Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bekarım erkek arkadasım on gün önce askerden geldi. Okulum biteli baya oldu. Çalışmıyorum iş arıyorum istanbulda yaşıyorum annem kardeşimle. 20 yaşındayım öyle işte
Allahim kendimi hissettigim yas..ne guzel yasdasin..dolu dolu yasa..27 im bende..insaallah hayirli olan gonlundeki isi bulursun canim
Ben 30 yaşında 3 çocuklu ev hanımıyım. Konyada ikamet ediyorum. 24 yaşından beri kilo alıp vermekle uğraşıyorum
Bende ilk cocugu dogurdugumdan beri..tam veriyom paat bidaha hamile kaliyom hooooop basa sar.
Hayir anlamiyorim bazi kadinlar hamileyken kurdana zeytin gecirmis gibi oluyo..ben neden varil gibi..yokis asagi yuvarlasan oyle durmadan giderim yani..

Cokk memnun oldumm :))

ben de hamileliklerimde almadım göbeğim var sadece. Sonradan alırım ben hep

Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.
İnsulin direnci cook illet bi rahatsizlik bendede var biliyorum..
Glifor kullndinmi xok yardimci oluyo..doktorunla gorusup kullanabilirsencok cok faydasi olur..

Tek siz davetli değilseniz yemek saatinden sonra gidebilirsin zaten farkedilmez olmadığın
Annemlere gidiyorum. O yuzdn erkenden gitmem lazim. Bide buyuk ihtimalle orda yaticaz Mutfakta bulasikti misafirlere ikramdi derken yedim der gecistiririm.
Oyle ypicam ztn. evde bir seyler atistirip cikmazsam eger ordaki yemeklere saldiririm biliyorum
İnsulin direnci cook illet bi rahatsizlik bendede var biliyorum..
Glifor kullndinmi xok yardimci oluyo..doktorunla gorusup kullanabilirsencok cok faydasi olur..
Insulin icin dahiliyeye gitmistim 2 sene oluyor galiba. Bi ilac vermisti ama ismini hatirlamiyorum. Suan cocuk emzirdigim icin ilac kullanmak istemiyorum. Yoksa ilac ise yariyor gercektn

Aksama gelecek misafirlerim esimin amcasi amca oglu hanimlar vs..yakinlar yani..dedim yemege gelsinler..samsundan geldi amcasi..
Menum soyle olcak..
Mercimek corbasi tavuk sulu
Etli nohut yemegi
Pilav
Kirmizi lahane ve tavuk gogsu salatalari
Birde severler hashasli ekmek yapicam
Tatli olarak
Kedi dili biskuvisinden muhallebili cikolata soslu bi tatli cayin yanina..
Tabikide ben yediklerime dikkat edicem..

Kolay gelsin canım. Bebekle yemekli misafir zor olmuyor mu

Ben de arı gibi çalışmaya başladım ev baya dağınıktı her odayı topladım düzelttim şimdi mutfağa geçtim

Kolay gelsin canım. Bebekle yemekli misafir zor olmuyor mu
Saolsin:))
Vallahi kolayda degil ama deger verdigim insanlar olunca ayri bi geciyorum mutfaga..
Yapicaklarimi yapiyorum..cocuklarlada ilgileniyorum..erkenden yapmaya basliyorum.esimde erken gelicek o yizden dahada rahatlarim insaallah..eviki topladim sildim supurdum..yemeklere baslamadan ecimin neselsrini doyurmam lazim..sigara boregi cekmis canlari:)))
Sarip hemn kizartim doyursyimm

Kızartma mı fırına at ne kızartması

Benim de bazen haftanın 3 günü misafirim oluyor valla çok zor oluyor bana. Yakın arkadaşlarım falan gelince iyi oluyor da eşimin akrabaları gelince anca sinirlerim bozuluyor.

Sevmiyolar ki oyle ahh ablasi..sevseler..benim icin diyosan ben yoyemem zaten yasak..onu yersem agrim tetiklenir..Allah korusun..hiiiic gerek yok suan:))))
Yok çocuklar için dedim.
Ağrın taş var diye mi. Benim de vardı Ağustosta ameliyatla safra kesesini tamamen aldılar. Çok ağrın oluyorsa aldır canım. Benimki tıkamış resmen.

Yok çocuklar için dedim.
Ağrın taş var diye mi. Benim de vardı Ağustosta ameliyatla safra kesesini tamamen aldılar. Çok ağrın oluyorsa aldır canım. Benimki tıkamış resmen.
Evet evet ahh o tas bni mahvettu..Aldiricam ins

Nabersiniz. Kurstan geldim güzeldi ama artık sabah 9da olucakmış nasıl kalkayımda sabah kahvaltı yapayımda çıkayım kursa gideyim diye düşünüyorum. Alışmıştım 11de yiyip akşam 7de yemeye.
Sabah 8de yesem 11de evdeyim 12de ara öğün yapsam küçük birşey meyve gibi akşam yine 6-7 yesem olurmu

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta 1 portakal 3 ceviz

12:00 çeyrek ekmekle sucuklu tost -Çay
15:00 3 hurma 1 ceviz 7 fındık

Akşam 17:45
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
El içi kadar yufka

20:00 Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…