- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Aynen bu hepimizde var bir uyuşukluk bende kalkayım artık (kalkamadı)Kalkim bendebi kahve yapayim da kendins geleyim o zaman..
Sonra bi evimj topliyayim..
Su havalardan hep....İstanbula kisda gelmedi..havanin kafasi karisik..Aynen bu hepimizde var bir uyuşukluk bende kalkayım artık (kalkamadı)
Evet insan mutluda olamıyor. Hiç keyfim yok şuan. Kursa gidicektim görüşmeye bide o çıktı başıma istiyorum ama erken ve hafta sonuSu havalardan hep....İstanbula kisda gelmedi..havanin kafasi karisik..
Ben cok etkilwnirim boyle havalardan falan..psikolojik olarak..
Hosbulduk canim amiiiinn insallah@Armagan12
mrv2855
M Massmavi
Kızlar aramıza hoşgeldiniz
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz fitliğe kavuşursunuz
Tebrik ederim canimÖhüü öhüüü
Aslında ben mezunum da
Bu takımda
86 dan 69.9 a düşüp 4 ayda 16 kilo vererek 15 gün önce mezun oldum .. ama bura o kadar motive ediyor ki ayrı kalamıyorum ipin ucunu kaçırmamak için
Sizde bırakmayın Emin'im ki işe yarayacaktır tek başına olmuyor bu iş..
Mesajın başında ki öhü öhü şımarmasını yaptım ama engel olamadım valla niyeyse
İlahi ben
canim senin adına cok sevindim bu aksam yiyecekleri gorunce ben bundan once yemistim ve bana kilo olarak geri döndü yesek o anda mutlu olurum ama sonrası pişmanlık bunları dusunKizlar bugun cooook mutluyumm Iki haftadir kilom sabitti 109 110 arasi gidip geliyordum. Bugun ilk defa 108.9u gordum.Bu aksam misafirlige gitcez. Orda kendime cooook dikkat etmem lazim
Ya çok iyi evet bencede en zararsızlardan çok az yemelisinKizlar bugun cooook mutluyumm Iki haftadir kilom sabitti 109 110 arasi gidip geliyordum. Bugun ilk defa 108.9u gordum.Bu aksam misafirlige gitcez. Orda kendime cooook dikkat etmem lazim
Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.canim senin adına cok sevindim bu aksam yiyecekleri gorunce ben bundan once yemistim ve bana kilo olarak geri döndü yesek o anda mutlu olurum ama sonrası pişmanlık bunları dusun
Tek siz davetli değilseniz yemek saatinden sonra gidebilirsin zaten farkedilmez olmadığınTamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.
Görürsün inşallah canım. Tek yapman gereken iradeni kullanman...Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.
İnşallah canımTebrik ederim canimDarisida bize insallah
Ben izledim çok güzel film gerçekten. İnsan diyordu vücudumuzu ne kadar yoruyormusuzGünaydın canlarımmmm benim çok uykum var yaahalbuki erken kalkıp spor yapacaktım.
Kızlar THAT SUGAR Filmini izlediniz mi. Aynı oradaki adam gibi 4 gün şekerli besin yiyince çok yorgun oluyorum yaaşeker ne kadar zararlı gerçekten.
Bi kahve içip geçmişe bakayım
Ah nerde oBugun misafirim var..kalkmam lazim fekat hic kalkasim yok!!!oyle uykim varki..aoyle uc gun kimse dokunmasa uyusam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?