Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba kizlar.45 dk yürüyüş yapıldı. Bugün luk görev tamamlandı ayy spor yapınca çok mutlu oluyorum

Diyet iyi gidiyor canım alıştım sanki az yeme düzenli yeme düzenine.
En sevdiğim şey tatlılar ve hamurişleri idi bıraktım ya onları iyi hissediyorum :)
Ama geçen hafta kilom çok düşmüştü bu hafta az
Super olmus..afiyet olsun..bende meyve kahvaltisi yaptim bugun
Ohh afiyet olsun

Tahlil vereceğini biliyor da niye yiyin bacı yaa
Sabah kalkıp gittim planlı değildi gece yemesi yuzunden gittim zaten.aglicaktim nerdeyse sabah.sanki biri bana ilaç veriyor gibi gece yerken gözüm açılıyor kendimi yemek yerken buluyorum.dr a da dedim bunları hep.oda yaptı tüm tahlilleri

Aboww. Kız bu nem insuline baslatmazlarsa iyidir. Hemen git dahiliye görsün
Ayy baslamam insulune.çocuk tedavisi görürken kullandım delik deşik oldu her yerim.ilaca sabah akşam devam edecem düzelir inş

Ayy baslamam insulune.çocuk tedavisi görürken kullandım delik deşik oldu her yerim.ilaca sabah akşam devam edecem düzelir inş
Sen bu dahiliyeye git bakalım. Aç karna ya da günde 1 kez alınan ilaçlar da var glifora ek olarak . Onlardan da yazabilir. Yarın git.

Sen bu dahiliyeye git bakalım. Aç karna ya da günde 1 kez alınan ilaçlar da var glifora ek olarak . Onlardan da yazabilir. Yarın git.
Benim oğlan dan dolayi havanın güzel olduğu bir sıra giderim hemen.bırakacak yer yok.varda yok.3 aylik seker de çok yüksek.bir an once gitmem lazım

Benim oğlan dan dolayi havanın güzel olduğu bir sıra giderim hemen.bırakacak yer yok.varda yok.3 aylik seker de çok yüksek.bir an once gitmem lazım
Uzun sürmeyecek zaten. Tahlillerde bakıp reçete verecek, kontrole çağıracak. Mahalle arası ucuz bir tıp merkezi bile olur. SSK ile anlaşmalı olsun yeter

Kesinlikle tamamen duygusalll hahhaha

Uzun sürmeyecek zaten. Tahlillerde bakıp reçete verecek, kontrole çağıracak. Mahalle arası ucuz bir tıp merkezi bile olur. SSK ile anlaşmalı olsun yeter
SSK mız yok.ama poliklinik yakın. Şimdi semt poliklinik leri varya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…