• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.5/

@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia zinnia

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/

İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(

Asya01(

maşallah 70li kilolara ulaştın canım süpersin :)

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76.1/
bulutungokyuzu(68,9/68,2/0,7)
Gamzemdwf(78,8/
soffty(60/
mrv2855(74.1/
compeng ( 68.4/68.4)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.5/

@DeryaOnDiet(68.6/
Edebiye 006(80,2/79.8/0.4)
@zeynepazra1013(77.6/
zinnia zinnia

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(72 sabit
Gulenyuzumsunsen(69.8/

İzinli üyeler
Florence_N(76.8/75.2/1.6)
Lemonade17(

Asya01(

Aayyy ewet o kadar mutluyum ki anlatamam. Tartinin resmini 10 defa çektim heralde atiyim diye ama beceremedim:halay:

ben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim :KK200:

ben de 73.6 ile karar verdim zayıflamaya. inan kararlı olunca ve kilo verdiğini gördükçe insna daha azimli oluyor emeği boşa gitmesin istiyor. Süperiz bence böyle devam edelim :KK200:
İnsallah ya:nazar: bi ara baya ümitsizlige kapildim ama verecem galiba şaka maka:KK45:doguştan gobiş olmadigimi gösterecem insallah herkese:cool:

İnsallah ya:nazar: bi ara baya ümitsizlige kapildim ama verecem galiba şaka maka:KK45:doguştan gobiş olmadigimi gösterecem insallah herkese:cool:

tabi gösterirsin :) yürüyüş acaip faydalı cidden. ben her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum şaka maka selülitlerimin azaldığını gördüm gözümle :) bol su içmeyi de unutmuyoruz tabi ki :)

burası bana her konuda çok iyi geldi ya bebek konusunu bile daha az takar oldum akışına bıraktım herşeyi :)
Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.

Takma zaten slla. Ne kadar kafaya takarsan o kadar olmuyor. ALLAH öyle bir anda veriyor ki diyorsun ki ewet en dogru zmn şu zmnmiş. Biliyon mu birinin çocugu olmyacaksa o bendim işte. Ama oldu. Olur insallah asla ümitsizlige kPilma.

inşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)

inşallah canım vitamin eksikliklerim varmış onlar için takviye alıyorum. önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım herşeyin hayırlısı kafam daha rahat artık :)
Allahım sana da hayirli saglikli bir bebiş verir insallah:KK200: belki de 2 belki de 3 üz dogurursun kız:KK48:Her seyin hayirlisi bebegim:KK74:

öğle arası baby shower var işyerinde bir arkadaşa :D pastalar börekler yapıldı. Allah'ım resmen sınanıyorum :)))

Back
X