- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
sadece burdanWa grubunuz var mı sadece burdan mi haberlesiyoruz
Niye kendine ıspanak pırasa vs pişirmiyorsun canım veya haşlanmış tavuk köfte tarzı şeylerYa bu karnıbahar falan ben tiksindim galiba bi ara çok yedim. Yarın kapuska yapayım diyorum. Vitaminsizlikten ölecem ne yiyeceğimide bilmiyorum malum ne yapılsa evde bize yasak.
Yoğurt ve yumurta yavaş yavaş soğuyorum bu ikiliden de
Hosbuldukkkkk
Öhüü öhüüüAfiyet olsun guzel ..sabah ve oglen hafif olmus menun..ama doyurucu..
Karnabahara bayilirim hele yogurtlu miss.karisik yaoarim brokoli havuc vs.oylede cok guzel oluyi..
Bol eksiler diliyorum..
Çok geçmiş olsun canım..Bu arada bnm saframda tas var..yumurta yasak..tereyagi yasak..acili baharatli agir seyler yasak..
Bu kisiden kisiye degisiyomus..bana pirasada dokundu,ispanakta..
Suan karnibajar vs pek tercih etmiyorum gaz olmamasi icin ama cok canim isterse uzerine kikyon serpip yiyebilirim..
Nohuttu fasulyeydi bu gibi baklagilleri hafta iki kez tuketmeye calisiyorum yoksa inanin halim kalmiyo..kanim cekilmia givi hissediyorum.
Hiiix mutevazi olamam yani diyosunuz..Öhüü öhüüü
Aslında ben mezunum da
Bu takımda
86 dan 69.9 a düşüp 4 ayda 16 kilo vererek 15 gün önce mezun oldum .. ama bura o kadar motive ediyor ki ayrı kalamıyorum ipin ucunu kaçırmamak için
Sizde bırakmayın Emin'im ki işe yarayacaktır tek başına olmuyor bu iş..
Mesajın başında ki öhü öhü şımarmasını yaptım ama engel olamadım valla niyeyse
İlahi ben
Haşlanmış tavuk yiyorum. Ağzımın tadımı kaçtı acaba hiçbirini istemiyorum yemek uf şişmanlen önğme geleni yiyodum hiç seçmezdimNiye kendine ıspanak pırasa vs pişirmiyorsun canım veya haşlanmış tavuk köfte tarzı şeyler
Ya ne kadar zor şuan yazdıklarımdan dolayı utandım benimki kibir şımarıklık değilde neBu arada bnm saframda tas var..yumurta yasak..tereyagi yasak..acili baharatli agir seyler yasak..
Bu kisiden kisiye degisiyomus..bana pirasada dokundu,ispanakta..
Suan karnibajar vs pek tercih etmiyorum gaz olmamasi icin ama cok canim isterse uzerine kikyon serpip yiyebilirim..
Nohuttu fasulyeydi bu gibi baklagilleri hafta iki kez tuketmeye calisiyorum yoksa inanin halim kalmiyo..kanim cekilmia givi hissediyorum.
9 ŞUBAT SU SPOR LİSTESİ
1.bulutungokyuzu
15dk yürüyüş 15
70 squat 70 puan
500ip 100 puan
100 mekik 100 puan
1210 bölgesel 242 puan
15dk eliptik 45 puan
10dk bisiklet 20 puan
Toplam 595 puan
Kız eskiden ne sporlar vardı takımda biliyosun bu neki aslında. ama eskidendi
4oda 2koridor sildim buda spora giriyomu puanı kaçççç9 ŞUBAT SU SPOR LİSTESİ
1.bulutungokyuzu
15dk yürüyüş 15
70 squat 70 puan
500ip 100 puan
100 mekik 100 puan
1210 bölgesel 242 puan
15dk eliptik 45 puan
10dk bisiklet 20 puan
Toplam 595 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?