- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Asker yakınları sigortalaniyor. Esin askere gidince aklında bulunsun.SSK mız yok.ama poliklinik yakın. Şimdi semt poliklinik leri varya.
Benim de yaa başım çatlıyor resmenKızlar hiç enerjim yok yaa
Hadi ya yeni mi çıktıAsker yakınları sigortalaniyor. Esin askere gidince aklında bulunsun.
Mesela ölen babanın yetim kalan çocuklarına ve karısına maaşı bölünüyor. Erkek olan 18geçipte okumuyorsa ondan kesilen maaş anneye veriliyordu aynı şekilde kızında evlenince geçiyordu. Artık geçmiyormuş. Yani kardeşim 18oldu bende işe girdim varsayalım annem 750lirayla ev geçindiricekHadi ya yeni mi çıktı
Valla bende bilmiyom haniyim...@Edebiye 006 @zinniaAnka gulenyuzumsunsen bulutungokyuzu @DeryaOnDiet tomrs Gulumse24 hanisinizz laaaa sizzz hanii
Hayır, er evliyse eşi ve çocuğu sigortadan faydalanıyoruz eskiden, yeşil kart zamanında. Hala daha geçerlidir. SGK'ya sormak lazım.Hadi ya yeni mi çıktı
Bu maaş ölen kişinin hakedisi olduğu için sanmıyorum. Hepsi değil ama bir kısmı ekleniyor olmalı. Yıllardır öyleydi gerçi de yeni düzenlemeyi duymadım. Eğer öyleyse saçma olur bence..Mesela ölen babanın yetim kalan çocuklarına ve karısına maaşı bölünüyor. Erkek olan 18geçipte okumuyorsa ondan kesilen maaş anneye veriliyordu aynı şekilde kızında evlenince geçiyordu. Artık geçmiyormuş. Yani kardeşim 18oldu bende işe girdim varsayalım annem 750lirayla ev geçindiricek
Telfn değiştirdim. İnter ayarlarını yapamadım. Akşam eşim gelince ayarladı. Yeni girebldim. Takip ediyorum girdikçe. Yalnız kızlarım iyilesmedi. Onlar hastalaninca@Edebiye 006 @zinniaAnka gulenyuzumsunsen bulutungokyuzu @DeryaOnDiet tomrs Gulumse24 hanisinizz laaaa sizzz hanii
Afiyet olsun15 mart persembe menü
08.00
1 kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1Çeri domates/yRim salatalik
13.00
1 porsiyon karnibahar
17.30
1 porsiyon paTatesli tavuk
1 kase yogurt
Su 1.5 lt
Çok severim karnabahar, afiyet olsun :)Kızlar menum
Sabah
2 yum ile omlet
5 zeytin salatalik çeyrek ekmek çay az peynir
Öğle
Karnabahar yogurtladim
Aksam
3 kasik makarna
Yoğurtlu karnabahar
Sütlü kahve
Su 2 lt Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım :) geç kahvaltı yapıyorsun. Ufaklık nasıl oldu toparlanmıştır inş .Kahvaltı 11:30
1 tereyağda yumurta
1 dilim tb ekmek
1 domates , salatalık , havuç
4-5 parça keçi peyniri
Bir tutam tere
2 lokma reçel
Akşam 16:00
2 yk makarna
2 yk mantar
1 tabak yoğurtlu kabak
Afiyet olsunsabah
1 dilim tb ekmegi
1 yumurta beyazi
Sogus
1 kk kadar light suzme peynir
ara
200 ml light süt
3 ceviz
yarım küçük yeşil elma
akşam
3 köfte
bol yeşillik
kefir içicem saat 10 gibi
Öyle malesef yaşamış biri olarak 750tl ile geçiniyoruzBu maaş ölen kişinin hakedisi olduğu için sanmıyorum. Hepsi değil ama bir kısmı ekleniyor olmalı. Yıllardır öyleydi gerçi de yeni düzenlemeyi duymadım. Eğer öyleyse saçma olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?