Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tekrar gelmiyor ama değilmi :dua: bu kürde beni tok tuttu en azından midem küçülür normalde makarna benim yaşam kaynagımdır ama dün yaptım ve yemedim oturup evdekileri izledim nefsimi köreltmek için çünkü sadece yememek yeterli değil istediğim kiloya gelince tekrar kilo almak istemiyorum
Simdilik iyi gidiyor zaten 10 gun yapip ara vermek gerekiyor mus

Anka Anka cooook gecmis olsun....benim arkadaslar gelcek kizlar hazirlik yapiyorum...insaallah bugun abartmam..
Patates salatasi yapicam en cok ondan yerim..onlar gelmedende karnimi doyurayim ....
Diger cissslara dokunmim..bu arada artim cikmisti o gitti sukur...
Eksilerdeyim simdi...bu aralar karnim agriyo belim agriyo..regl olcam gibi..ins tarti gunu olmaz...

hatunlar :) yıllardır 70 altını görmemiştim hep diyete başlıyordum 2 3 gün sonra bırakıyordum. tam oalrak 26 gün oldu ve 3 kilo verdim. çok mutluyum :) sizlerin ve buranın sayesinde oldu bu.
hepinize teşekkürler :dua::dua:
Süpersin canım :halay:inşallah kısa zamanda hedefe ulaştığını da göreceğiz :halay:

Anka Anka cooook gecmis olsun....benim arkadaslar gelcek kizlar hazirlik yapiyorum...insaallah bugun abartmam..
Patates salatasi yapicam en cok ondan yerim..onlar gelmedende karnimi doyurayim ....
Diger cissslara dokunmim..bu arada artim cikmisti o gitti sukur...
Eksilerdeyim simdi...bu aralar karnim agriyo belim agriyo..regl olcam gibi..ins tarti gunu olmaz...
Çok sağol canım :36: çok yeme patatesten. Cumayı düşün canım:dua:

Back
X