Şimdiden geçmiş olsun canım benim bende 11sene önce oldum inş sende benim gibi çabuk atlatırsın benimde bu hafta sonu 2 tane nişanımız varCooook guzel bir haftamiz olsun insaallah..
Bu hafta dolu doluyum rabbim saglik ve izin verirse...
Haftaya pazartrsi safradan ameliyat olacagim icin evi bu hafta dip kose temizlicem ki ..ameliyattan bi zaman sonra dip kose yapamam bana kolaylik olsun..
Cuma gunu kuzenimin kina gecesi var..pazar dugunumuz var..varda var var...
Gulum benim coook saol..dualarinizi bekliyorum..kapali bir amleiyat olcak ama yinede korkuyorum,heyecanlaniyorum..Şimdiden geçmiş olsun canım benim bende 11sene önce oldum inş sende benim gibi çabuk atlatırsın benimde bu hafta sonu 2 tane nişanımız var
sağlıkla atlat canım inşallahCooook guzel bir haftamiz olsun insaallah..
Bu hafta dolu doluyum rabbim saglik ve izin verirse...
Haftaya pazartrsi safradan ameliyat olacagim icin evi bu hafta dip kose temizlicem ki ..ameliyattan bi zaman sonra dip kose yapamam bana kolaylik olsun..
Cuma gunu kuzenimin kina gecesi var..pazar dugunumuz var..varda var var...
En sevdiklerimdenYaylalarr basssssiii dumanliiii daglarrrr....
Boyle turku havasinda bir hava var....
Ahh ahh istanbulda nerde oyle imkan..Allahtan sitedeyim de agac falan var. Allha sukur..giresuna gidip yaylaya ciktimmi sabahlari sis olur...miss givi hava.En sevdiklerimden
hele bir de yağmur varsa
hele hele birde ağaçlı bir yerde isen.
ve çatıya düşen yağmurun sesini duyabiliyorsan.
Giresun dan sonra hiç bir yer yeşil gelmez insanaAhh ahh istanbulda nerde oyle imkan..Allahtan sitedeyim de agac falan var. Allha sukur..giresuna gidip yaylaya ciktimmi sabahlari sis olur...miss givi hava.
Allahim yaa...
Ciook tsk ederinm..sağlıkla atlat canım inşallah
Hic sorma....Giresun dan sonra hiç bir yer yeşil gelmez insana
SenceHic sorma....
Ben istanbulda kayabasi diye biryerde oturuyorum..orman bes dakikalik mesafemde..birde baraj var..
İstanbulun oyle icice oldugu bir semtte degilim hamdolsun..
Ama giresunum gibi olamaz..sen nerelisin
Kesin karadenizlisin trabzonmu giresunmu dekizz..
Karadenizliyim evetKesin karadenizlisin trabzonmu giresunmu dekizz..
Ay burayı tarif etmişsin. Sis yeni dağıldı. Balkonun sundurmasindan su damlamis balkona. Tavukların yemini verdim. Sabah yumurtası elimde, yiyorum. Çamaşır asacağım hazır sis dagilmisken.Ahh ahh istanbulda nerde oyle imkan..Allahtan sitedeyim de agac falan var. Allha sukur..giresuna gidip yaylaya ciktimmi sabahlari sis olur...miss givi hava.
Allahim yaa...
olur öyle şeyler arkadaşımmm takılma cumaya kadar kaçamak yapma verirsinAhhhh ahhhhhh. Yıkıldı mı karşıki dağlar compeng. Umarim arti getirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?