Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

16 mart cuma menü

Kahvaltı saat 11.30

2 porsiyon karnabahar pizza
1 muz
1 avuç içi ceviz

Ara saat 15.30

2 avuç beyaz leblebi

Akşam saat 17.45

1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran

21.00

Sütlü şekersiz kahve

Su 2lt

Tamam bacim sağolasın.yarın tedarik edeyim zencefil i hemen başlıcam. Kız bu kadın ne yapmista öyle kilo vermiş massallah yani.doğru mu söylüyor sence

Tamam bacim sağolasın.yarın tedarik edeyim zencefil i hemen başlıcam. Kız bu kadın ne yapmista öyle kilo vermiş massallah yani.doğru mu söylüyor sence
Asya sen kaç kilosun son durumda? En son yarışa girmiştik senle. Yalan mı oldu yarış ne diyon?

Süpper menü beybi. Afiyetler ola...

Hiç ekmek yok ne güzelekmeksiz günlerime geri dönerim inşallah bu hafta

Yap bakalım güli. İçilebilecek gibi bir şeyse ben de yaparım. Ama böyle karısımları içemiyom ben işte. Bu yüzden detox da yapamıyom hiç. Insallah faydasini görürsün bebeeeemmm

16.03.2018 cuma

Sabah 11.30
Bir orta boy ğatates kızartması
İki çatal biber salçası
Az çökelek
5parça keçi peyniri
3-4 fincan çay
5-6 zeytin
1çatal ayva reçeli
1 kurabiye

Akşam 15.40
Yarım kase baharatlı yoğurt
3 yulaflı diyet bisküvi

2lt su

Senin menülerini örnek alicam kendime bu hafta cnm. Süppersin

Kendimce bişeyler deniyorum abla ne kadar sağlıklı bilmiyorum:)
Karatayı yapmaya çalışıyorum iki gündür dedikleri aklıma yattı baya..

İyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım

Hayırdır kaptanım niye bozdular noldu?

Niye bozdular moralini
Kendi kızlar heryeri yıkıyor benim oğlum bişeye dokununca oraya dokunma onu yapma falan uyarıp duruyorlar. Daha benim oğlumun ne kendi evimizde ne başkasının evinde bişeye zarar verdiğini bilmem. Sinir oldum geldim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…