- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Tamam bacim sağolasın.yarın tedarik edeyim zencefil i hemen başlıcam. Kız bu kadın ne yapmista öyle kilo vermiş massallah yani.doğru mu söylüyor senceBacı 2litre suyu ocaga koy kaynasın 4tane limonun suyunu sık kabuklarını suyun içine at limon suyunun içine 1baş sarımsak rendele içine 1yumurta kadar zencefil rendele limonlar suda 10dk kaynadıktan sonra bu limon suyu karşımızda suya ekle 10dk da öyle kaynat altını kapat her sabah 1çay bardağı aç karna içilecek oda sıcaklığında muhafaza edilecek
Asya sen kaç kilosun son durumda? En son yarışa girmiştik senle. Yalan mı oldu yarış ne diyon?Tamam bacim sağolasın.yarın tedarik edeyim zencefil i hemen başlıcam. Kız bu kadın ne yapmista öyle kilo vermiş massallah yani.doğru mu söylüyor sence
Senin menülerini örnek alicam kendime bu hafta cnm. Süppersin16 mart cuma menü
Kahvaltı saat 11.30
2 porsiyon karnabahar pizza
1 muz
1 avuç içi ceviz
Ara saat 15.30
2 avuç beyaz leblebi
Akşam saat 17.45
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran
21.00
Sütlü şekersiz kahve
Su 2lt
Kızzzzzz naptın sen flo masallah aç degil misin? Yediklerin sağlikli degil ama az bence. Afiyet olsun tatlımSabah 10
3 tane küçük zeytinli poğaça
1 kk süzme peynir
17:00
1 tabak peynirli makarna
Süpper menü beybi. Afiyetler ola...16 Mart menü ,
Sabah 06.30;
1 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı yulaf
6 badem
1 küçük muz
Ara ; yeşil çay 2 kuru kayısı
Öğlen 12.00;
2 köfte
3 yemek kaşığı zeytinyağlı karnabahar
Ara 16.30; 1 portakal ,1 kivi, 1 sulu ayran
Akşam 18.30;
Yarım kase ezogelin çorba
1 kase yeşillik salata
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara 20.30; hibisküs çayı
2,5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Hiç ekmek yok ne güzel16 mart menu
Sabah 07.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik
1 avuc cig kuruyemis
Ogle 12.30
1 adet levrek
Kereviz corbasi
Bol salata
Ara 15.00
1 elma
1 avuc kuru uzum
Aksam
1 tabak domates corbasi
2 kasik pırasa yemegi
Sağol canımSüpper menü beybi. Afiyetler ola...
Yap bakalım güli. İçilebilecek gibi bir şeyse ben de yaparım. Ama böyle karısımları içemiyom ben işte. Bu yüzden detox da yapamıyom hiç. Insallah faydasini görürsün bebeeeemmmBacı 2litre suyu ocaga koy kaynasın 4tane limonun suyunu sık kabuklarını suyun içine at limon suyunun içine 1baş sarımsak rendele içine 1yumurta kadar zencefil rendele limonlar suda 10dk kaynadıktan sonra bu limon suyu karşımızda suya ekle 10dk da öyle kaynat altını kapat her sabah 1çay bardağı aç karna içilecek oda sıcaklığında muhafaza edilecek
Midem iyi değil canım. Yoksa evde bamya var karnıbahar var. Kuru ve tuzlu iyi geliyor ama fazlası da midemi bulandırıyor. Ah bir de şu icebilsem..Kızzzzzz naptın sen flo masallah aç degil misin? Yediklerin sağlikli degil ama az bence. Afiyet olsun tatlım
AYY bacımmmm tüh tühh gecmiş olsun.su sorunu bende de var. Susuz kalırsın dikkat et iç suyunuMidem iyi değil canım. Yoksa evde bamya var karnıbahar var. Kuru ve tuzlu iyi geliyor ama fazlası da midemi bulandırıyor. Ah bir de şu icebilsem..
Senin menülerini örnek alicam kendime bu hafta cnm. Süppersin
İyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım
2 hafta önce 83 tu bugün 81 kilo çıktım. Yok kiz yalan olmadı senden ses çıkmadıAsya sen kaç kilosun son durumda? En son yarışa girmiştik senle. Yalan mı oldu yarış ne diyon?
Saçma sapan şeyler boşver. Karataya mı başladın . Alabilirsen balık yağı da al canımKendimce bişeyler deniyorum abla ne kadar sağlıklı bilmiyorum:)
Karatayı yapmaya çalışıyorum iki gündür dedikleri aklıma yattı baya..
Hayırdır kaptanım niye bozdular noldu?
Niye bozdular moraliniİyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım
Sıkmayın güzel canınızı amaanİyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım
Kendi kızlar heryeri yıkıyor benim oğlum bişeye dokununca oraya dokunma onu yapma falan uyarıp duruyorlar. Daha benim oğlumun ne kendi evimizde ne başkasının evinde bişeye zarar verdiğini bilmem. Sinir oldum geldim ben deNiye bozdular moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?