Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Basimdan gecen bir olayi anlatayim..kardesim yeni evine ilk tasindigi zamanlarda....
Dedim kardesim iki saate isten cikacak bnde aksama gideyim otururuz bugunde cuma iyi olur..arnavutkoye tasindi..avrupa yakasindaki..
Neyse....cocugu okuldan aldim islerimi hallettim vesselamm.
Boyle gittim..minibusten indik cocuklarla..ordan taksiyle biyere kadar gittim..5 dakikalik yurume mesafesi var ordan indim..
Markete ugricam...
Aksam siralari saat 5:00 5:30 gibiydi ..
Laaa marketten ciktim..iki kisi kosaa kosaaa geliyo...gencten iki cocuk...birinin elinde tv var .
Biride arkasindan kosturuyo..
Allahim dedim gunduz aydinligina bu ne..bunlar gecerken ben cocuklari aldigim gibi kenara attim..bana hafiften carpti ama o an jet hiziyla..
Arkasindan millet bagirdi noluyo falan..yok..
Kizim dedi ki anne televizyon ayni teyzemin televizyonundan..dedim kizim o tv den birsuru satmislardir..
Yok anne teyzemin televizyonun arkasinda kirmizi kalp yapiatirmistik ya dedi..nasil dedim..kirmizi kalp mi var..
İcime bi okuz oturdu..
Dedim yok be cocuk oyle saniyo..
Nryse gittik kiz kardesime..anam kapida bi kalabalik polis arabasi..varya elim ayagim bosaldi...
Kardesimin esi ayni zamanda teyze oglum..baktim o orda..hasan noldu dedim..abla dedi yine hirsiz girmiz...
Neeee dedim..burcu nerde dedim..geliyo cagirdim dedi.....
Onlarin orda cokk eski bi komsu ablam var..bebekligimi bilir..ona gittim..cocuklari biraktim alelacele..eve ciktik...laaaaan ne gorsem begenirsiniz tv yi calmislar...
Ben oturdum hem guluyom hem agliyorum..sinirlerim bozuldu...polisler bana bakiyo..dedim onlari gordum..marketteydim..ellerinde televizyon marketin arkasindaki sokaktan caddeye ciktilar kosarak dedim..ahh dedim kizim soyledi teyzemin tv si diye Allahimmm...
Sinirim alt ust oldu..evi mahvetmislee.
Olay yeri geldi..kendimi bi acayip hissettim..kardesim geldi..o korkudan tv nin yoklugunu bile farketmedi...
Allah kimsenin basina vermesinde..cok zor bir durum..sonradan kizimin soyledigini soyleyince kahkalarla gulduk...
Giden gitti dedik..canimiz saolsun..

hastayım diye diyet miyet kalmadı

14 mart menü

sabah beyaz ekmek çeyrek
2 tereyağlı pişmiş yumurta
peynir
zeytin

öğle
1 kase tavuk çorbası

akşam 1 kase tavuk çorbası
1 tabak pırasa
Canimmmmm gecmis olsunn..arada olur oyle...ogunlerini birlestirirsek hicbirseyy yok...saglikli olda gerisi hallolunurr insaallah..

Abla dizi gibi anlatmışsın
Cana gelceğine mala demişler geröekten doğru...
Hele artık sokakta kim yanından geçiyor belli değil sapıkmı hırsızmı katilmi o kadar çokkiii..
Allah korusun

Hele artık sokakta kim yanından geçiyor belli değil sapıkmı hırsızmı katilmi o kadar çokkiii..
Allah korusun
Benim anlatisim oyle...herkes oyle diyor..

Arkadaslarima birsey anlatiyorum.....gozumun icine oyle bakiyorlar ki...durup niye oyle bakiyon diyince kopuyoz

Amin canim,aminnn
Allah korusun

Bu sabah kahvaltıda değişiklik yaptım çünkü kilom geçen hafta olduğu gibi düşmedi
Bir br süte bir kaşık yulaf, 6 çiğ badem ,küçük muz üstüne de tarçın .
Tok tuttu tavsiye ederim.
Bir süre kahvaltım bu olsun bakalım

Nerden bildim ama dimi..hide anlasilmiyo oysaki...nikinden falanda anlamadim yani
Tamamen duygusal..
Selam kızlar selam mrv2855 bu ara giremiyorum ya pek. Benim bebe çok huzursuz zor uyuttum.arada girip bakıyom da yazmaya vaktim olmuyo hem okuldan hem sıpadan.
Dis zamanimi..ay cocuklar huzursuz oldumu duzen tertip sasiyo..
Coook bilirim dolaptan yumurta alicam diye sebzelige uzun uzun baktigimi..oyle kafam gidiyo benim
mrv2855 yani yakalasan yakalarmişsın hırsızı kızayy Allah korusun çok korkutucu bir durum.
Vallahi bilsem...ahh bilseydim tv yi kurtarirdim belki..
Aleykum selam canim..nasilsin..nasil gidiyo diyetin..

Super olmus..afiyet olsun..bende meyve kahvaltisi yaptim bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…