgemo sectim bile bizden once yapan olmazsa guzel olcekGünaydın canım. Kazen her takıma yapacakmış canım. Her takım kendi seçiyor simgesini biz çok çalışksan olunca arı seçtik
Hoşgeldin canım çok özlemişim seni. Sen istersen yine gel listeye girene kadar liste dışı devam edersin canım.
Evetttt mezun olacak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?