Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cooook guzel bir haftamiz olsun insaallah..
Bu hafta dolu doluyum rabbim saglik ve izin verirse...
Haftaya pazartrsi safradan ameliyat olacagim icin evi bu hafta dip kose temizlicem ki ..ameliyattan bi zaman sonra dip kose yapamam bana kolaylik olsun..
Cuma gunu kuzenimin kina gecesi var..pazar dugunumuz var..varda var var...

Şimdiden geçmiş olsun canım benim bende 11sene önce oldum inş sende benim gibi çabuk atlatırsın benimde bu hafta sonu 2 tane nişanımız var

Hava cokkkkk guzell..
Allahom gunes eneeji kaynagi diyolarr ya maddeb ve manen oyle..resmen eneeji veriyo..
7.30 da kalktim..actim perdeleri..Allahimmm...bu ne guzellik..ortaligi topladim o arada kahvaltimi hazirladim..kizimi giydirdim hazirladim..beraber guzel bi kahvalti yaptik..onlari gonderdim..oglusum kalkti..onunda kahvaltisini yaptiricam simdi...
Camlari actim ohhhh miss gibi hava girsin iceri....Artik yaz gelsin ya

Şimdiden geçmiş olsun canım benim bende 11sene önce oldum inş sende benim gibi çabuk atlatırsın benimde bu hafta sonu 2 tane nişanımız var
Gulum benim coook saol..dualarinizi bekliyorum..kapali bir amleiyat olcak ama yinede korkuyorum,heyecanlaniyorum..
Ama o agriyi cekmektense yada her an agrim olucak korkusu ile yasamaktansa ameliyat olmayi tercih ederim yani..
İnsaallah cabuk atlatirim

sağlıkla atlat canım inşallah

En sevdiklerimden
hele bir de yağmur varsa
hele hele birde ağaçlı bir yerde isen.
ve çatıya düşen yağmurun sesini duyabiliyorsan.
Ahh ahh istanbulda nerde oyle imkan..Allahtan sitedeyim de agac falan var. Allha sukur..giresuna gidip yaylaya ciktimmi sabahlari sis olur...miss givi hava.
Allahim yaa...

Giresun dan sonra hiç bir yer yeşil gelmez insana
Hic sorma....
Ben istanbulda kayabasi diye biryerde oturuyorum..orman bes dakikalik mesafemde..birde baraj var..
İstanbulun oyle icice oldugu bir semtte degilim hamdolsun..
Ama giresunum gibi olamaz..sen nerelisin

Ahh ahh istanbulda nerde oyle imkan..Allahtan sitedeyim de agac falan var. Allha sukur..giresuna gidip yaylaya ciktimmi sabahlari sis olur...miss givi hava.
Allahim yaa...
Ay burayı tarif etmişsin. Sis yeni dağıldı. Balkonun sundurmasindan su damlamis balkona. Tavukların yemini verdim. Sabah yumurtası elimde, yiyorum. Çamaşır asacağım hazır sis dagilmisken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…