Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar ben kendimi tanittim da sizleride ac cok tanimak isterim
Kac yasindasiniz..evlimisiniz bekarmi..coluk cocuk durumlari..nerd

Tebrik ederim canim Darisida bize insallah

Kizlar bugun cooook mutluyumm Iki haftadir kilom sabitti 109 110 arasi gidip geliyordum. Bugun ilk defa 108.9u gordum. Bu aksam misafirlige gitcez. Orda kendime cooook dikkat etmem lazim
canim senin adına cok sevindim bu aksam yiyecekleri gorunce ben bundan once yemistim ve bana kilo olarak geri döndü yesek o anda mutlu olurum ama sonrası pişmanlık bunları dusun

canim senin adına cok sevindim bu aksam yiyecekleri gorunce ben bundan once yemistim ve bana kilo olarak geri döndü yesek o anda mutlu olurum ama sonrası pişmanlık bunları dusun
Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.

Tamm insallah canim. Bende bide insulin direnci var. Tadina baktigim an devami geliyor durduramiyorum kendimi. Hedefim bu cuma 107 i gormek . Allah'im sen yardim et.
Görürsün inşallah canım. Tek yapman gereken iradeni kullanman...
Eğer menüde ağır şeyler olduğunu biliyorsan evde bi kaç kaşık sebze yemeği yoğurt salata vs atıştır tok gidersen nefsine daha da hakim olabilirsin

Ben izledim çok güzel film gerçekten. İnsan diyordu vücudumuzu ne kadar yoruyormusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…