Gece 2 olmuştu saatGece 12den sonra bir şey yemedim sen ölçüm doğru canım. Saat kaçta yeein@
Sabah kaçta kan verdin?Gece 2 olmuştu saat
9 buçuk ta.çok yüksek değilmi ya.referans 105 benim ki 183Sabah kaçta kan verdin?
Diyet iyi gidiyor canım alıştım sanki az yeme düzenli yeme düzenine.Nerden bildim ama dimi..hide anlasilmiyo oysaki...nikinden falanda anlamadim yani
Tamamen duygusal..
Dis zamanimi..ay cocuklar huzursuz oldumu duzen tertip sasiyo..
Coook bilirim dolaptan yumurta alicam diye sebzelige uzun uzun baktigimi..oyle kafam gidiyo benim
Vallahi bilsem...ahh bilseydim tv yi kurtarirdim belki..
Aleykum selam canim..nasilsin..nasil gidiyo diyetin..
Ohh afiyet olsunSuper olmus..afiyet olsun..bende meyve kahvaltisi yaptim bugun
Sabah kalkıp gittim planlı değildi gece yemesi yuzunden gittim zaten.aglicaktim nerdeyse sabah.sanki biri bana ilaç veriyor gibi gece yerken gözüm açılıyor kendimi yemek yerken buluyorum.dr a da dedim bunları hep.oda yaptı tüm tahlilleriTahlil vereceğini biliyor da niye yiyin bacı yaa
8 di canım o da yüksekHbA1c kaç çıktı?
Aboww. Kız bu nem insuline baslatmazlarsa iyidir. Hemen git dahiliye görsün8 di canım o da yüksek
Ayy baslamam insulune.çocuk tedavisi görürken kullandım delik deşik oldu her yerim.ilaca sabah akşam devam edecem düzelir inşAboww. Kız bu nem insuline baslatmazlarsa iyidir. Hemen git dahiliye görsün
Sen bu dahiliyeye git bakalım. Aç karna ya da günde 1 kez alınan ilaçlar da var glifora ek olarak . Onlardan da yazabilir. Yarın git.Ayy baslamam insulune.çocuk tedavisi görürken kullandım delik deşik oldu her yerim.ilaca sabah akşam devam edecem düzelir inş
Benim oğlan dan dolayi havanın güzel olduğu bir sıra giderim hemen.bırakacak yer yok.varda yok.3 aylik seker de çok yüksek.bir an once gitmem lazımSen bu dahiliyeye git bakalım. Aç karna ya da günde 1 kez alınan ilaçlar da var glifora ek olarak . Onlardan da yazabilir. Yarın git.
Özel bir tıp merkezine gidiver. Çocuğu köy cocuk arabasina.Benim oğlan dan dolayi havanın güzel olduğu bir sıra giderim hemen.bırakacak yer yok.varda yok.3 aylik seker de çok yüksek.bir an once gitmem lazım
Uzun sürmeyecek zaten. Tahlillerde bakıp reçete verecek, kontrole çağıracak. Mahalle arası ucuz bir tıp merkezi bile olur. SSK ile anlaşmalı olsun yeterBenim oğlan dan dolayi havanın güzel olduğu bir sıra giderim hemen.bırakacak yer yok.varda yok.3 aylik seker de çok yüksek.bir an once gitmem lazım
Nerden bildim ama dimi..hide anlasilmiyo oysaki...nikinden falanda anlamadim yani
Tamamen duygusal..
Dis zamanimi..ay cocuklar huzursuz oldumu duzen tertip sasiyo..
Coook bilirim dolaptan yumurta alicam diye sebzelige uzun uzun baktigimi..oyle kafam gidiyo benim
Vallahi bilsem...ahh bilseydim tv yi kurtarirdim belki..
Aleykum selam canim..nasilsin..nasil gidiyo diyetin..
Şubat tatilinden sonra öğlenci oldularÖğlenci mi oldu senin çocuklar
Kayın validem eltime gelmiş benide çaya çagırdı lar oraya gittim geldim@Edebiye 006 @zinnia @anka_misali @gulenyuzumsunsen @bulutungokyuzu @DeryaOnDiet @tomrsGulumse24 hanisinizz laaaa sizzz hanii
SSK mız yok.ama poliklinik yakın. Şimdi semt poliklinik leri varya.Uzun sürmeyecek zaten. Tahlillerde bakıp reçete verecek, kontrole çağıracak. Mahalle arası ucuz bir tıp merkezi bile olur. SSK ile anlaşmalı olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?