Ben 30 yaşında 3 çocuklu ev hanımıyım. Konyada ikamet ediyorum. 24 yaşından beri kilo alıp vermekle uğraşıyorumKizlar ben kendimi tanittim da sizleride ac cok tanimak isterim
Kac yasindasiniz..evlimisiniz bekarmi..coluk cocuk durumlari..nerd
Allahim kendimi hissettigim yas..ne guzel yasdasin..dolu dolu yasa..27 im bende..insaallah hayirli olan gonlundeki isi bulursun canimBen bekarım erkek arkadasım on gün önce askerden geldi. Okulum biteli baya oldu. Çalışmıyorum iş arıyorum istanbulda yaşıyorum annem kardeşimle. 20 yaşındayım öyle işte
Bende ilk cocugu dogurdugumdan beri..tam veriyom paat bidaha hamile kaliyom hooooop basa sar.Ben 30 yaşında 3 çocuklu ev hanımıyım. Konyada ikamet ediyorum. 24 yaşından beri kilo alıp vermekle uğraşıyorum
Allahim kendimi hissettigim yas..ne guzel yasdasin..dolu dolu yasa..27 im bende..insaallah hayirli olan gonlundeki isi bulursun canim
Bende ilk cocugu dogurdugumdan beri..tam veriyom paat bidaha hamile kaliyom hooooop basa sar.
Hayir anlamiyorim bazi kadinlar hamileyken kurdana zeytin gecirmis gibi oluyo..ben neden varil gibi..yokis asagi yuvarlasan oyle durmadan giderim yani..
Cokk memnun oldumm :))
İnsulin direnci cook illet bi rahatsizlik bendede var biliyorum..Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.
Annemlere gidiyorum. O yuzdn erkenden gitmem lazim. Bide buyuk ihtimalle orda yaticaz Mutfakta bulasikti misafirlere ikramdi derken yedim der gecistiririm.Tek siz davetli değilseniz yemek saatinden sonra gidebilirsin zaten farkedilmez olmadığın
Oyle ypicam ztn. evde bir seyler atistirip cikmazsam eger ordaki yemeklere saldiririm biliyorumGörürsün inşallah canım. Tek yapman gereken iradeni kullanman...
Eğer menüde ağır şeyler olduğunu biliyorsan evde bi kaç kaşık sebze yemeği yoğurt salata vs atıştır tok gidersen nefsine daha da hakim olabilirsin
Insulin icin dahiliyeye gitmistim 2 sene oluyor galiba. Bi ilac vermisti ama ismini hatirlamiyorum. Suan cocuk emzirdigim icin ilac kullanmak istemiyorum. Yoksa ilac ise yariyor gercektnİnsulin direnci cook illet bi rahatsizlik bendede var biliyorum..
Glifor kullndinmi xok yardimci oluyo..doktorunla gorusup kullanabilirsencok cok faydasi olur..
Kız mutfak bitti sayılır kimden haber aldın bittiğini
Hoşbuldum canın yiyim özlediniz mi beni seviliyomuşum haberim yok
Kolay gelsin canım. Bebekle yemekli misafir zor olmuyor muAksama gelecek misafirlerim esimin amcasi amca oglu hanimlar vs..yakinlar yani..dedim yemege gelsinler..samsundan geldi amcasi..
Menum soyle olcak..
Mercimek corbasi tavuk sulu
Etli nohut yemegi
Pilav
Kirmizi lahane ve tavuk gogsu salatalari
Birde severler hashasli ekmek yapicam
Tatli olarak
Kedi dili biskuvisinden muhallebili cikolata soslu bi tatli cayin yanina..
Tabikide ben yediklerime dikkat edicem..
O dediğin eve mi taşınıyorsun gülümse. Kolay gelsin.Hoşbuldum canın yiyim özlediniz mi beni seviliyomuşum haberim yoktşk ederim
Saolsin:))Kolay gelsin canım. Bebekle yemekli misafir zor olmuyor mu
Kızartma mıSaolsin:))
Vallahi kolayda degil ama deger verdigim insanlar olunca ayri bi geciyorum mutfaga..
Yapicaklarimi yapiyorum..cocuklarlada ilgileniyorum..erkenden yapmaya basliyorum.esimde erken gelicek o yizden dahada rahatlarim insaallah..eviki topladim sildim supurdum..yemeklere baslamadan ecimin neselsrini doyurmam lazim..sigara boregi cekmis canlari:)))
Sarip hemn kizartim doyursyimm
Sevmiyolar ki oyle ahh ablasi..sevseler..benim icin diyosan ben yoyemem zaten yasak..onu yersem agrim tetiklenir..Allah korusun..hiiiic gerek yok suan:))))Kızartma mıfırına at ne kızartması
Yok çocuklar için dedim.Sevmiyolar ki oyle ahh ablasi..sevseler..benim icin diyosan ben yoyemem zaten yasak..onu yersem agrim tetiklenir..Allah korusun..hiiiic gerek yok suan:))))
Evet evet ahh o tas bni mahvettu..Aldiricam insYok çocuklar için dedim.
Ağrın taş var diye mi. Benim de vardı Ağustosta ameliyatla safra kesesini tamamen aldılar. Çok ağrın oluyorsa aldır canım. Benimki tıkamış resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?