• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sakın holteri çıkartma canım.
Bak ben,m tansiyonum gündüz normal olurdu ya da az yüksek.
Holter ile gece uykuda 18 lere falan çıktığını gördük.
Düşün artık gece uykuda en fecisi.
bende ne olacak gece huzurlu uyuyorum çkartayım şunu vs demiştim.
Ben kendim çıkarmam da dr a gideceğim. Mahvetti resmen ya bebek.

kızlar gunaydin keyfim hiç yok bi şey oldugu da yok ta sanki biri yaşam enerjimi çekmiş almış gibi hissediyorum vaktim oldugu halde spor yapasim yok gözümde büyüyor bütün işler dağ olup altında kaldım resmen buraya yazmak bile zor geliyor hiç sevmiyorum bu hallerimi

İnsanın yattıkça yatası hareket ettikçe edesi geliyor kalk bi yerden başla gerisi gelir canım hadi bakalım :halay:

Dün yediklerini bu gün yaramıyor kızlar. Yağa dönüşüp yerleşince kiloya yansıyor. Her yediğimiz tartıya hemen yansısa ooooo şimdiye 300 leri geçmemiz lazımdı.
Geçen gün onu ben düşündüm acaba dedim hemen yansırmı yansımazmı araştırıcaktım internetten bak aklımı okudun kaptanım

Birde Anka Anka dün bir arkadaş geldi aramıza katılmak istiyordu. Siz yoktunuz takımda bizde birşey demedik şimdi kullanıcı adını unuttum. Kendini tanıttı menülere menüsünüde yazdı ab.. diye başlıyor

n
ayy ne güldüm sabah sabah adamın kıymetini bil bizim türk erkekleri olsa iki taşla bi kuş misali yapistirirlardi yüzüğü adam romantik anlarin kiymetini biliyor
Ee iste ben de alismisim bizim erkeklere dedim firsat iste cikartsin yuzugu :D

Özel günlerinden sadece doğum günü kutluyoruz biz. Ama öyle parti falan degil. Çocuklar pasta istiyor o ayrı da, güzel dileklerimizi söyleyip, birbirimize sevdiğimiz yiyecekleri alıp yapıp ikram edip beraber vakit geçiriyoruz. Evlilik yıldönümü 1 kere kutladık, bebeğimizi evde bıraktık diye bir şey anlamamistik. Eve zor artık kendimizi o gün.

Back
X