Kizz diyomm biri daha var..birileri daha var..etiketlemeden once aklimda oluyo..siraya koyarken patt unutuyomAllah iyiliğini versin merve abla
Ben burdayım sen cok guzel hateketlendiriyosun burayıı:))
Canimmmmm gecmis olsunn..arada olur oyle...ogunlerini birlestirirsek hicbirseyy yok...saglikli olda gerisi hallolunurr insaallah..hastayım diye diyet miyet kalmadı
14 mart menü
sabah beyaz ekmek çeyrek
2 tereyağlı pişmiş yumurta
peynir
zeytin
öğle
1 kase tavuk çorbası
akşam 1 kase tavuk çorbası
1 tabak pırasa
Tamm misafirin gidince geeell..Mİsafirim geldi
Kolay gelsin kaptanım:)Mİsafirim geldi
Kizz diyomm biri daha var..birileri daha var..etiketlemeden once aklimda oluyo..siraya koyarken patt unutuyom
Basimdan gecen bir olayi anlatayim..kardesim yeni evine ilk tasindigi zamanlarda....
Dedim kardesim iki saate isten cikacak bnde aksama gideyim otururuz bugunde cuma iyi olur..arnavutkoye tasindi..avrupa yakasindaki..
Neyse....cocugu okuldan aldim islerimi hallettim vesselamm.
Boyle gittim..minibusten indik cocuklarla..ordan taksiyle biyere kadar gittim..5 dakikalik yurume mesafesi var ordan indim..
Markete ugricam...
Aksam siralari saat 5:00 5:30 gibiydi ..
Laaa marketten ciktim..iki kisi kosaa kosaaa geliyo...gencten iki cocuk...birinin elinde tv var .
Biride arkasindan kosturuyo..
Allahim dedim gunduz aydinligina bu ne..bunlar gecerken ben cocuklari aldigim gibi kenara attim..bana hafiften carpti ama o an jet hiziyla..
Arkasindan millet bagirdi noluyo falan..yok..
Kizim dedi ki anne televizyon ayni teyzemin televizyonundan..dedim kizim o tv den birsuru satmislardir..
Yok anne teyzemin televizyonun arkasinda kirmizi kalp yapiatirmistik ya dedi..nasil dedim..kirmizi kalp mi var..
İcime bi okuz oturdu..
Dedim yok be cocuk oyle saniyo..
Nryse gittik kiz kardesime..anam kapida bi kalabalik polis arabasi..varya elim ayagim bosaldi...
Kardesimin esi ayni zamanda teyze oglum..baktim o orda..hasan noldu dedim..abla dedi yine hirsiz girmiz...
Neeee dedim..burcu nerde dedim..geliyo cagirdim dedi.....
Onlarin orda cokk eski bi komsu ablam var..bebekligimi bilir..ona gittim..cocuklari biraktim alelacele..eve ciktik...laaaaan ne gorsem begenirsiniz tv yi calmislar...
Ben oturdum hem guluyom hem agliyorum..sinirlerim bozuldu...polisler bana bakiyo..dedim onlari gordum..marketteydim..ellerinde televizyon marketin arkasindaki sokaktan caddeye ciktilar kosarak dedim..ahh dedim kizim soyledi teyzemin tv si diye Allahimmm...
Sinirim alt ust oldu..evi mahvetmislee.
Olay yeri geldi..kendimi bi acayip hissettim..kardesim geldi..o korkudan tv nin yoklugunu bile farketmedi...
Allah kimsenin basina vermesinde..cok zor bir durum..sonradan kizimin soyledigini soyleyince kahkalarla gulduk...
Giden gitti dedik..canimiz saolsun..
Benim anlatisim oyle...herkes oyle diyor..Abla dizi gibi anlatmışsın
Cana gelceğine mala demişler geröekten doğru...
Hele artık sokakta kim yanından geçiyor belli değil sapıkmı hırsızmı katilmi o kadar çokkiii..
Allah korusun
Abla dizi gibi anlatmışsın
Cana gelceğine mala demişler geröekten doğru...
Hele artık sokakta kim yanından geçiyor belli değil sapıkmı hırsızmı katilmi o kadar çokkiii..
Allah korusun
Evet:)Elif sen 95 limisin
Gece 12den sonra bir şey yemedim sen ölçüm doğru canım. Saat kaçta yeein@yeni geldim şekerim 183 çıktı açlık.aslında tam açlık sayılmaz gece tıkınmıştıminsülin 12 çıktı.d vitamini eksikliği var dedi dahiliyeye git bir an önce dedi.
Nerden bildim ama dimi..hide anlasilmiyo oysaki...nikinden falanda anlamadim yaniEvet:)
Dis zamanimi..ay cocuklar huzursuz oldumu duzen tertip sasiyo..Selam kızlar selammrv2855 bu ara giremiyorum ya pek. Benim bebe çok huzursuz zor uyuttum.arada girip bakıyom da yazmaya vaktim olmuyo hem okuldan hem sıpadan.
Vallahi bilsem...ahh bilseydim tv yi kurtarirdim belki..
Aleykum selam canim..nasilsin..nasil gidiyo diyetin..Selam kızlar
Super olmus..afiyet olsun..bende meyve kahvaltisi yaptim bugunBu sabah kahvaltıda değişiklik yaptım çünkü kilom geçen hafta olduğu gibi düşmedi
Bir br süte bir kaşık yulaf, 6 çiğ badem ,küçük muz üstüne de tarçın .
Tok tuttu tavsiye ederim.
Bir süre kahvaltım bu olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?