- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen bendede yok , temizlik baya yordu beniBugun bende birsey yok. Sporsuzum
Deme öyle canım üzülmeBuyuk paket hepsini yedimtabiri caizse hayvan gibi yedim
Kız bunu hiç sevmiyorum ama yarın yapıcam zorlada olsa içecem etki etmezse kaçacak delik araCanım 5 bardak kaynayan suya
Bir kabuklu kırmızı elmayı 4 e böl at bi de çubuk tarçın at .
5 dk kaynat ve onu gün boyu içsene
Benim yeme isteğimi baya bastırmıştı belki sana da etki eder .
Fotosunu cekdim bunun yarin lazim olacakCanım 5 bardak kaynayan suya
Bir kabuklu kırmızı elmayı 4 e böl at bi de çubuk tarçın at .
5 dk kaynat ve onu gün boyu içsene
Benim yeme isteğimi baya bastırmıştı belki sana da etki eder .
En azindan menun guzel oldugu icin biliyorssun ki gecici bir arti olacak insAynen bendede yok , temizlik baya yordu beni
Menüme de baya dikkat ettim evet ama artı çıkacağımı karnımın şişliğinden biliyorum . geciken adet sendromu olcam yine
Haklisin canim. Yarin zaten bol sivi. Cezaliyim. Ve yazdigini deniycem yarinDeme öyle canım üzülme
Olacak Böyle şeyler
Sen dediğim suyu bi iç bakalım başka kazalar olmasın olurmu
Kız bi lokmada alsan aynı tat paketi bitirsende aynı tat çikolata için diyetimi hayatta bozmamBuyuk paket hepsini yedimtabiri caizse hayvan gibi yedim
Hatta pastane siitleri 350 kaloriymis. Ay onu yakmak icin ne cok ugrasiyoruz.Sen bu simite fena taktın geçen gün bi diyetisyen paylaşmıştı simit diyip geçmeyin 260caloricikmiş masum degil yani
Haklisin canim. Eve hic almazdim hata bende bugun evden calisiyorum. gidip ozellikle alip yedim bu buz gibi havada almaya bile usenmedim.Kız bi lokmada alsan aynı tat paketi bitirsende aynı tat çikolata için diyetimi hayatta bozmambana başka şeylerle gel
Şekersiz bulanık bulaşık suyu gibi denede görFotosunu cekdim bunun yarin lazim olacak
Su bitmek tukenmek bilmeyen istahimi kessin yeterki bulasik suyunu da icerim : pŞekersiz bulanık bulaşık suyu gibi denede gör
İvitttHatta pastane siitleri 350 kaloriymis. Ay onu yakmak icin ne cok ugrasiyoruz.
Masallah masallah diyeyim ben sana. Bugun ben tembelimgidem de bi spor yapam adam da uyudu ses yapmayacak bi seyler yapiyim
Akilli bidik senibende anneme gidince tatile gitmiş gibi oluyorum hiç bişey yaptırmaz ama gel gorki insanın kendi evi başka ortanca kızım 4 5 yaşlarındayken her eve dönüşte evin evim güzel evim diye kapıdan içeri girerdi
Kız ondan kolayı ne adamlar çatır çutur canlı canlı fare yiyo aç izle agzına lokma atarken aklına gelir yemezsin bişeySu bitmek tukenmek bilmeyen istahimi kessin yeterki bulasik suyunu da icerim : p
Denerim valla keske ise yarasa :)Kız ondan kolayı ne adamlar çatır çutur canlı canlı fare yiyo aç izle agzına lokma atarken aklına gelir yemezsin bişey
Ne pis insanım ya yaşasın kötülük
Gece gece beni genden bulaştırmaDenerim valla keske ise yarasa :)
Var canim menulerin bulundugu yerde..Spor listesini gören duyan bilen varmı az katkıda bulunayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?