Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Niye kendine ıspanak pırasa vs pişirmiyorsun canım veya haşlanmış tavuk köfte tarzı şeyler

Afiyet olsun guzel ..sabah ve oglen hafif olmus menun..ama doyurucu..
Karnabahara bayilirim hele yogurtlu miss.karisik yaoarim brokoli havuc vs.oylede cok guzel oluyi..
Bol eksiler diliyorum..
Öhüü öhüüü

Aslında ben mezunum da
Bu takımda
86 dan 69.9 a düşüp 4 ayda 16 kilo vererek 15 gün önce mezun oldum .. ama bura o kadar motive ediyor ki ayrı kalamıyorum ipin ucunu kaçırmamak için
Sizde bırakmayın Emin'im ki işe yarayacaktır tek başına olmuyor bu iş..

Mesajın başında ki öhü öhü şımarmasını yaptım ama engel olamadım valla niyeyse

İlahi ben

Bu arada bnm saframda tas var..yumurta yasak..tereyagi yasak..acili baharatli agir seyler yasak..
Bu kisiden kisiye degisiyomus..bana pirasada dokundu,ispanakta..
Suan karnibajar vs pek tercih etmiyorum gaz olmamasi icin ama cok canim isterse uzerine kikyon serpip yiyebilirim..
Nohuttu fasulyeydi bu gibi baklagilleri hafta iki kez tuketmeye calisiyorum yoksa inanin halim kalmiyo..kanim cekilmia givi hissediyorum.

Çok geçmiş olsun canım..
yasak şeyler olunca biraz zor ama
Yoğurt süt ayran
Köfte tavuk balık salata var protein ağırlıklı beslenmek sana daha iyi gelir hem

Hiiix mutevazi olamam yani diyosunuz..
Tebrik ediyorum..vallahi..darisi bizexins.
Ugra ugra yoksa ipin ucu kaxiyo

Ya ne kadar zor şuan yazdıklarımdan dolayı utandım benimki kibir şımarıklık değilde ne

9 ŞUBAT SU SPOR LİSTESİ

1.bulutungokyuzu
15dk yürüyüş 15
70 squat 70 puan
500ip 100 puan
100 mekik 100 puan
1210 bölgesel 242 puan
15dk eliptik 45 puan
10dk bisiklet 20 puan
Toplam 595 puan

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar eskiden ben bu saatte ben ayakta
Hiç gördünüz mü amaa çook işim var ve çok yorgunum yardıma gelin nolurrrrrrrrrr

Günaydın canlarımmmm benim çok uykum var yaa halbuki erken kalkıp spor yapacaktım.

Kızlar THAT SUGAR Filmini izlediniz mi. Aynı oradaki adam gibi 4 gün şekerli besin yiyince çok yorgun oluyorum yaa şeker ne kadar zararlı gerçekten.
Bi kahve içip geçmişe bakayım

Bugun misafirim var..kalkmam lazim fekat hic kalkasim yok!!!oyle uykim varki..aoyle uc gun kimse dokunmasa uyusam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…