Tavuklara yem falan derkenAy burayı tarif etmişsin. Sis yeni dağıldı. Balkonun sundurmasindan su damlamis balkona. Tavukların yemini verdim. Sabah yumurtası elimde, yiyorum. Çamaşır asacağım hazır sis dagilmisken.
Ama sennn daha sanslisin tavukk falan..sen nsrde oturuyorsun flo ...simdi mustakil bi evi olan tek katli sirin bi ev canlandi gozumde. .hep hayalimAy burayı tarif etmişsin. Sis yeni dağıldı. Balkonun sundurmasindan su damlamis balkona. Tavukların yemini verdim. Sabah yumurtası elimde, yiyorum. Çamaşır asacağım hazır sis dagilmisken.
KöydeeeeTavuklara yem falan derken
sen nerede yaşıyorsun allahım ne güzel
2 katlı ama dubleks değil. Zeytin, incir, nar ve limon ağaçları içinde. Evim müstakil evet. Sırf bu ev için geldik köye. Yoksa iş yerlerimiz yarım saat-40 dk uzakta.Ama sennn daha sanslisin tavukk falan..sen nsrde oturuyorsun flo ...simdi mustakil bi evi olan tek katli sirin bi ev canlandi gozumde. .hep hayalim
Wawww12. Takım Kontrol Tartısı
Gulumse25(75.5/75.5)sabit
bulutungokyuzu(67,4/
soffty(59.5/
mrv2855(73.7/73.5)
compeng ( 68.1/67.5/0.6
elifff_9595 (71.5/
Edebiye 006 (79.5/79.5)sabit
Yeni üyeler
DeryaOnDiet (67.9/
Z zeynepazra1013 76.6
@zinnia(76,1 / 75
ohdude (64
deyno (73.2
@tomrs(74,5
@hayrisfatih(90
A ababab (61.9
karamelli_turta ( 61.5
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.4/
İzinli üyeler
Florence_N(75.2/75.3/-0.1)
Lemonade17(
Asya01
2 katlı ama dubleks değil. Zeytin, incir, nar ve limon ağaçları içinde. Evim müstakil evet. Sırf bu ev için geldik köye. Yoksa iş yerlerimiz yarım saat-40 dk uzakta.
Çok sağol cnm benim yaaaa@Edebiye 006 bacım sağlıkla huzurla mutlulukla ailenle daha nice seneler gör inş Doğum Günün Kutlu Olsun
Amin inşallah bacim hep birlikte
İstanbulda degil dimi bu ev2 katlı ama dubleks değil. Zeytin, incir, nar ve limon ağaçları içinde. Evim müstakil evet. Sırf bu ev için geldik köye. Yoksa iş yerlerimiz yarım saat-40 dk uzakta.
Gecmisolsun canimm..tavuk suyuna karabiber serp icboğazım ağrıyor kızlar çok halsizim bugün
Maşlallah canım çok iyisin3 gün kız cuma cumartesi pazar ve 600 gram :)
Çok geçmiş olsun canım.boğazım ağrıyor kızlar çok halsizim bugün
İstanbul'da böyle bir ev alacak kadar zengin değiliz anamm. 01 plaka.İstanbulda degil dimi bu ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?