Kız cıbıldanıp tartılsana ya çorabı bile çıkarmamış
İnsaallah kaptanim yaa ilk uce girelim artik bu hafta...yetti gariiiVayyyy ilk liste bildirimi şahaneee tebrik ederim canımmm
Bu gün inşallah bol bol halay çekeceğiz
Hadi sen de yap bildirimini derece geliyor muuuuu çok heyecanlıyımmmmgünaydın kızlar ınş iyi sonuçlar çıkartırız bugun
Usudum yaaa ...didim cisimi yapimm sonra tartilim...Kız cıbıldanıp tartılsana ya çorabı bile çıkarmamış
Ama bi 200 gr oynardı vallaUsudum yaaa ...didim cisimi yapimm sonra tartilim...
canım sabah yumurtayı kirdigin zaman ceviz yeme yağ hakkını yumurtada kullanmis oluyorsun1 mart menusu
Sabah: 2 yumurtadan kiymali yumurta. 2 dilim ekmek. 1 ceviz. 1 dilim kasar.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tam paket cikolata
Aksam 18:00 6 yk siyah pirinc haslama. 3 kofte. Domates. 1 portakal.
Su: 3.5 lt
Ben tokamı bile çıkarıyorumHaftaya ciscibildak tartilirimmm
Benim bi şortum askılı badim 500 gr valla o bildiğin babanne gibi giyinmiş 1 kilo farkederdi benceAma bi 200 gr oynardı valla
valla sopaliksin niye yapmıyor dr dediginiDoktor bandaj verdi terlik gibi giyiyorsun topuk tan itibaren sadece yatarken çıkar dedi onu bile düzenli kullanamıyorum ki
kız one be oyle öyleakil mi verilirKız ondan kolayı ne adamlar çatır çutur canlı canlı fare yiyo aç izle agzına lokma atarken aklına gelir yemezsin bişey
Ne pis insanım ya yaşasın kötülükkiz
ben hemen tartilmam uyandıran 1 saat sonra vücudumun sısliığı insin diyeHadi sen de yap bildirimini derece geliyor muuuuu çok heyecanlıyımmmm
Çok tatlısın kuzumm yaaEnemmm adam gidiyor..benim nette gidiyor..beni degistirin 74.1..corabi pijamayi cikardim..yelegimi cikardim..gerisine adam beklemedi. İns guzel sonuclar aliriz..herkee hayirli cumalar...kaptanimmm bildirimimi degustururmusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?